Moderator: gor965

Nu ne umilim in fata nimanui, iar lacul Tancabesti 2 (spate) este pregatit sa sustina finala CN organizat de APCR. La fel si acumularea Hobaia...........si lista continua...
  Nu ne umilim in fata nimanui, iar lacul Tancabesti 2 (spate) este pregatit sa sustina finala CN organizat de APCR. La fel si acumularea Hobaia...........si lista continua..."l-as chema pe victor petcu saptamana viitoare sa semnez contractul de sponsorizare pt 10.000 lei, pentru care as avea sigla Romania Moara Vlasiei 2 pregatita. daca nu semneaza as cere schimbarea lacului pentru finala."andrei vladeanu scrie:sa revenim la titlul topicului, probleme in prag de cn
daca as fi presedinte apcr in acest moment, as cere votul cluburilor pentru urmatoare miscare
- respingerea acvila din cn
- invitarea GRATUITA a lotului mitranescu in cn
- si as incepe CN cu 12 loturi (sau 11 daca mitranescu ar refuza)
l-as chema pe victor petcu saptamana viitoare sa semnez contractul de sponsorizare pt 10.000 lei, pentru care as avea sigla Romania Moara Vlasiei 2 pregatita. daca nu semneaza as cere schimbarea lacului pentru finala.
evident, cu riscul de a nu putea incrie echipa la CM Anglia, risc asumat de cluburi. daca agvps nu ne-ar inscrie lotul campion national la mondiale, as da banii inapoi la cluburi. totusi, eu zic ca ne-ar inscrie.
asa as face.
 !!!! In urma discutiilor purtate pe dig,la sfirsitul concursului "SENIOR CUP MOARA VLASIEI 2 EDITIA II-A(07-10 04 2010) ,ai recunoscut ca "unii" se indoiesc ca am sa sponsorizez finala CN!!!!!Atunci am scos din buzunar si am vrut sa-i dau d-lui Stanila suma de 2500 euro(suma care reprezenta cei 10000 lei),iar tu ai zis ca nu este nevoie pentru ca este prea "devreme",dar sa  semnez un contract de sponsorizare cu dl Stanila,pentru ca acesta sa-l arate acelor"unii"ca sa nu mai fie discutii!!!!! Mentionez ca la sedinta din 16 01 2010 mi-am luat angajamentul ca o sa sponsorizez cu echipament sportiv (treninguri) lotul  national si delegatia  care va reprezenta ROMANIA la CM din ANGLIA in valoare de 10000 lei!!!!!Am vrut sa cumpar acest echipament de la firma "NIKE",dar dl Stanila nu a fost de acord si mi-a spus ca este mai bine sa dau suma de 10000 lei la APCR,pentru ca are o oferta de la o firma mult mai avantajoasa si poate cumpara cu acesti bani mai mult echipament(treninguri,tricouri,sorturi si geci)!!!!! Eu am acceptat cu conditia ca siglele ROMANIA si MOARA VLASIEI 2 sa fie inscriptionate si pozitionate  asa cum vreau eu,iar tu si dl Stanila ati fost de acord si ati specificat ca acest lucru va fi trecut si in contractul de sponsorizare!!!!!A ramas stabilit ca ma anunta dul Stanila intr-o saptamina sa ma intilnesc cu el ,sa-mi arate sigla "Romania Moara Vlasiei 2" si daca o sa-mi placa sa semnez contractul de sponsorizare!!!!Totodata ai garantat ca sigla o sa fie scrisa asa cum o sa vreau eu!!!!! SINT DE ACORD SA SEMNEZ CONTRACTUL DE SPONSORIZARE ASA CUM AM STABILIT SI ASTEPT SA FIU INVITAT DE CATRE APCR IN ORICE ZI SI LA ORI CE ORA PENTRU A SEMNA!!!!!
 !!!! In urma discutiilor purtate pe dig,la sfirsitul concursului "SENIOR CUP MOARA VLASIEI 2 EDITIA II-A(07-10 04 2010) ,ai recunoscut ca "unii" se indoiesc ca am sa sponsorizez finala CN!!!!!Atunci am scos din buzunar si am vrut sa-i dau d-lui Stanila suma de 2500 euro(suma care reprezenta cei 10000 lei),iar tu ai zis ca nu este nevoie pentru ca este prea "devreme",dar sa  semnez un contract de sponsorizare cu dl Stanila,pentru ca acesta sa-l arate acelor"unii"ca sa nu mai fie discutii!!!!! Mentionez ca la sedinta din 16 01 2010 mi-am luat angajamentul ca o sa sponsorizez cu echipament sportiv (treninguri) lotul  national si delegatia  care va reprezenta ROMANIA la CM din ANGLIA in valoare de 10000 lei!!!!!Am vrut sa cumpar acest echipament de la firma "NIKE",dar dl Stanila nu a fost de acord si mi-a spus ca este mai bine sa dau suma de 10000 lei la APCR,pentru ca are o oferta de la o firma mult mai avantajoasa si poate cumpara cu acesti bani mai mult echipament(treninguri,tricouri,sorturi si geci)!!!!! Eu am acceptat cu conditia ca siglele ROMANIA si MOARA VLASIEI 2 sa fie inscriptionate si pozitionate  asa cum vreau eu,iar tu si dl Stanila ati fost de acord si ati specificat ca acest lucru va fi trecut si in contractul de sponsorizare!!!!!A ramas stabilit ca ma anunta dul Stanila intr-o saptamina sa ma intilnesc cu el ,sa-mi arate sigla "Romania Moara Vlasiei 2" si daca o sa-mi placa sa semnez contractul de sponsorizare!!!!Totodata ai garantat ca sigla o sa fie scrisa asa cum o sa vreau eu!!!!! SINT DE ACORD SA SEMNEZ CONTRACTUL DE SPONSORIZARE ASA CUM AM STABILIT SI ASTEPT SA FIU INVITAT DE CATRE APCR IN ORICE ZI SI LA ORI CE ORA PENTRU A SEMNA!!!!!Vladute,nu sint omul pe care sa pui "presiune" ,asa cum faci tu de obicei cu "unii"!!!!!Vladut Mateianu scrie:Asa o sa si facem.Nu ne umilim in fata nimanui, iar lacul Tancabesti 2 (spate) este pregatit sa sustina finala CN organizat de APCR. La fel si acumularea Hobaia...........si lista continua...
 Te consider prieten si sper ca nu ma insel!!!!!Eu am caracter si de aceea cind promit un lucru ma tin de cuvint indiferent daca pierd sau cistig,spre deosebire de altii!!!!!
 Te consider prieten si sper ca nu ma insel!!!!!Eu am caracter si de aceea cind promit un lucru ma tin de cuvint indiferent daca pierd sau cistig,spre deosebire de altii!!!!!  Cred ca aceasta "iesire" a ta nu se datoreaza faptului ca sint cumatru cu....................si sper ca am fost destul de explicit despre semnarea contractului de sponsorizare in raspunsul pe care l-am dat lui andrei vladeanu
 Cred ca aceasta "iesire" a ta nu se datoreaza faptului ca sint cumatru cu....................si sper ca am fost destul de explicit despre semnarea contractului de sponsorizare in raspunsul pe care l-am dat lui andrei vladeanu   
  e mai bine pt costel stanila.
  e mai bine pt costel stanila.