TROFEUL Carp eDiem Ed. 3 <SACOSU TURCESC> 23 -27 Septembrie

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Avatar utilizator
doipac
Mesaje: 118
Membru din: Mar Mai 28, 2013 9:30

TROFEUL Carp eDiem Ed. 3 <SACOSU TURCESC> 23 -27 Septembrie

Mesaj de doipac »

Imagine

Trofeul Carp eDiem - Sector Challenge
Editia III - 2019 - Sacosu Turcesc
23 - 27 Septembrie


Detalii despre editiile anterioare se regasesc la:
https://www.facebook.com/CarpeDiemTM/
competitii-f3/trofeul-carp-ediem-ed-2-s ... ilit=ediem

Despre locatie:
Cu o populatie de peste 22t de crap si o suprafata de 20ha (luciu de apa), complexul piscicol Sacosu Turcesc se situeaza in imediata apropiere a municipiului Timisoara. Cu o istorie relativ scurta, impresioneaza deja la capitolul rezultate fiind totodata gazda ultimelor editii ale CRI. Recordul de cantitate este de 10.456 tone capturate intr-un concurs din luna septembrie 2016, iar media generala a pestilor se ridica deja la 7kg

Despre organizator:
Membru fondator si fost presedinte al APPS Carp4Fun
Fondator si organizator al primelor 2 editii CRI (Campionatului Regional Intercluburi)
Co-organizator al Fishing & Outdoor EXPO Timisoara

DETALII GENERALE:
Locatie : Sacosu Turcesc
Perioada de desfasurare : 23 - 27 Septembrie 2019
Locuri disponibile : 24 de echipe
Membrii echipa : 2-4 pescari
Taxa participare : 3000 RON / echipa
Clasificare : Cantitate + Calitate pe 3 sectoare
Persoana de contact : Alexandru Pau (0758.075.428)

DETALII DE INREGISTRARE:
Valoare avansului este de 1000 RON
Avansul se depune in contul RO28INGB0000999908601494 – deschis la ING Bank Romania pe numele S.C.A.N. Business Consulting S.R.L. cu mentiunea “taxa concurs”
Pentru înregistrare se încheie un acord intre echipe si organizator
Data limita de achitare integrala a taxei de participare: 01.06.2019
Neachitarea totala a costului de participare pana la termenul limita duce la pierderea avansului.
In cazul in care nu se strang 24 de echipe, concursul se anuleaza iar avansurile se returneaza
Tragerea la sorti a ordinii de extragere a standurilor se face in ordinea achitarii integrale a costului de participare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a selecta echipele participante

PROGRAMUL CONCURSULUI:
- Luni, 23.09.2019 - 08:00 adunarea participantilor
- Luni, 23.09.2019 - 08:30 sedinta tehnica
- Luni, 23.09.2019 - 09:00 extragerea standurilor.
- Luni, 23.09.2019 - 12:00 STARTUL CONCURSULUI
- Vineri, 27.09.2019 - 12.00 sfarsitul competitiei,
daca o echipa este in drill mai are dreptul 15 minute pentru a scoate pestele!
- Vineri, 27.09.2019 - 13.00 PREMIEREA

PREMII:
- Valoarea premiilor acordate este valoarea netă - dupa aplicarea impozitului de 10% care va fi reținut si plătit de către organizator.
-TROFEUL Carp eDiem + Premiu surpriza - Se acorda echipei care realizează tripla* (Locul 1 General + CMMC + TOP 5)
-Locul 1 GENERAL - 20.000 RON + Cupe
-Locul 2 GENERAL - 12.000 RON + Cupe
-Locul 3 GENERAL - 5.000 RON + Cupe
-Cea mai mare captura la general - 2.000 RON + Cupe
-Cei mai mari 5 pesti la general – Premii sponsori + Cupe
-LOCUL 1 Sector A, B, C – Premii sponsori + Cupe
-LOCUL 2 Sector A, B, C - Medalii
-LOCUL 3 Sector A, B, C - Medalii


