Parere magazin

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Nowatiny
Puncte: 0

Parere magazin

Mesaj de Nowatiny »

Ce parere aveti de un magazin cu articole de pescuit in centrul Bucurestiului(zona Unirii)?

stress
pescar de competitie

Re: Parere magazin

Mesaj de stress »

eu as vrea un magazin de vreo 400mp care sa aibe tot ce poate duce un magazin si cu un showroom. dar asta e parerea mea.
daca se concretizeaza e aproape de mine :mrgreen:
stefan avram

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

eu il astept de o groaza de timp :mrgreen:
Zona Unirii este un nod important unde se poate ajunge usor din multe zone limitrofe, ar fi o idee geniala.[
stress scrie:eu as vrea un magazin de vreo 400mp care sa aibe tot ce poate duce un magazin si cu un showroom. dar asta e parerea mea.
Tu stii cam ce chirii sunt prin zona Unirii ?!?! Cine crezi ca da un minim de 10000 E pe un spatiu ca sa faca magazin de pescuit asa de mare ?!?! si in extrasezon din ce plateste?!?!?

Ovidiu Ursache

Mesaj de Ovidiu Ursache »

Pai poate are spatiul respectiv si ii da o utilitate..

:D

elby_82

Mesaj de elby_82 »

Omule eu stau la Unirii chiar in spate la magazin si as fi fericit daca ai deschide aici! As sta pe capul tau toata ziua. Dar este f scump. Am inteles ca GIPO a deschis un magazin in unul din Supermarketuri. Cred ca acolo ti-ar merge mult mai bine si ai avea vad mai bun. Gen Carrefour.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

zfcristian scrie:eu il astept de o groaza de timp :mrgreen:
Zona Unirii este un nod important unde se poate ajunge usor din multe zone limitrofe, ar fi o idee geniala.[
stress scrie:eu as vrea un magazin de vreo 400mp care sa aibe tot ce poate duce un magazin si cu un showroom. dar asta e parerea mea.
Tu stii cam ce chirii sunt prin zona Unirii ?!?! Cine crezi ca da un minim de 10000 E pe un spatiu ca sa faca magazin de pescuit asa de mare ?!?! si in extrasezon din ce plateste?!?!?
Cine a spus ca trebuie neaparat in Unirii? Poate fi o zona cu o chirie mult mai mica, dar cu spatiu generos :wink:
stefan avram

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

stress scrie:Cine a spus ca trebuie neaparat in Unirii? Poate fi o zona cu o chirie mult mai mica, dar cu spatiu generos :wink:
Tu ai vazut primul post al celui care a deschis topicul ?!?!?
Scrie cat se poate de clar
Nowatiny scrie:Ce parere aveti de un magazin cu articole de pescuit in centrul Bucurestiului(zona Unirii)?

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

zfcristian scrie:
stress scrie:Cine a spus ca trebuie neaparat in Unirii? Poate fi o zona cu o chirie mult mai mica, dar cu spatiu generos :wink:
Tu ai vazut primul post al celui care a deschis topicul ?!?!?
Scrie cat se poate de clar
Nowatiny scrie:Ce parere aveti de un magazin cu articole de pescuit in centrul Bucurestiului(zona Unirii)?
Hai sa nu o dam in polemici. Daca-ti place sa citesti printre randuri e treaba ta. Am spus negru pe gri(asa este imaginea de fond a forumului) "ASTA E PAREREA MEA". Mai citeste odata ce am scris.
stefan avram

Nowatiny

Mesaj de Nowatiny »

Locatia este putin mai sus de p'ta Unirii , pe langa Udriste(sectia de politie).Nu este un spatiu atat de mare , dar destul de generos pentru un mic showroom.

elby_82

Mesaj de elby_82 »

Pana la urma conteaza mai putin locatia si mai mult ce ai in el. De ex B..F... Cred ca iti dai seama despre cine vorbesc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”