Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Da, și din păcate a aflat că ne-am pricopsit cu alt dezaxat mintal și procesoman!Stefan Popescu scrie: Te-a chemat deja seful tau?
Stefan Popescu scrie: Tocmai iti explicam faptul ca nu exista pescari sportivi profesionisti in Romania.
Se vede ca nu-ti cunosti obligatiile de cetatean. Una din obligatii este respectarea legii. Ia uite aici ce spune legea:
Art. 24 (1)
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Acum daca spui ca un Campionat mondial nu este o competitie oficiala, ma dezamagesti.
OK. Atunci o sa-l ascult. Omul mi-a recomandat sa fac sesizare scrisa. O sa-i postez si mizeriile pe care le scrii pe aici.Lucian SV scrie:Da, și din păcate a aflat că ne-am pricopsit cu alt dezaxat mintal și procesoman!Stefan Popescu scrie: Te-a chemat deja seful tau?
Ca sa scape de tine, dar tu nu te-ai prinsStefan Popescu scrie: Omul mi-a recomandat sa fac sesizare scrisa.
Limbist ai fost toata viata ta ! Intre timp te-ai reprofilat , o sugi cu pofta !Stefan Popescu scrie: OK. Atunci o sa-l ascult. Omul mi-a recomandat sa fac sesizare scrisa. O sa-i postez si mizeriile pe care le scrii pe aici.![]()
![]()
Stefan Popescu scrie:OK. Atunci o sa-l ascult. Omul mi-a recomandat sa fac sesizare scrisa. O sa-i postez si mizeriile pe care le scrii pe aici.Lucian SV scrie:Da, și din păcate a aflat că ne-am pricopsit cu alt dezaxat mintal și procesoman!Stefan Popescu scrie: Te-a chemat deja seful tau?![]()
![]()
Eu zic sa il dai in judecata si pe el si pe seful lui pentru subminarea economiei nationale.Stefan Popescu scrie:OK. Atunci o sa-l ascult. Omul mi-a recomandat sa fac sesizare scrisa. O sa-i postez si mizeriile pe care le scrii pe aici.Lucian SV scrie:Da, și din păcate a aflat că ne-am pricopsit cu alt dezaxat mintal și procesoman!Stefan Popescu scrie: Te-a chemat deja seful tau?![]()
![]()
In lipsa martorilor (la modul direct...eu eram langa Gigel cand a scris...bla,bla,bla) e aproape imposibil de identificat persoana care scrie sub username si de dovedit ca cele scrise pe forum au un anumit autor. Doua postari succesive ale unui username, care provin de la acelasi IP (chiar si static) nu inseamna ca au acelasi autor. Nu exista proces castigat in instanta contra unui username.osc1or scrie:... ai dovezi clare!