Intrebari despre CN

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Oliver24

Re: Intrebari despre CN

Mesaj de Oliver24 »

Nu a obligat Curtea de Apel București la nimic părțile. Soluția CAB este în sensul că a admis apelul Federației și a dispus retrimiterea dosarului la instanța inferioară pentru rejudecare. Ca urmare, nu există nici o soluție definitivă în prezent în favoarea Federației.

Dovada este aici:

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar ... &id_inst=2

Lucian SV
Puncte: 0

Mesaj de Lucian SV »

Stefan Popescu scrie: Dar asta este doar inceputul. O să vedeți ce pățiți dacă veți participa la această înșelătorie. Să nu spuneți că nu ați știut.
Da cât de zoios poți să fii? Am înțeles că ai un copil. Te mai auzi cu el?
Dar să trecem la lucruri mai seRRioase: Aș vrea să văd pv-ul AGA al FRP pt, încheierea exercițiului financiar al anilor 2015,2016 și 2017. Acum că ne cunoaștem identitatea vă rog să-mi transmiteți aceste date pe același MP pe care m=ai amenințat că o să o sugi și alte fanatasmasgorii. Eu chiar vorbesc serios cu privire la furnizarea acestor data statistice. Chiar vreau să știu în calitate de FONDATOR cât de jos ai reușit să mă tragi? :?: :?: :?:

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Sa intelegem ca "serviciile" au fost fondatori si au scapat sobolanul de sub control? Nu e nicio rusine, au patit-o americanii si cu Sadam, si cu Osama...si o patesti si tu cu Popete...ce plm cautai sa "fondenzi" federatia pwli si acum te dai cocos alb...greu cu moldovenii...sarmaaaaaaaaa baaaaaaaaa

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

DumiD scrie:Sa intelegem ca "serviciile" au fost fondatori si au scapat sobolanul de sub control? Nu e nicio rusine, au patit-o americanii si cu Sadam, si cu Osama...si o patesti si tu cu Popete...ce plm cautai sa "fondenzi" federatia pwli si acum te dai cocos alb...greu cu moldovenii...sarmaaaaaaaaa baaaaaaaaa
Nu înțelegi tu unde vreau să ajung! ps. las-o mai ușor cu zonele țării.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

:lol: Faceam un pic de trolling neinspirat dupa o sticla de dalmore valour, si dimineata cand s-au dus aburii nu am mai putut sa sterg

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Sfătuiesc donatorii la APR să-l întrebe pe gyorg ce s-a întâmplat cu banii lor. Sunt curios pe unde au ajuns și dacă se mai poate umbla la ei.

PS Vlăduț Mateianu, ai putea să o faci tu. AGVPS a declarat în instanță că nu ea organizează competiții.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Stefan Popescu scrie:Sfătuiesc donatorii la APR să-l întrebe pe gyorg ce s-a întâmplat cu banii lor. Sunt curios pe unde au ajuns și dacă se mai poate umbla la ei.
Nu-i treaba ta și nu mai fi așa curios despre banii altora. Postează tu mai bine pv-urile de la coșmelia ta să vadă lumea cum ai sifonat banii! :wink: :wink: :wink:

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Stefan Popescu scrie:Sfătuiesc donatorii la APR să-l întrebe pe gyorg ce s-a întâmplat cu banii lor. Sunt curios pe unde au ajuns și dacă se mai poate umbla la ei.

PS Vlăduț Mateianu, ai putea să o faci tu. AGVPS a declarat în instanță că nu ea organizează competiții.

Am citit eu pe timesnewroman adineauri ca toti banii nostrii au ajuns la matale.
Ziceau acolo ca s-a facut azi dimineata o mare coada la matale la cosmelie de pescari care voiau sa devina peste noapte sportivi de performanta.
La fel, s-a organizat o coada de sponsori care doreau sa sponsorizeze mai multe competitii oficiale aflate sub egida federatiei popescu.

Eu am avut treaba multa la birou azi si am aflat tarziu.... acum sunt pe momondo sa-mi caut bilet de avion sa vin repede sa ma antrenez la Alba pentru a deveni pescar d-asta profesionist.

As dori totusi sa intreb, e voie sa dam cu momitoare acum daca ai preluat mata fraiele pescuitului competitional? Eu cred ca merge mai bine la mamaliga pe Corbu.......
Critic echilibrat

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

A plecat in Costa Rica si a cerut azil politic .. prea il maltratezi , a cedat saracu ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual