Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Pe drumul vechi de Bucuresti,la campingurile de la iesirea din Uriziceni faci stinga spre Bucuresti,cind intrii in Movilita te uiti mereu pe partea stinga,se face un drum la stinga care are niste plopi uriasi pe margini,se vad de departe din DN sint cel mai bun reper,ca sa ezi mai bine intrarea la stinga,chiar in coltul strazii este o troita cu o cruce,faci stinga si ala e drumul care te duce la Chiroiu,mai departe si eu merg pe bijbaite,dar nu ma incurciulian staicu scrie:ora de adunare pe balta pt joi 06.mai.2010 ?
un traseu de la Constanta la balta ?
Iulian Staicu
Nu putem aduce dozatorul pe balta? Intreb si eu ca simplu cetatean.stiu ca sunteti echipe experimentate dar e bine sa stiti ca pescuitul pe aceasta balta seamana cu cel de dunare cu pesti salbatici si cu driluri salbatice asa ca e bine sa aveti
-fire de 0,40 (interzis orice fel de inaintas)
-ace de 4 si 2 ( eu sunt fan korda kurvshank si nu degeaba)
-forface de minim 20 cm -15/20 lb
-bile solubile squid/capsuna
-pop up capsuna si ananas
-pasta de la bile
-spuma solubila
-bidoane de 5 litrii pentru bere la dozator (din sat)![]()
doru_croc scrie:Nu putem aduce dozatorul pe balta? Intreb si eu ca simplu cetatean.stiu ca sunteti echipe experimentate dar e bine sa stiti ca pescuitul pe aceasta balta seamana cu cel de dunare cu pesti salbatici si cu driluri salbatice asa ca e bine sa aveti
-fire de 0,40 (interzis orice fel de inaintas)
-ace de 4 si 2 ( eu sunt fan korda kurvshank si nu degeaba)
-forface de minim 20 cm -15/20 lb
-bile solubile squid/capsuna
-pop up capsuna si ananas
-pasta de la bile
-spuma solubila
-bidoane de 5 litrii pentru bere la dozator (din sat)![]()
![]()
![]()