Exista poza cu crapul oglinda de la Surduc si voi incerca sa o pun pe forum.Surducul "apartine'' AGVPS Timis si da se poate organiza concurs , nu ne incurca vilele de pe malul lacului ( se poate organiza unde nu sunt, loc ar fi destul ).Lacul nu a avut de suferit de pe urma inundatiilor , s-a umflat foarte mult dar atat, pestii au iesit la depus inainte sa inceapa sa scada apa vertiginos si de aceea sper ca icrele au ajuns unde trebuie si cum trebuie!

Nu v-am spus ce specii gasim in lac de aceea iata: crap romanesc , oglinda , amur ( recordul parca este undeva in jurul a 25 kg) , platica , caracuda !!!!, caras, rosioara , somn ( foarte mare ) , salau ( foarte mult si exemplare peste 10 kg ), biban , clean, or mai fi si altele dar in mare cam asta este.
@Viorel Olteanu
Capturile mele au fost prinse in general la boilies si pe balti unde nu se pescuieste cu asa ceva spre exemplu la Varadia nu cred ca sa aruncat nici o bila pana sa ajung eu acolo.Crapul de 19,1 l-am prins la mamaliga reteta proprie , montura cu plumb pierdut ,carlig D-Rig de la Cormoran si un bot de mamaliga pe el aruncata la 30 m de mal departe de locul momit.Majoritatea crapilor de aici sunt adusi de la Dunare si sunt in jur de 50 de bucati ce depasesc 20-25 kg.Am asistat cand au introdus unul de 28 kg acum 3 ani ( de ar da in batul meu ! ).
Ponderea boilies-ului in Banat? Slab , slab , slab .....Eu astept ca turbatul dupa kilogramele ce le comand....... dar in cercul meu de pescari a inceput sa prinda viata folosirea bilelor dupa ultimele mele rezultate .
Si la Varadia si la Cornesti se pescuieste cu taxa , nu stiu cat va fi in 2006 dar la Varadia era 200.000 lei si la Cornesti 400.000 lei