Boilies Special Cup - editia a-XIII-a 07-10 Octombrie Hermes Peris

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Matei Marin
Veteran
Mesaje: 7468
Membru din: Lun Mai 23, 2011 20:27

Boilies Special Cup - editia a-XIII-a 07-10 Octombrie Hermes Peris

Mesaj de Matei Marin »

Boilies Special Cup - editia a-XIII-a Hermes Peris
Organizator : SNAP, cu sprijinul administratiei Hermes Peris
Perioada : 07-10 Octombrie (luni - joi) 72 ore.
Taxa participare : 2000 lei / 4 pescari / echipa
Echipe : 24 locuri
Oraganizare :

CONCURSUL SE VA DESFASURA PE 2 SECTOARE (Sect. A - 12 standuri / B - 12 standuri)
PREMII PE AMBELE SECTOARE !
PESCUIT EXCLUSIV LA BOILIES - CLASAMENT BAZAT PE CALITATE - (cei mai mari 5 pesti) si se va puncta crapul comun,crapul oglinda si amurul de la 3 kg.

Se vor face 2 trageri la sorti : una pentru nr. de ordine si una pentru nr. stand.

PREMII :
SECTOR A
LOCUL I – sector - 8000 LEI + 4 Cupe
LOCUL II – sector - 5000 LEI + 4 Cupe
LOCUL III – sector - 2000 LEI + 4 Cupe
CAPTURA – sector - 500 LEI + 4 Cupe si nu poate fi cumulat cu oricare alt premiu.
SECTOR B
LOCUL I – sector - 8000 LEI + 4 Cupe
LOCUL II – sector - 5000 LEI + 4 Cupe
LOCUL III – sector - 2000 LEI + 4 Cupe
CAPTURA – sector - 500 LEI + 4 Cupe si nu poate fi cumulat cu oricare alt premiu.


PREMIERE :
Varianta nr. 1 ( oficiala) – sect A = 5 pesti – sect B = 5( de la 3 kg ). Echipa care va avea cele mai multe kg cumulate din cei 5 pesti, va fi desemnata castigatoare pe fiecare sector in parte.
Varianta nr. 2…In cazul in care, in cele doua sectoare (nu s-au prins cei 5 pesti ), desemnarea castigatorilor locurilor 1,2,3 si captura, se va face in functie de numarul pestilor prinsi pe fiecare sector in parte (in caz de egalitate la numarul de pesti, departajarea se va face in functie de cantitate).
Varianta nr. 3…Daca, in unul sau in ambele sectoare nu s-a prins nici un peste, departajarea se va face prin tragere la sorti .
Varianta nr. 4...Captura competitiei nu se va desemna prin tragere la sorti….aceasta va beneficia de o derogare si va fi decernata celui mai mare peste din concurs (pe fiecare sector in parte)…..in concluzie se poate cumula, cu 1,2,3….(aceasta situatie este valabila in cazul in care nu putem premia captura competitiei).

Premiile sunt valabile pentru 24 echipe participante.
Rezervarea locului in concurs se face prin achitarea avansului de 1000 lei, care se considera inscriere in concurs, de asemenea diferenta de 1000 lei se va achita pe balta.
Echipa care a achitat avansul si doreste sa se retraga, trebuie sa-si vanda locul, in caz contrar, avansul achitat va intra in fondul de premiere.
Avansul se poate achita si prin virament Bancar ( contul bancar se va comunica prin telefon )si confirmare in acest topic.
Plata avansului (1000 lei) garanteaza participarea.
Persoana contact: Matei Marin tel: 0728.845.530


