Felicitari castigatorilor,organizatorilor si sponsorilor ! Salut pe aceasta cale si echipa de arbitrii standurile 1-18 .
Imi cer scuze colegilor de competitie pentru ca nu am ramas la festivitatea de premiere ( asa ar fi fost fair play), dar ii rog sa ma inteleaga ca am pescuit 48 de ore singur si am zis sa conduc in siguranta. Multumesc vecinilor mei din Bv.( standul 16). pentru pozele facute si ma bucur ca au reusit 5 pesti.
Pestele a stat la intrare,standurile 1-14,cum se stie zona cea mai buna stand 7-14. Nu ma pot plange de standul meu,15, dar pestele nu a fost in zona noastra,s-a oprit la 14 ,15-18 destul de slab in primele 36 de ore. Practic am prins 3 romanesti in ultimele 12 ore, cand am dat numai pe boilies, dar si pestele a inceput sa ajunga pe la noi. Mi-au placut pestii,vigurosi.
Altfel, vreme foarte buna, standuri largi,mare parte cu umbrar.
Voi mai reveni daca pot, la concursuri pe aceasta balta!
Vladut,toata stima!
Si sponsorul va multumeste ati incununat ultime 10 zile in care Cosmin si Joni au prins podiumul la Cercani eu si Dragos podium si captura la Tancabesti iar voi locul unu si captura pe Hobaia,ajung in 30 min acasa si o sa postez pozele
In al doilea rand va felicit din toata inima pentru ambitia de care ati dat dovada in acest concurs. Eu la varsta voastra pescuiam cu bambine.Faptul ca nu v-ati miscat de langa lansete 48 de ore dovedeste ca sunteti pasionati. Sunt convins ca dupa ce o sa mai capatati experienta o sa deveveniti niste pescari foarte buni, va trebuie rabdare si mai multa incredere in voi.
Sa tzineti cont de sfaturile nostre, nada multa nu inseamna intotdeauna peste mult. Nada voastra pe noi ne-a ajutat.