raducosti scrie:Doar pentur crap-chinez (ten) ne-am inscris? Urasc chestia asta, doar suntem pescari de crap!
Ma bazez pe faptul ca este Hobaia si organizatorul va baga ceva peste, mai ales ca aceasta locatie va fi pe viitor gazda unui mondial?!
1. Valentin Sburlan-Dumitru Alexandru
2. Gabi Sandu-Dan Dochia
3. Dragos Demetrian-Alin Scorleanu
4. Andrei Oprescu-Mihai Chiritescu
5. Mihai C-tin Alexandru
6. Doru Badila
7. Floricel Octavian Codrut
8. Florin Aranghel-Cristi Dionise
9. Mircea Samoilescu
10. Felix Cristea-Cristi Ibanescu
11. Marius Dragomir
12. Radu Constantinescu
13. Vali Romascu-Cristi Vaileanu
14. Costin Popescu (Coco Carpdiscount)
15. Florin Genes
16. Dan Alboni - Radu Costi
17. Doru Caragin - Edy Bodo
18. Stefan Avram - Ivanica Mitu
19. Dorin Badulescu - Bucur Mircea
20. Andrei Popescu (Toto)
21. Madalin Olariu - Laurentiu Sarghie
22. Zegheru Catalin - Avram Marius
Asa cum am anuntat, pana pe 10 mai au avut prioritate la achitare cei din lista initiala.
De acum oricine poate plati in cont specificand nume , prenume , concurs si are locul asigurat.Termen limita de achitare, 15 iunie.
Reamintesc:
- se trage la sorti ordinea, in ordinea achitarii participarii.
- 60 de locuri disponibile
- Cont APCR: RO06BUCU1721210411070RON - ALPHA BANK – suc. D-NA GHICA
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
raducosti scrie:Doar pentur crap-chinez (ten) ne-am inscris? Urasc chestia asta, doar suntem pescari de crap!
Ma bazez pe faptul ca este Hobaia si organizatorul va baga ceva peste, mai ales ca aceasta locatie va fi pe viitor gazda unui mondial?!
ce vrei sa spui ? ca balta nu are peste
Cred ca sunt un pic dezinformat de ceea ce citesc pe forum, totusi cineva care este in masura sa zica oficial ce peste se afla in apa, detalii, etc!?
Welcome to the World of NUTRABAITS
Fishing team Timisoara XTR Royal Timisoara CarpWest & A.P. Banatul Timisoara CDI Fishing Team Baron Fishing Team
Field tester SELECT BAITS ======= ReBeL4ever =======