CONDITIILE DE ACORDARE A PREMIILOR:
• Premiile se vor acorda in baza unui proces verbal semnat intre organizator si fiecare membru al echipelor castigatoare
• Contravaloarea Premiilor mai mari de 5.000 lei va fi achitata in conditiile legii, prin virament bancar intr-un termen de 3 zile lucratoare bancare in conturile indicate de castigatorii acestora. Termenul de virare a contravalorii premiilor se va calcula incepand cu data la care castigatorii vor indica in scris conturile bancare, banca la care sunt deschise aceste conturi, titularii acestora si CNP-ul.
• Premiile pentru captura si/sau top 5 pot fi cumulate cu premiile din clasamentul general sau de sector
• Captura este automat cel mai mare peste punctabil prins in concurs. Se ia in calcul la cantitatea totala, dar nu se contorizeaza la media celor mai mari 5 pesti ai echipei respective.
• In cazul in care o echipa egalează captura existentă (prinde un peste de aceeasi greutate), premiul rămâne la echipa care a capturat-o prima
• In cazul in care nicio echipa nu realizează tripla, trofeul Carp eDiem si premiul aferent nu se acorda niciunei echipe

CLASIFICARE:
• PE FIECARE SECTOR VOR FI INTOCMITE 2 CLASAMENTE SEPARATE, UNUL BAZAT PE CANTITATE SI UNUL BAZAT PE CALITATE UNDE SE PUNCTEAZA CEI MAI MARI 5 CRAPI .
• Echipele care vor obține cel mai mic număr de puncte cumulate pe fiecare sector, devin ocupantele podiumului in clasamentul general.
• Departajarea intre cele 3 ocupante ale podiumului general se va face de asemenea in functie de
punctele obținute in clasamentul pe sector (punctele se transfera), echipa cu cel mai mic punctaj cumulat fiind declarata învingătoare.
• In caz de egalitate la puncte in clasamentul general sau pe sector, învingătoare este echipa cu cea mai mare cantitate.
• In cazul in care doua sau mai multe echipe sunt la egalitate intr-unul din clasamentele parțiale (cantitate sau calitate) vor primi în clasamentul respectiv un număr de puncte egal cu media poziției ocupate de acestea (ex1: doua echipe sunt la egalitate pe locul 5, ele vor primi (5+6):2 = 5.5 puncte fiecare; ex2: trei echipe care se clasifica pe locul 8, vor obtine (8+9+10):3 = 9 puncte fiecare).

