regulamentul si conditiile de inscriere pe prima pagina a site-ului
observatie
anul acesta concursul ajuns la ed a 4 a ramane gratuit pentru copii, insa parintii sau insotitorii vor plati un bilet de 100 lei, contravaloare protocolului oferit de administratia lacului Floreasca. (pentru cine nu stie, pe malul lacului se afla o terasa-resaturant).
daca un copil are mai multi insotitori, acestia vor plati fiecare cate un bilet de 100 lei.
in rest, lucrurile raman la fel ca in editiile precedente.
acum 2 ani am adus si eu copilul la concurs.
din pacate a depasit virsta si nu mai poate veni.
totusi vreau sa fac un mic comentariu daca imi este permis.
acest concurs educa copii in spiritul ocrotirii naturii si respectul fata de peste, ii obisnuia cu salbaticia locurilor si febra concursurilor.
initiativa laudabila din inima pt. copii. sincere felicitari. un concurs unde isi permiteau sa vina copii din toate paturile sociale fara discriminare. (eu ca parinte mam simtit foarte comfortabil cind copilul meu pescuia alaturi de patrik borcea).
anul acesta nu inteleg de ce ati urbanizat concursul? nu vati saturat de poluarea din bucuresti ?
nu se mai gasea un administrator cu suflet sa puna la dispozitie o balta in jurul bucurestiului?
un alt aspect, in vremurile astea grele percepeti 100 ron. pt. fiecare insotitor? o suma imensa pt. un concurs dedicat copiilor. din ce am observat acum 2 ani, fiecare copil era insotit de cel putin 2-3 persoane.
sami fie cu iertare, dar administratia lacului putea sa ofere un protocal ca sponsorizare.
100 roni de persoana asigura un prinz bogat la un restaurant onorabil.
cu aceasta taxa consider ca faceti discriminari intre copii. nu toti parintii isi permit sa sacrifice atitia bani pt. un concurs gratuit
imi cer scuze nu am vrut sa deranjez, dar poate va mai ginditi, e totusi un concurs pt. copii.
Este una dintre cele mai bine populate balti din jurul Bucurestiului, ideea era sa prinda TOTI copiii crapi !
Iar balta este pusa la dispozitie gratuit, patronul acordand o deosebita atentie educarii copiilor in spiritul prinde si elibereaza ! Ca vrei acum si mancare si bautura moka, cred ca deja exageram....
Teodora & Dani Pangica - 12 ani + 8 ani - cel mic e prea mic sa faca fata la pescuit de crap - si poate o poate ajuta pe sora lui - intr-o echipa ?
Insotitori - 2 persoane . Sponsorizare pentru APCR - 1500 lei + taxa de 200 lei - pentru mine si sotie .
Pentru copii e fantastica educatia sportiva si spiritul de competitie si acest lucru nu merita trecut prin stomacul , fripturile si spritzurile parintilor ....
sa nu fiu inteles gresit, nu am contestat locatia ci faptul ca e in buc.
nici explicatii nu am cerut pt. ca nu am menirea si nu am de ce.
mi sa parut discriminare fata de copii nevoiasi care isi doresc sa participe. atit.
nu vreau sa exagerez nimic, din cite stiu (acum 2 ani) si din ce am citit pe internet totul a fost gratuit pina anul acesta atit pt. copii cit si pt. parinti.
insfirsit, am facut o remarca, mai mult nu comentez si nici nu insist pe acest subiect.
Orice copil este binevenit. Inscrierea este GRATIS. La fel si "tratatia" ! In schimb, insotitorii copilului trebuie sa plateasca 100 lei daca vor sa consume la restaurant. Nu cred ca este un cap de tara ptr un parinte.... dar, in sfarsit....