topic special ptr Victor Oana

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare Senior Cup Moara Vlasiei 2 -2010

Mesaj de oanavictor »

Aqvila si restul lumii ... :lol: :lol:
Asta va fi si clasamentul final la Campionatul National :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

topic special ptr Victor Oana

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ca sa nu mai intervina off topic pe la subiecte legate de concursuri, dar ca sa fie totusi in zona "competitii", i-am creat dlui Oana special acest topic unde sa-si dea cu parerea si sa comenteze rezultatele concursului !

Postari placute !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Re: topic special ptr Victor Oana

Mesaj de andrei vladeanu »

vladut, un topic special mi se pare mult prea mult pentru 2 vorbe ale cuiva al carui procent de baliverne in spusele sale este sarit bine de 80 la suta.
dar daca tot ai deschis vorba, imi amintesc o situatie absolut similara. in 2008, in primavara, echipa lui martoiu din brasov castiga sarulestiul cu 1100 kg. oana perora in mod identic pe forum - acestia sunt campionii nationali si echipa nationala!!!
si atunci si acum pelicanii nu aveau voie la CN.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Si daca pronosticul se adevereste dai o dulceata de ceapa .........pentru ca mia ramas niste ''foie gras''si nu pot sa-l termin :lol: :lol:
Nu va puneti cu ''TATA OMIDU' :!: :idea: :lol: :lol:
Baliverne ..........dar e greu de crezut ca au primele 4 locuri din 5 .........mai ales dupa celalalt concurs de pe Moara unde au avut primele 2...............si ca pot pierde daca vor ajunge in finala :idea:
Face-ti ceva ............modificati regulamentul .........pentru campionatul national .......glontul e aproape ...... :!: suiera pe la urechi :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oanavictor scrie: ...Face-ti ceva ............modificati regulamentul .........pentru campionatul national .......glontul e aproape ...... :!: suiera pe la urechi :idea:
Nea Victor, nu mai incerca sa aprinzi spiritele. Daca sunt buni, sa mearga in Anglia, care e problema ??? Nu cred ca a contestat cineva pescarii Acvila, ci modul in care s-au infiltrat in CN.
Gata, ca am treaba, uni sunt pe balta si eu pe santier... :mrgreen:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: Face-ti ceva ............modificati regulamentul .........pentru campionatul national .......glontul e aproape ...... :!: suiera pe la urechi :idea:
ba pardon
asta faceai tu cu si G6, sa fie clar. incercai sa modifici regulamentul pt ca Senzor era lot prea valoros.

lotul lui mitranescu daca ajunge in finala trebuie sa se impuna in fata altor 2 cluburi. daca acestea din urma nu se vor pregati in consecinta si nu vor reusi contracararea ceaunului, atunci nu pot avea pretentii la lotul national.

insa, hai sa vedem mai intai cine ajunge in finala.
iar ca prim etalon de masura al pronosticurilor sa urmarim ce se intampla pe tancabesti la 25 000, acolo unde participa si lotul lui mitranescu. chiar saptamana viitoare. care sunt diferentele?

1 este pt prima oara cand mitranescu intra intr-un concurs PE LOTURI
2 se desfasoara pe o balta mare, unde crapii au un regim de coabitare normal, nu urmeaza ciclul permanent populare - portbagaj (cu adapostire temporara sub malul de vizavi :D )
3 etc
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@victor oana

Ceea ce n-ai inteles este ca nu contesta nimeni valoarea lotului lui Dan. Eu chiar ii apreciez sincer pe baieti, au demonstrat de mai multe ori ca sunt buni. In schimb, nu sunt de acord cu felul in care au patruns in CN, alegand o varianta de toata jena, si asta doar ptr ca s-au lasat induplecati de sfaturile si rugamintile "unora" care i-au pus sa boicoteze in prima faza Apcr si CN... :oops:

Au un lot valoros, dar mai sunt cateva loturi bune...Iar daca ajungem in finala, stai linistit ca stim si noi sa pescuim cu mamaliga, chiar daca o s-o cumparam de la Dan ! :D

PS Am auzit ca la Darvari se prinde cel mai bine tot cu mamaliga ...Asa e ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Inscrierea lui Mitranescu in CN organizat de APCR , este dureroasa pentru multi . De fapt este o confirmare a realitatii , indiferent prin ce forma jenanta a venit . Nu cred ca Mitranescu , in calitate de vicepresedinte la Liga , s-ar fi inscris intr-un concurs de calificare la CM organizat de APCR daca nu vedea cum curge apa firesc , de la deal la vale . Este un paradox , dar il apreciez pe Mitranescu ca a inteles primul cum s-a inventat apa calda si exploateaza la maxim slabiciuni de sistem , jucind la 2 capete .
Altfel , felicitari pentru locul 1 la MV 2 .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”