REGULAMENTUL COMPETITIEI / SANCTIUNI
1a. Numărul maxim de componenți ai unei echipe este de 4, toți cu drepturi egale. Componența echipelor poate fi schimbată, cu obligatia de a anunța organizatorul cu privire la schimbarea intervenită cel târziu cu 24 de ore înainte de începerea concursului.
1. Se punctează crap si cteno cu greutatea de minim 1 (un) Kg.
2. Concurenții sunt obligați să nu prezinte la cântar pești răniți sau morți (AVERTISMENT)
3. Se pescuiește efectiv cu 4 lansete de echipa (în stand se pot tine pregătite un număr nelimitat de lansete) (ELIMINARE)
3a. Intaintasul textil este interzis (ELIMINARE)
4. Se vor folosi OBLIGATORIU: un singur cârlig pe montură, nada atașată firului de păr si monturi care să elibereze ușor plumbul în caz de rupere (ELIMINARE)
5. Nada vie este interzisă. La cârlig este permisă doar utilizarea următoarelor accesorii: boilies, pop-up, plastice, spumă flotantă, pelete si seminte fierte, atasate pe firul de par. (ELIMINARE)
6. Este permisă nădirea cu semințe (doar fierte), pelete, boilies, pasta de boilies si ground bait (ELIMINARE)
7. Este permisă folosirea materialelor PVA (in conditiile de la punctul 6) atât atașate la cârlig cât si pe plumb normal, plumb cu striații, sau arc momitor
8. Sunt permise pentru nădire doar cobra, praștia, cupa, racheta, catapulta si spomb-ul în intervalul 09:00 – 18:00. In afara acestui interval este permisă doar nădirea din cobra (ELIMINARE)
9. Este interzisă folosirea oricărui tip de sonar sau barca de nădit. (ELIMINARE)
10. Sunt obligatorii minim 15 saci pentru păstrare de echipa.
11. Peștii se țin câte unul in sac (AVERTISMENT)
12. Toate activitățile legate de pescuit, in special scoaterea peștilor si lansarea, se vor face în interiorul standului aferent fiecărei echipe, nu în afară sau in zona neutră. Scoaterea peștilor din standul vecinilor este permisă ca excepție atunci când situația o necesită, însă numai cu acordul acestora. (AVERTISMENT)
13. Este obligatorie folosirea soluției antiseptice, minciogului cu deschidere mare si plasa fină la fiecare peste capturat. Echipele care nu corespund vor începe concursul după remedierea situației. (AVERTISMENT)
14. Participanții au voie să intre în apă până la genunchi pentru a lega sacii de păstrare la pichet sau pentru folosirea minciogului. (AVERTISMENT)
15. Este permisă doar circulația pietonală (fără mașini) a concurenților sau a vizitatorilor în intervalul 09.00 - 19.00 (AVERTISMENT)
16. In cort sau rulotă este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisă decât lanterna de cap. (AVERTISMENT)
17. Concurenții vor lăsa standul curat după terminarea competiției (AVERTISMENT)
18. Este interzisă muzica dată tare. (AVERTISMENT)
19. Manifestările huliganice, instigarea la violență, comportamentul jignitor față de concurenți / organizatori sau consumarea băuturilor alcoolice în exces cu efecte negative asupra altor participanți sunt strict interzise (ELIMINARE)
20. Dacă se constată că o echipă ajută cu pește o altă echipă, toate echipele implicate vor fi eliminate din concurs.
21. La două avertismente acumulate, echipa in cauza va fi sancționată prin depunctarea cu 30 de kg în clasamentul pe cantitate si cu a celui mai mare pește până în acel moment în clasamentul pe calitate. La 3 avertismente echipa va fi eliminată din concurs

ARBITRAJUL:
1. Zilnic se fac 3 cântăriri oficiale la orele: 8:00, 13:00, 17:00.
2. Cântăriri suplimentare se efectuează doar în cazul în care o echipă umple toti cei 15 saci de pastrare sau prinde captura competiției din acel moment (în această situație doar acesta se cântărește)
3. Competiția va fi arbitrată de o brigada compusă din 6 arbitri.
4. Arbitrii/organizatorii pot controla la orice oră, fără acceptul prealabil al participanților, folosirea monturilor, a nadelor sau a standului.
5. La cântărire participă OBLIGATORIU un vecin de stand.
6. În cazul în care apar neînțelegeri între doi concurenți vecini (referitoare la zona de pescuit) decizia finală va fi luată de arbitri, care vor hotărî locul amplasării markerului.
7. CONTESTATIILE ASUPRA ABATERILOR DE LA REGULAMENT SE POT FACE DOAR IN SCRIS PRIN DEPUNEREA UNEI GARANTII DE 100 RON, ÎN TERMEN DE CEL MULT O ORA DE LA DESFASURAREA EVENIMENTULUI. GARANTIA SE RETURNEAZA DUPA SOLUTIONARE IN CAZUL IN CARE
CONTESTATIA SE DOVEDESTE A FI INDREPTATITA.

