georgeRO scrie:ionut72 scrie:carbocalm scrie:Ioane,
Faptul ca ai ajuns sa știi ce gandeste o alta persoana, îmi da efectiv valoarea sofismelor tale.
Te confirm însă într-un aspect, chiar nu poți fi mai concis de atat, iar eu, din păcate nu deschid autocadul decât mâine.
Ai postat ce ai gandit, doar ca n-ai exercitiul logicii formale. Ceea ce te-a dat de gol. Nu-i bai, maieutica are taine pentru multi.
Ori Maxx, Maimutoiu, Marian Constantin si Mitanu au dreptate cand au descris lanseta si atunci au dreptate si ceilalti care au descris-o la fel si principiul de promovare e bun, ori
toti gresesc si lauda lanseta din pur interes (pentru ca au fost platiti/sponsorizati s-o faca) si lanseta nu e nici pe departe asa cum au prezentat-o ei. Si atunci principiul de promovare e gresit.
Nu merge ca doar unii sa aiba dreptate, iar ceilalti sa bata campii pentru ca au fost platiti, asa cum crezi tu. Retine:
A echivalent cu non-A. Macar GeorgeRo e consecvent, el crede ca toti cei care lauda lanseta spun povesti

Problema e in ce fel o lauda, sunt convins ca este o lanseta foarte placuta, usoara, subtire, frumoasa, care te ajuta in aruncare, dar ca permisiva, placuta in drill cu pesti de 2kg si ca o poate incarca oricine... Astea-s minciuni, daca nu cumva or fi mai multe tipuri de actiune rapida sau isi modifica parametrii in timp real. Citeste interviul postat pe topic sa vezi contradictii acolo, au mai zis si altii ca varful are revenire fulgeratoare dar e si moale in acelasi timp si te ajuta in drill.
Ce cauti la o lanseta? Distanta si drillul, distanta o are, drillul a trebuit fabricat cu vorbe. Nota 10.
Eu nu cred ca-s minciuni. Daca ai stii pe cati i-am auzit eu, cu ani in urma, ca MTX14 e un par, care nu simte la mal nici pestii de 5 kg, ti-ai da seama ca perceptiile sunt diferite. Si eronate vis-a-vis de actiunea lansetei. Dan Mitranescu poate sa confirme.
"sunt convins ca este o lanseta foarte placuta, usoara, subtire, frumoasa, care te ajuta in aruncare, dar ca permisiva, placuta in drill cu pesti de 2kg si ca o poate incarca oricine..."
Exista cel putin una care indeplineste simultan conditiile astea, XS1 Intensity. Si da, exista pescari care, punand prima oara mana pe lanseta asta, prin comparatie cu ce au pescuit ei pana atunci, vor spune ca e si rapida. In timp ce un pescar care exceleaza la casting va spune ca e o flescaitura.