Dupa 2 partide de pescuit, la 3 din 4 tamburi nu se mai aude acel ,,carait,, in timpul runului sau a drillului, cand se invarte tamburul. Am sunat la Normark si mi-au spus sa trimit mulinetele cu tot cu tamburi la magazinul de unde le-am cumparat si vedem ce se intampla, daca este problema de garantie. Raspunsul a fost scurt si fara prea multe explicatii. Nu au putut sa imi specifice ce rezolvare vad ei, probabil ca patentul rezolva totul

Chiar daca nu am vrut sa fac acest lucru, am sa rezolv personal problema , dar nu consider normal sa am asemenea probleme la niste mulinete noi de 3000 ron/bucata.
Pe langa acest aspect, am observat ca mulinetele ruleaza mult mai fin la +30 grade fata de noapte, ceea ce inseamna ca vazelina nu este de calitate.
Nu am sa precizez numele magazinului din Romania de unde am cumparat mulinetele, consider ca nu este important si nu este vina lor. Sincer, sunt dezamagit de primul impact cu mulinetele si de colaborarea cu cei de la Normark.
Astept si parerile voastre si daca mai sunt posesori de mulinete Shimano (modelele noi) care au patit aceleasi probleme.