Imagine

Gabi Zotic
CS SENZOR
Mesaje: 174
Membru din: Joi Aug 11, 2016 7:24
Puncte: 0
Localitate: Targoviste

Re: TROFEUL Carp eDiem Ed. 3 <SACOSU TURCESC> 23 -27 Septemb

Mesaj de Gabi Zotic »

Ce se intampla anul asta cu premiile in general? Au intrat la apa? Pacat ca tendinta e de a se face un profit cat mai mare din un concurs de catre organizator(i)...
CS SENZOR

Avatar utilizator
doipac
Mesaje: 118
Membru din: Mar Mai 28, 2013 9:30

Re: TROFEUL Carp eDiem Ed. 3 <SACOSU TURCESC> 23 -27 Septemb

Mesaj de doipac »

Daca este o intrebare cu caracter general, de ce nu o adresezi pe un alt topic ?
Cu atat mai mult cu cat cresterea profitului nu are nici o legatura cu Trofeul Carp eDiem, iar scumpirea lacului pana la aproape de dublu, textul subliniat cu rosu, si alte detalii pe care nu le mai amintesc, sunt elocvente in acest sens.

Gabi Zotic
CS SENZOR
Mesaje: 174
Membru din: Joi Aug 11, 2016 7:24
Puncte: 0
Localitate: Targoviste

Re: TROFEUL Carp eDiem Ed. 3 <SACOSU TURCESC> 23 -27 Septemb

Mesaj de Gabi Zotic »

Nu cunosc cat este taxa lacului pentru 96 ore dar diferenta intre incasari si premiile acordate cu tot cu cei 10% mi se pare cam mare...
CS SENZOR

melcu
Mesaje: 102
Membru din: Vin Aug 22, 2014 1:51
Puncte: 0
Localitate: Sibiu

Re: TROFEUL Carp eDiem Ed. 3 <SACOSU TURCESC> 23 -27 Septemb

Mesaj de melcu »

La toate concursurile organizate pe Doripesco raportul dintre incasari si premii este acelasi dar nimeni nu spune nimic.Oare de ce?

Avatar utilizator
doipac
Mesaje: 118
Membru din: Mar Mai 28, 2013 9:30

Re: TROFEUL Carp eDiem Ed. 3 <SACOSU TURCESC> 23 -27 Septemb

Mesaj de doipac »

ECHIPE INREGISTRATE:
1. [ro] CARP HUNTERS (Nenad Cuzmanov / Liubomir Cuzmanov / Dan Paleu / Florin Ulita)
2. [ro] Ciprian Lepadatu / Adi Cristian
3. [rs] EXTRA CARP TEAM (Tibor Balogh / Hunor Balogh / Simon Csaba)
4. ️️[rs] SEPECAN CARP TEAM (Sandro Petkovic / Stanislav Sepecan / Igor Mandaric)
5. [ro] TATA NITU (Ioan "tata" Nitu / Irinel Nitu)
6. [ro] CARP PLUS (Stelian Badiu / Silviu Chelbezan)
7. [ro] MYON BAITS (Mark Molnar / Gyula Molnar / Levente Nemes)
8. [ro] CARP TEAM TIMISOARA (Sorin Scheuleac / Claudiu Neagu / Radu Axente / Vali Gherasim)

LISTA INTENTIE:
SPARTAN CARP TEAM
TABOSS BAITS
JANI CARP TEAM
MISIC CARP TEAM
SECRET BAITS
COMPLETE BAITS
FISH BAITS TIPLEA
CT FISHING FRANKFURT

Avatar utilizator
doipac
Mesaje: 118
Membru din: Mar Mai 28, 2013 9:30

Re: TROFEUL Carp eDiem Ed. 3 <SACOSU TURCESC> 23 -27 Septemb

Mesaj de doipac »

