PE PERIOADA CONCURSULUI SE POATE ASIGURA MENIU ZILNIC, 100 LEI/CONCURENT
Va rog sa specificati echipa si cate meniuri doriti
MENIUL VA FI CA SI PANA ACUM :
Mic dejun Vineri dimineata ora 10:00 masa traditionla racituri
Vineri prnaz 13-14 pomana porcului cu mamaliguta, mujdei si varza murata
Cina vineri seara ora 18-19 Varza calita cu carnati de casa , mamaliga si ardei iute
Mic dejun sambata dimineata ora 8-9 omleta ,branza, ceapa , sunca , paine
Pranz sambata 13-14 - pui inabusit la ceaun cu cartofi prajiti si mujdei , ciorba de potroace acrita cu zeama de varza , ardei iute , paine
Cina Sambata ora 18-19 Fasole cu ciolan afumat si muraturi , paine
Mic dejun Duminica dimineata ora 8-9 omleta ,branza, ceapa , sunca , paine
Duminica final Berbecut la rotisor indiferent de vreme