Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Maxx, si daca se schimba terenul, vantul tot se sucea ! Primele aruncari au fost cu vant din spate. N-ai cum sa prognozezi cu exactitate directia vantului determinat la sol de deplasarea unor nori Cumulonimbus. Norii astia cand sunt in dezvoltare pot schimba vantul pe 360 de grade. Cand are schimbari bruste de directie si intensitate se cheama vijelie. Nu dureaza f. mult ci doar cat norul principal traverseaza zona. Per ansamblu cred ca doar daca faceti 4 terenuri de aruncari pe cele 4 directii cardinale, o sa fiti vreodata toti multumiti sa aruncati cu vant din spate.Alexandru Mihai scrie:.....
Am si eu o singura remarca referitor la teren, eu I-am spus sambata lui Viorel ca vantul isi va schimba duminica directia, adica va batea din Nord-Vest, el mi-a mentionat ca duminica vom arunca dupa platforma de beton, drept urmare va schimba terenul sambata seara. Numai ca sambata seara el sa uitat pe conditiile meteo de duminica si a vazut ca nu se va schimba directia vantului, adica Sud-Vest coroborat cu conditia de egalitate intre primii 12 concurenti terenul a ramas la fel, asta este singura mea problema, neimportanta pentru altii dar importanta pentru mine.
George,gor965 scrie:Maxx, si daca se schimba terenul, vantul tot se sucea ! Primele aruncari au fost cu vant din spate. N-ai cum sa prognozezi cu exactitate directia vantului determinat la sol de deplasarea unor nori Cumulonimbus. Norii astia cand sunt in dezvoltare pot schimba vantul pe 360 de grade. Cand are schimbari bruste de directie si intensitate se cheama vijelie. Nu dureaza f. mult ci doar cat norul principal traverseaza zona. Per ansamblu cred ca doar daca faceti 4 terenuri de aruncari pe cele 4 directii cardinale, o sa fiti vreodata toti multumiti sa aruncati cu vant din spate.Alexandru Mihai scrie:.....
Am si eu o singura remarca referitor la teren, eu I-am spus sambata lui Viorel ca vantul isi va schimba duminica directia, adica va batea din Nord-Vest, el mi-a mentionat ca duminica vom arunca dupa platforma de beton, drept urmare va schimba terenul sambata seara. Numai ca sambata seara el sa uitat pe conditiile meteo de duminica si a vazut ca nu se va schimba directia vantului, adica Sud-Vest coroborat cu conditia de egalitate intre primii 12 concurenti terenul a ramas la fel, asta este singura mea problema, neimportanta pentru altii dar importanta pentru mine.![]()
Una peste alta, felicitari organizatorului, felicitari castigatorilor, felicitari celorlalti concurenti si sponsorilor. Multumesc lui Dan City ptr. ajutor.
Vorbim ca s-a schimbat vantul in timpul concursului, nu inainte. Crede-ma, ca lucrez in domeniu, nu ai cum sa prognozezi directia vantului decat ca si manifestare generala a intregului front. Dimineata m-am uitat pe radar si norii veneau din VSV. Norii aia inainteaza ca un aisberg si creeaza curenti pe dedesubt. Eu n-am reusit de dimineata sa anticipez directia vantului ptr. ca frontul urma sa intalneasca muntii Fagaras si sa-si schimbe traietoria. Daca era senin, iti dadeam dreptate 100% legat de orice prognoza a vantului.Alexandru Mihai scrie:
George,
Nord-Vest de acolo a bătut vântul 75% din concurs, așa cum am spus cu o zi in urma, despre ce vorbim aici!?
Cu placere! E meritul lui Vio care m-a convins sa fac fotografii ptr. prima data la un concurs de casting. Am avut ceva probleme cu lumina, aparatul meu fiind un pic mai batran si nu prea vede bine in lipsa soarelui, insa per ansamblu, m-a scos teleobiectivul. Cu ocazia asta ii multumesc sotiei ca nu m-a sugrumat in somn cand a aflat ca am cheltuit banii de dentist pe scule foto!eduard kocz scrie:Multumim George Iorga pentru poze
gor965 scrie:Cu placere! E meritul lui Vio care m-a convins sa fac fotografii ptr. prima data la un concurs de casting. Am avut ceva probleme cu lumina, aparatul meu fiind un pic mai batran si nu prea vede bine in lipsa soarelui, insa per ansamblu, m-a scos teleobiectivul. Cu ocazia asta ii multumesc sotiei ca nu m-a sugrumat in somn cand a aflat ca am cheltuit banii de dentist pe scule foto!eduard kocz scrie:Multumim George Iorga pentru poze...urmeaza sa afle de banii de concediu, cheltuiti pe un laptop nou!