Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
1. Nici n-ai cum sa contesti calitatile a orice, cata vreme nici nici n-ai vazut fizic acel orice, daramite sa-l mai si folosesti. Decat daca ai mult timp liber si-l pierzi in contre inutile pe forum.carbocalm scrie:
Eu nu contest calitatile lansetei, care poate fi una excelenta, ci principiul de promovare.
PS. Maxx rămâne o voce competenta în privința calităților unei lansete, indiferent ca este pescar, competitor în concursuri de casting sau consultant select baits.
carbocalm scrie:Ionuțe, bine.
Sofisme e pe aceeași lungime de undă cu redundant?
Ai postat ce ai gandit, doar ca n-ai exercitiul logicii formale. Ceea ce te-a dat de gol. Nu-i bai, maieutica are taine pentru multi.carbocalm scrie:Ioane,
Faptul ca ai ajuns sa știi ce gandeste o alta persoana, îmi da efectiv valoarea sofismelor tale.
Te confirm însă într-un aspect, chiar nu poți fi mai concis de atat, iar eu, din păcate nu deschid autocadul decât mâine.
Problema e in ce fel o lauda, sunt convins ca este o lanseta foarte placuta, usoara, subtire, frumoasa, care te ajuta in aruncare, dar ca permisiva, placuta in drill cu pesti de 2kg si ca o poate incarca oricine... Astea-s minciuni, daca nu cumva or fi mai multe tipuri de actiune rapida sau isi modifica parametrii in timp real. Citeste interviul postat pe topic sa vezi contradictii acolo, au mai zis si altii ca varful are revenire fulgeratoare dar e si moale in acelasi timp si te ajuta in drill.ionut72 scrie:Ai postat ce ai gandit, doar ca n-ai exercitiul logicii formale. Ceea ce te-a dat de gol. Nu-i bai, maieutica are taine pentru multi.carbocalm scrie:Ioane,
Faptul ca ai ajuns sa știi ce gandeste o alta persoana, îmi da efectiv valoarea sofismelor tale.
Te confirm însă într-un aspect, chiar nu poți fi mai concis de atat, iar eu, din păcate nu deschid autocadul decât mâine.
Ori Maxx, Maimutoiu, Marian Constantin si Mitanu au dreptate cand au descris lanseta si atunci au dreptate si ceilalti care au descris-o la fel si principiul de promovare e bun, ori toti gresesc si lauda lanseta din pur interes (pentru ca au fost platiti/sponsorizati s-o faca) si lanseta nu e nici pe departe asa cum au prezentat-o ei. Si atunci principiul de promovare e gresit.
Nu merge ca doar unii sa aiba dreptate, iar ceilalti sa bata campii pentru ca au fost platiti, asa cum crezi tu. Retine: A echivalent cu non-A. Macar GeorgeRo e consecvent, el crede ca toti cei care lauda lanseta spun povesti
Salut,carbocalm scrie:Ioane,
Iti re-repet prin repetitie de recapitulare si reiau :
Eu nu am afirmat ca lanseta nu are calitatile acestea, ca unii au dreptate si altii nu , ci doar ca , din punctul meu de vedere propriu si personal aceasta modalitate de promovare nu este etica.
Sper sa intelegi exact ceea ce iti transmit , sa nu reinterpretezi si sa nu imi dai oportunitatea de a te considera un analfabet functional, asa cum am fost tentat in momentul in care postai doar cu copy paste din Vlad Pavlovici.
Eu nu mai am altceva de adaugat pe acest subiect.