Iar Acvila? Cred ca Acvila,va avea un cuvint greu de spus la CN!!!!!Felicitari cistigatorilor,felicitari concurentilor si nu in ultimul rind ,felicitari organizatorilor!!!!!
Felicitari cistigatorilor!
Felicitari tuturor concurentilor, arbitrilor si organizatorilor!
Multumesc Lukyan pt. "prezentarea" baltii cit si pt. modul de prezentare a clasamentelor!
Acest concurs a dat posibilitatea de a "cunoaste" balta pentru primii "vizitatori", cit si organizatorului de a stabili pt. prima etapa a CN 2010, cele mai echilibrate standuri pe fiecare sector.
Weekend placut, tuturor!
Felicitari oganizatorilor si patronilor !
Felicitari participantilor !
Felicitari pentru MATY care a dus un concurs de 72 de ore singur ,locul 5 !
Felicitari celor care au prins podiumul !
Felicitari celor care au prins captura !
Am vorbit la finalul concursului cu dl. Sorin Rudeanu care a spus ca decat patru teni sa prins in acest concurs si nici unul de catre echipa castigatoare+ captura care a pescuit pe parcursul intregi intreceri numai cu mamaliga si porumb .
Dl Rudeanu nu vad ce ar fi rau daca la calificari respectam regulamentul CIPS-FIPS si punctam si TENUL.
Am evita din start sa mai avem echipe cu ZERO pesti.
Regulamentul CIPS-FIPS a fost gandit si pentru baltile in care exista TEN.
Daca in balta nu exista nu incurca pe nimeni.
Daca in balta exista tenul el poate destabiliza balta atunci cand un banc de teni ocupa un anumit perimetru .Vezi echipa Senzor , Nicu + Floreata pe Hobaia in 2009 si alti .
In 2009 nu a fost corect cand pe Hobaia nu sa punctat TENUL dar pe alte balti da .
Parerea mea este sa traduceti corect regulamentul CIPS -FIPS si sa fie respectat asa cum este gandit si scris pentru a evita orice discutie.
costica buhac scrie:Felicitari oganizatorilor si patronilor !
Felicitari participantilor !
Felicitari pentru MATY care a dus un concurs de 72 de ore singur ,locul 5 !
Felicitari celor care au prins podiumul !
Felicitari celor care au prins captura !
Am vorbit la finalul concursului cu dl. Sorin Rudeanu care a spus ca decat patru teni sa prins in acest concurs si nici unul de catre echipa castigatoare+ captura care a pescuit pe parcursul intregi intreceri numai cu mamaliga si porumb .
Dl Rudeanu nu vad ce ar fi rau daca la calificari respectam regulamentul CIPS-FIPS si punctam si TENUL.
Am evita din start sa mai avem echipe cu ZERO pesti.
Regulamentul CIPS-FIPS a fost gandit si pentru baltile in care exista TEN.
Daca in balta nu exista nu incurca pe nimeni.
Daca in balta exista tenul el poate destabiliza balta atunci cand un banc de teni ocupa un anumit perimetru .Vezi echipa Senzor , Nicu + Floreata pe Hobaia in 2009 si alti .
In 2009 nu a fost corect cand pe Hobaia nu sa punctat TENUL dar pe alte balti da .
Parerea mea este sa traduceti corect regulamentul CIPS -FIPS si sa fie respectat asa cum este gandit si scris pentru a evita orice discutie.
Urez tuturor participantilor la C.N -FIR INTINS !
Buhac,
Pentru pareri legate de campionatul national, ai forumul APCR-ului.