ECHIPE INREGISTRATE:
1. [RO] CARP HUNTERS (Nenad Cuzmanov / Liubomir Cuzmanov / Dan Paleu / Florin Ulita)
2. [RO] Ciprian Lepadatu / Adi Cristian
3. [RS] EXTRA CARP TEAM (Tibor Balogh / Hunor Balogh / Simon Csaba)
4. ️️[RS] SEPECAN CARP TEAM (Sandro Petkovic / Stanislav Sepecan / Igor Mandaric)
5. [DE/RO] CAPITANO CARP TEAM (Peter Ehrenberg / Silke Ehrenberg / "Tata" Nitu)
6. [RO] CARP PLUS (Stelian Badiu / Silviu Chelbezan)
7. [RO] MYON BAITS (Mark Molnar / Gyula Molnar / Levente Nemes)
8. [RO] CARP TEAM TIMISOARA (Sorin Scheuleac / Claudiu Neagu / Radu Axente / Vali Gherasim)
9. [RO] SPARTAN CARP TEAM (Marius Cira / Dan Iliescu / Oliviu Guta / Alin Cira)
10. [RS] MISIC CARP TEAM (Milan Misic / Nikola Misic / Sora Radivoj)
11. [RO] MG SPECIAL CARP (Olar Dimu / Mihai Persa / Claudiu Ghirca / Stelian Matei)
12. [RO] TABOSS BAITS (Tony Ackerman / Ionut Tamas)

LISTA INTENTIE:
JANI CARP TEAM
SECRET BAITS
COMPLETE BAITS
FISH BAITS TIPLEA
CT FISHING FRANKFURT
CPK
CARP CLUB MC BAITS

Avatar utilizator
doipac
Mesaje: 118
Membru din: Mar Mai 28, 2013 9:30

Re: TROFEUL Carp eDiem Ed. 3 <SACOSU TURCESC> 23 -27 Septemb

Mesaj de doipac »

ECHIPE INREGISTRATE:
1. [RO] CARP HUNTERS (Nenad Cuzmanov / Liubomir Cuzmanov / Dan Paleu / Florin Ulita)
2. [RO] Ciprian Lepadatu / Adi Cristian
3. [RS] EXTRA CARP TEAM (Tibor Balogh / Hunor Balogh / Simon Csaba)
4. ️️[RS] SEPECAN CARP TEAM (Sandro Petkovic / Stanislav Sepecan / Igor Mandaric)
5. [DE/RO] CAPITANO CARP TEAM (Peter Ehrenberg / Silke Ehrenberg / "Tata" Nitu)
6. [RO] CARP PLUS (Stelian Badiu / Silviu Chelbezan)
7. [RO] MYON BAITS (Mark Molnar / Gyula Molnar / Levente Nemes)
8. [RO] CARP TEAM TIMISOARA (Sorin Scheuleac / Claudiu Neagu / Radu Axente / Vali Gherasim)
9. [RO] SPARTAN CARP TEAM (Marius Cira / Dan Iliescu / Oliviu Guta / Alin Cira)
10. [RS] MISIC CARP TEAM (Milan Misic / Nikola Misic / Sora Radivoj)
11. [RO] MG SPECIAL CARP (Olar Dimu / Mihai Persa / Claudiu Ghirca / Stelian Matei)
12. [RO] TABOSS BAITS (Tony Ackerman / Ionut Tamas)
13. [RO] Lucian Tiba / Andrei Anca / Cosmin Cearnau / Robert Molnar
14. [RO] BIG BOYS CARP TEAM (Catalin Muresan / Alexandru Cojocaru / Alex Negre)

Lista de intentie nu se mai publica !

Avatar utilizator
doipac
Mesaje: 118
Membru din: Mar Mai 28, 2013 9:30

Re: TROFEUL Carp eDiem Ed. 3 <SACOSU TURCESC> 23 -27 Septembrie

Mesaj de doipac »

