Incarcarea optima a lansetei

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Incarcarea optima a lansetei

Mesaj de Dan Mateianu »

https://www.crapmania.ro/articole/tehni ... elor-56233

Un articol semnat Dan Mitranescu pe un subiect des dezbatut pe forum: Incarcarea optima a lansetei.
Fişiere ataşate
dan-mitranescu-2.jpg
dan-mitranescu-2.jpg (63.38 KiB) Vizualizat de 939 ori

Szilveszter
Puncte: 0

Re: Incarcarea optima a lansetei

Mesaj de Szilveszter »

Ar fi atâtea de discutat despre asta încât am putea vorbi la nesfârșit.chiar e complexă treaba și cei mai mulți pescari, nu încearcă să învețe din experiențele celorlalți și ajung să schimbe lansatele ca pe ciorapi, pierzând grămezi de bani.

Sebi Barbuceanu

Mesaj de Sebi Barbuceanu »

Am si eu o intrebare ptr domnul Dan Mitranescu daca se poate.
Pentru o echipa de pescari incepatori la concursurile de crap pe baltzi in care nu e nevoie de lansare la mare distanta ce lanseta ne recomandati?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sebi Barbuceanu scrie:Am si eu o intrebare ptr domnul Dan Mitranescu daca se poate.
Pentru o echipa de pescari incepatori la concursurile de crap pe baltzi in care nu e nevoie de lansare la mare distanta ce lanseta ne recomandati?
In orice sport, "sculele" pentru incepatori sunt recomandate a fi cele pentru avansati.
La fel este si cu lansetele. Pe langa investitia pierduta pe o asa zisa perioada de juniorat, obisnuinta cu o scula proasta face mult mai anevoioasa trecerea la o scula buna.

La fel si cu lansetele "pentru distanta". Lansetele sunt pentru pescuit, iar daca distanta nu este inclusa in anumite conjuncturi, asta nu inseamna ca o lanseta buna nu este de preferat.
Aceasta ofera posibilitatea de a folosi fire mai groase, de a arunca momeli mai mari unde este cazul, de a controla pestii mai bine in conditii de agatatura sau in drill , sau ofera o rezistenta mai mare la eventuale lovituri.
Recomand MTX8 , MTX 14 sau MTX Class.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”