Una dintre cele mai grele partide de placere din viata mea -8 grade !
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Din cate am inteles eu, premiul de dubleaza.....dan _city_center scrie:1. un sigur premiu in valoare de 200 lei cash.
2. obligatoriu e ca poza sa fie din domeniul pescuitului sportiv la crap ,iar poza trebuie sa contina,
minim: lacul,balta si lansetele.
maxim: lacul,balta, lansetele, pescarul,pescarii cu un singur crap sau fara![]()
3. se admite o singura poza.(trimiterea mai multor poze egal eliminare)
4. concursul se va desfasura pe perioada 15.o3.-23.04.2010.
5. premiul se va decerna la festivitatea de deschidere a concursului Crapmania 26.04.2010
inseamna eu intru la maximdan _city_center scrie:1. un sigur premiu in valoare de 200 lei cash.
2. obligatoriu e ca poza sa fie din domeniul pescuitului sportiv la crap ,iar poza trebuie sa contina,
maxim: lacul,balta, lansetele, pescarul,pescarii cu un singur crap sau fara![]()
5. premiul se va decerna la festivitatea de deschidere a concursului Crapmania 26.04.2010
Din cate am inteles eu, premiul de dubleaza.... Da, se dubleaza pt. cei cu rezultate onorabile in acest sezon, nu pt. lanternele rosii sau aproape...Razvan Ulmeanu scrie:dan _city_center scrie:1. un sigur premiu in valoare de 200 lei cash.