Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Eu vb strict de lacuri private !!!!Chryys scrie: ↑Vin Mar 15, 2019 11:41Nu e asa mausica, preturile ce le spui sunt aplicate pe balta de proprietarii lacului, sau de anumite magazine:
Permisul de stat valabil anul in curs costa 2200 forinti (33 lei). Acest permis este necesar peste tot, fara asta nu se pescuieste. (este un carnetel unde se trece si ce peste ai rentinut, balta, data, kg).
Suplimentar de asta ai nevoie de bilet de zi pentru locul unde pescuiesti, acesta il cumperi cand mergi la pescuit, se cumpara prezentand permisul de stat. Fiecare balta are un cod care se trece in permis daca ai retinut peste. Pe bilet se trece codul permisului, il trece vanzatoru. Pretul pe zi difera de la o balta la alta, de la 1500ft (sport) la 4000ft(cu 2 pesti retinuti) pe 12 ore am intalnit eu.
Preturile respective sunt la asociatiile de vanatoare si pescuit, la magazine sau pe balta, acelasi permis de 2200ft costa intre 6000-8000ft (90 lei-120 lei) sau mai mult, include si o taxa a asociatiei, un fel de cotizatie la ei.