Mai sincer la clante ma pricep - la yale nu prea ! Dar cheie tot iti faceam si ncii nu o respirai ..... astaa daca vroiam sa consolidez opinia inuitului tau de la clubul din care faci parte . Dar saracului om ii place atit de mult salteaua incit nu stiu daca nu cumva intinderea de apa nu ii face rau la stomac .... Ma rog , si asa este bazat , si poate emana sfaturi pentru toata lumea ...Dan Mitranescu scrie:Fiecare cu vocatia lui : chei , iale ... clante . Eu vorbeam decat de pescuit nu de feronerie.Val Pangica jr scrie:Tu ar trebuii sa sti ,lasind la o parte mamaliga aia care o vinzi pe unde apuci , ca d-l vicepresedinte ala tau , nu stiu daca il cunosti , reper mental - are o sotie fosta alergatoare de fond cu rezultate incomparabil mai mici decit pescarii APCR pe plan mondial .... , ma ameninta ( in fosta calitate de sef al subcomisiei de crap ) il ia si pe Stanila ( presedinte al APCR ) , LA MODUL GROBIAN , ca daca CUMVA cteno nu puncteaza cf FIPS / CIPS , AVPS Acvila - al carei membru esti si tu acum , pesemne , ne da in judecata la organizare , pentru ca nu tinem cont de regulamentul international , chiar daca pescuim in Anglia la CM si AVEM STATUAT prin protocol sa facem noi , APCR , ce stim mai bine astfel incit echipa campioana nationala sa ia si ea ceva medalii pe unde se duce !!!!!
Daca vroiam sa-ti fac cheie la regulement cu mamaliga o puteam face discret si habar nu aveai !!! Nu asta era intentia mea - dar cind AVPS Acvila a intrat in CN - a fost supusa de AGVPS sa se supuna regulilor competitiei stabilite de aia care au respirat aer de CM !!!! - dar voi pentru ca v-ati gasit o mascota cu usi deschise la AGVPS , insistati aiurea in orice rahat !!!!!
Faceti pionierat si urez succes !!