REGULAMENT :
1. Pescuit lansat, exclusiv la boilies, echipa 4 pescari, cu maxim 4 lansete in apa, cu fir minim admis 0.25 mm (un singur carlig la fiecare) şi 1 lanseta in apa, folosite pentru marker si controlul substratului cu plumbul. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa. Masurarea distantei prin lansare si clipsarea lansetelor (inclusiv cele de rezerva), cu sau fara montura, se va face in timpul concursului, fara a depasi numarul maxim de lansete in apa. (incalcarea art. nr. 1 > ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie . (incalcarea art. nr. 2 > ELIMINARE)
3. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul de la 3 kg
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (incalcarea art. nr. 4 > AVERTISMENT)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial. (incalcarea art. nr. 5 - AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. Organizatorul si arbitrii are dreptul de a verifica monturile in orice moment, pe tot parcursul concursului.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la ora 22.00 si doar pe jos. (incalcarea art. nr. 8 > AVERTISMENT)
9. Pe toata durata concursului nicio masina nu are voie sa paraseasca standul (cu exceptia situatiilor de urgenta, caz in care, la o revenire ulterioara pe balta, masina va ramane in parcarea din fata. (incalcarea art. nr. 9 > AVERTISMENT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(incalcarea art. nr. 10 > AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit.(incalcarea art. nr. 11 > ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap si lampa de masa cu leaduri. Rulota poate fi considerata “cort”.(incalcarea art. nr. 12 > AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(incalcarea art. nr. 14 > AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor si consemnata in foaia de concurs.
16. Nadirea se va face doar cu bastoanul de nadit…diametrul acestora nu trebuie sa depaseasca 30 mm.(incalcarea art. nr.16 > ELIMINARE)
17.Se poate pescui doar cu plumb fix, pierdut sau in–line. (incalcarea art. nr.17 > ELIMINARE)
18.Se va pescui numai cu boilies fiert sau solubil (max.30mm) si pop-upuri.
Este permis meltex-ul si pasta solubila pe boilies si pe pop-up, folosirea firului solubil. (incalcarea art. nr. 18 > ELIMINARE)
19.Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(incalcarea art. nr.19 > AVERTISMENT)
20.Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor.(incalcarea art. nr. 20 > AVERTISMENT)
21.Este interzis ajutorul reciproc intre concurenti (vecini de stand si vizitatori) in toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill, scoaterea pestelui). Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigada de arbitrii.(incalcarea art. nr. 21 > ELIMINAREA)
22.Daca o echipa inteapa un peste la finalul concursului, are 15 min la dispozitie sa-l scoata si trebuie sa anunte OBLIGATORIU, un vecin de stand sau arbitrii , altfel pestele nu se va puncta .

ARBITRAJ

A. Cantare oficiale = 7 (sapte), dupa cum urmeaza:
Luni…1 cantar….ora…17.00
Marti…2 cantare…..ora…07.00…...17.00
Miercuri…2 cantare…..ora…07.00…...17.00
Joi…2 cantare…..ora…07.00…..12.00
Avand in vedere clasamentul bazat pe calitate, ar fi indicat sa aveti la dvs. un cantar mecanic sau digital ptr. a cantari capturile inainte de a solicita un extra-cantar, cat si ptr a evita retinerea si pastrarea capturilor sub limita ultimului peste din foaia de arbitraj (aceasta, in situatia in care concurentul are numarul de capturi specificat in regulamentul concursului), pana la cantarele oficiale.
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe .
Detinatorul capturii anterioare este anuntat sa asiste la cantarirea acesteia, daca doreste.
Exceptie face cazul cand un concurent a prins o captura mai mare de 15 kg, atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale (inclusiv pe timpul de noapte). Pestii care sunt cantariti la un extra-cantar si nu au peste 15 kg vor fi introdusi in sacul de pastrare pana la primul cantar oficial.
C. Nu se pot face cantariri si intre cantarele oficiale.
D. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se autosesiseze cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit cel care ia decizia finala este arbitrul sef (sau organizatorul), care va hotari locul amplasarii markerului .
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal doar in scris (la contestatiile scrise sunt acceptate probele video-foto) in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE
I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie,model cu picioare, a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II. Inscrierea in concurs reprezinta o acceptare implicita a prezentului regulament.
III. In cazul oricaror probleme aparute in timpul concursului, ptr. care nu exista prevederi exprese in regulament, decizia finala o are organizatorul. (sau arbitrul sef).
Organizatorul isi va rezerva dreptul de a refuza inscrierea unei echipe in concurs.
Asistenţa medicală se face prin grija fiecărei echipe.

