Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pigulici, eu ti-am spus ca esti atat de prost incat nici macar n-o sa stii de unde ti se trage!LucianGyorg scrie:mopescule, am primit semnale că mă ameninț, dar ai grijă că Noul Cod penal al României prevede, în textul art. 268, sancţionarea faptei unei persoane care sesizează organele judiciare, prin denunţ sau plângere, cu privire la existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta este nereală, precum şi faptei persoanei care produce sau ticluieşte probe nereale, în scopul de a dovedi existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori săvârşirea acesteia de către o anumită persoană.
P.S. mopescule, ți-am mai zis-o odată: am timp și bani suficienți cât să mă "bat" cu tine in toate modurile (ca-n povești:)
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ți-am mai spus să stai la banca ta că nu am nevoie de avocați! Pot să postez și mesajele personale din corespondența cu acest gunoi-zoios! Fi sigur că tot pe locul J cu punct deasupra a căzut! Eu știu că e amuzant acest război întreținut de crapmania.ro și ceea ce trebuia să vadă o țară întreagă s-a văzut. Acest jeg uman trebuie eliminat din peisajul pescarilor și aștept aici un feed-back din partea admin.kelu84 scrie:Dle presedinte..am pastrat un ton civilizat pana acum si am rabdat cat am putut citindu ti dejectiile. Vaznad amenintarile la adresa lui Lucian ...
Nu cred ca se referea la tine. Avem un alt Lucian, campion la spinning, car posteaza la acest topic ...Lucian SV scrie:Ți-am mai spus să stai la banca ta că nu am nevoie de avocați! Pot să postez și mesajele personale din corespondența cu acest gunoi-zoios! Fi sigur că tot pe locul J cu punct deasupra a căzut! Eu știu că e amuzant acest război întreținut de crapmania.ro și ceea ce trebuia să vadă o țară întreagă s-a văzut. Acest jeg uman trebuie eliminat din peisajul pescarilor și aștept aici un feed-back din partea admin.kelu84 scrie:Dle presedinte..am pastrat un ton civilizat pana acum si am rabdat cat am putut citindu ti dejectiile. Vaznad amenintarile la adresa lui Lucian ...
Momentan pescarii "borasc" asupra personajului biped cu mustata si dinti de lapte !Lucian SV scrie:măi, măi câtă manipulare ! dar crapmania.ro nu este cu nimic vinovată că a dat drumul acestui gunoi să borască asupra pescarilor? un rahat de show ieftin din serialul ”fai să facem trafic că ne bate facebook”! Nu uitați că troling-ul e apanajul celor care stăpânesc umorul și informația, iar pt. termenul din urmă oamenii nu sunt dispuși să-l împărtășească cu toată lumea decât dacă le convine!