Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Tu stii cam ce chirii sunt prin zona Unirii ?!?! Cine crezi ca da un minim de 10000 E pe un spatiu ca sa faca magazin de pescuit asa de mare ?!?! si in extrasezon din ce plateste?!?!?stress scrie:eu as vrea un magazin de vreo 400mp care sa aibe tot ce poate duce un magazin si cu un showroom. dar asta e parerea mea.
daca se concretizeaza e aproape de mine
Cine a spus ca trebuie neaparat in Unirii? Poate fi o zona cu o chirie mult mai mica, dar cu spatiu generoszfcristian scrie:eu il astept de o groaza de timp![]()
Zona Unirii este un nod important unde se poate ajunge usor din multe zone limitrofe, ar fi o idee geniala.[Tu stii cam ce chirii sunt prin zona Unirii ?!?! Cine crezi ca da un minim de 10000 E pe un spatiu ca sa faca magazin de pescuit asa de mare ?!?! si in extrasezon din ce plateste?!?!?stress scrie:eu as vrea un magazin de vreo 400mp care sa aibe tot ce poate duce un magazin si cu un showroom. dar asta e parerea mea.
daca se concretizeaza e aproape de mine
Tu ai vazut primul post al celui care a deschis topicul ?!?!?stress scrie:Cine a spus ca trebuie neaparat in Unirii? Poate fi o zona cu o chirie mult mai mica, dar cu spatiu generos
Nowatiny scrie:Ce parere aveti de un magazin cu articole de pescuit in centrul Bucurestiului(zona Unirii)?
Hai sa nu o dam in polemici. Daca-ti place sa citesti printre randuri e treaba ta. Am spus negru pe gri(asa este imaginea de fond a forumului) "ASTA E PAREREA MEA". Mai citeste odata ce am scris.zfcristian scrie:Tu ai vazut primul post al celui care a deschis topicul ?!?!?stress scrie:Cine a spus ca trebuie neaparat in Unirii? Poate fi o zona cu o chirie mult mai mica, dar cu spatiu generos
Scrie cat se poate de clarNowatiny scrie:Ce parere aveti de un magazin cu articole de pescuit in centrul Bucurestiului(zona Unirii)?