ECHIPE INREGISTRATE:
1. [RO] CARP HUNTERS (Nenad Cuzmanov / Liubomir Cuzmanov / Dan Paleu / Florin Ulita)
2. [RO] Ciprian Lepadatu / Adi Cristian
3. [RS] EXTRA CARP TEAM (Tibor Balogh / Hunor Balogh / Simon Csaba)
4. ️️[RS] SEPECAN CARP TEAM (Sandro Petkovic / Stanislav Sepecan / Igor Mandaric)
5. [DE/RO] CAPITANO CARP TEAM (Peter Ehrenberg / Silke Ehrenberg / "Tata" Nitu)
6. [RO] CARP PLUS (Stelian Badiu / Silviu Chelbezan)
7. [RO] MYON BAITS (Mark Molnar / Gyula Molnar / Levente Nemes)
8. [RO] CARP TEAM TIMISOARA (Sorin Scheuleac / Claudiu Neagu / Radu Axente / Vali Gherasim)
9. [RO] SPARTAN CARP TEAM (Marius Cira / Dan Iliescu / Oliviu Guta / Alin Cira)
10. [RS] MISIC CARP TEAM (Milan Misic / Nikola Misic / Sora Radivoj)
11. [RO] MG SPECIAL CARP (Olar Dimu / Mihai Persa / Claudiu Ghirca / Stelian Matei)
12. [RO] TABOSS BAITS (Tony Ackerman / Ionut Tamas)
13. [RO] Lucian Tiba / Andrei Anca / Cosmin Cearnau / Robert Molnar
14. [RO] BIG BOYS CARP TEAM (Catalin Muresan / Alexandru Cojocaru / Alex Negre)
15. [RO] Popa Marius Gelu + Lucian Fenciuc

Avatar utilizator
doipac
Mesaje: 118
Membru din: Mar Mai 28, 2013 9:30

Re: TROFEUL Carp eDiem Ed. 3 <SACOSU TURCESC> 23 -27 Septembrie

Mesaj de doipac »

ECHIPE INREGISTRATE:
1. [RO] CARP HUNTERS (Nenad Cuzmanov / Liubomir Cuzmanov / Dan Paleu / Florin Ulita)
2. [RO] Ciprian Lepadatu / Adi Cristian
3. [RS] EXTRA CARP TEAM (Tibor Balogh / Hunor Balogh / Simon Csaba)
4. ️️[RS] SEPECAN CARP TEAM (Sandro Petkovic / Stanislav Sepecan / Igor Mandaric)
5. [DE/RO] CAPITANO CARP TEAM (Peter Ehrenberg / Silke Ehrenberg / "Tata" Nitu)
6. [RO] CARP PLUS (Stelian Badiu / Silviu Chelbezan)
7. [RO] MYON BAITS (Mark Molnar / Gyula Molnar / Levente Nemes)
8. [RO] CARP TEAM TIMISOARA (Sorin Scheuleac / Claudiu Neagu / Radu Axente / Vali Gherasim)
9. [RO] SPARTAN CARP TEAM (Marius Cira / Dan Iliescu / Oliviu Guta / Alin Cira)
10. [RS] MISIC CARP TEAM (Milan Misic / Nikola Misic / Sora Radivoj)
11. [RO] MG SPECIAL CARP (Olar Dimu / Mihai Persa / Claudiu Ghirca / Stelian Matei)
12. [RO] TABOSS BAITS (Tony Ackerman / Ionut Tamas)
13. [RO] Lucian Tiba / Andrei Anca / Cosmin Cearnau / Robert Molnar
14. [RO] BIG BOYS CARP TEAM (Catalin Muresan / Alexandru Cojocaru / Alex Negre)
15. [RO] Popa Marius Gelu + Lucian Fenciuc
16. [RO] Beta-Mix Timisoara (Caius Stoian / Eduard Damian / Catalin Vagii / Alex Bene)

Le multumesc sponsorilor pentru contributia intr-un fond separat de premiere, ce numara pana acum vouchere de cumparaturi in valoare de 3950 RON

PARTENERI:
Fish Baits
King-Fish
Myon Baits
Spartan Carp
LTC Production
Carp Plus
Secret Baits

Oricine nou partener, este binevenit.

Multumesc,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”