Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Crocodile ăsta cică este produs nouDAN BERHECI scrie:Eu pescuiesc de peste 25 ani numai pe Dunare si Siret si nu cred ca un fir mono mai subtire de 0,4 mm poate rezista la abraziunea care o da frecarea in praguri , cioate etc...
Poate un fir cu un tratament sau ceva special , dar cele clasice nu au cum sa reziste .
Ai dreptate Ionuț, dar este Jaxon nu gingu-mingiu. Mă gandeam că este mai rezistent fata de 0.40mmionut72 scrie:Nu lua de bun ce scrie pe firele alea (pe care poti sa scrii cam orice iti trece prin cap). Nu suntem in sua, unde inselaciunea are efecte dramatice. Inclusiv firele japoneze au inscriptii care induc in eroare (de regula sunt mai groase decat ce e declarat pe eticheta).
Rezistenta la abraziune creste direct proprotional cu grosimea firului. Si scade aidoma.
Scuze, dar Jaxon este exact gingu-mingiu. Iau chinezarii si isi pun eticheta pe ele. Un fel de Baracuda din Polonia. Ba chiar am incredere mai mare in Baracuda decat Jaxon.Marian Cosereanu scrie: Ai dreptate Ionuț, dar este Jaxon nu gingu-mingiu