SANCTIUNI
Incalcarea punctelor 4, 5, 8, 9, 10, 12, 14 , 19 si 20 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus se dicteaza depunctarea cu 10 kilograme, iar la a treia eliminarea echipei din concurs).
Incalcarea punctelor 1,2,11,16,17,18, si 21 atrag dupa sine ELIMINAREA din concurs
Intratul si scaldatul în apă sunt interzise – ELIMINARE din concurs.
Retragerea (părăsirea) concursului (nejustificat) se considera ELIMINARE din concurs..

NOTIFICARE : Pe toata durata concursului, responsabil cu mentinerea apei la nivelul optim ptr. concurs, revine exclusiv, administratiei Hermes Peris.
Organizatorul si administratia baltii sunt exonerati de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente (inclusiv cele medicale) si a urmarilor generate de consumul de alcool sau de neatentia concurentilor si a vizitatorilor, pe toata perioada desfasurarii concursului

Denis
Mesaje: 203
Membru din: Mar Noi 26, 2013 16:16
Puncte: 0
Localitate: bucuresti
Contact:

Re: Boilies Special Cup - editia a-XIII-a 07-10 Octombrie Hermes Peris

Mesaj de Denis »

Marius Narcis,Denis Panca,Andre Maracine

tutica.constantin
Mesaje: 14
Membru din: Mar Iun 19, 2018 16:20

Re: Boilies Special Cup - editia a-XIII-a 07-10 Octombrie Hermes Peris

Mesaj de tutica.constantin »

Tutica Cristi+parteneri

Avatar utilizator
Matei Marin
Veteran
Mesaje: 7468
Membru din: Lun Mai 23, 2011 20:27

Re: Boilies Special Cup - editia a-XIII-a 07-10 Octombrie Hermes Peris

Mesaj de Matei Marin »

LISTA DE INTENTIE :
1.Marius Narcis,Denis Panca,Andre Maracine
2.Tutica Cristi+parteneri
3...
4...
5...

dancefrred
Mesaje: 66
Membru din: Mar Iun 02, 2015 23:19
Puncte: 0
Localitate: Iasi

Re: Boilies Special Cup - editia a-XIII-a 07-10 Octombrie Hermes Peris

Mesaj de dancefrred »

Manole Razvan & parteneri

dancefrred
Mesaje: 66
Membru din: Mar Iun 02, 2015 23:19
Puncte: 0
Localitate: Iasi

Re: Boilies Special Cup - editia a-XIII-a 07-10 Octombrie Hermes Peris

Mesaj de dancefrred »

Manole Razvan & parteneri achitat avans astăzi

Avatar utilizator
Matei Marin
Veteran
Mesaje: 7468
Membru din: Lun Mai 23, 2011 20:27

Re: Boilies Special Cup - editia a-XIII-a 07-10 Octombrie Hermes Peris

Mesaj de Matei Marin »

ECHIPE INSCRISE IN CONCURS :
BSC.13.jpg
BSC.13.jpg (236.3 KiB) Vizualizat de 2438 ori
LISTA DE INTENTIE :
1.Marius Narcis,Denis Panca,Andre Maracine
2.Tutica Cristi+parteneri
3...
4...
5...

bran_tenis
Mesaje: 31
Membru din: Lun Ian 29, 2018 11:13

Re: Boilies Special Cup - editia a-XIII-a 07-10 Octombrie Hermes Peris

Mesaj de bran_tenis »

C&R CARP TEAM ACHITAT AVANS

Avatar utilizator
Matei Marin
Veteran
Mesaje: 7468
Membru din: Lun Mai 23, 2011 20:27

Re: Boilies Special Cup - editia a-XIII-a 07-10 Octombrie Hermes Peris

Mesaj de Matei Marin »

ECHIPE INSCRISE IN CONCURS :
BSC 13.jpg
BSC 13.jpg (239.59 KiB) Vizualizat de 2412 ori
LISTA DE INTENTIE :
1.Marius Narcis,Denis Panca,Andre Maracine
2.Tutica Cristi+parteneri
3...
4...
5...

dlacademician
Mesaje: 34
Membru din: Sâm Iun 30, 2018 14:57
Puncte: 0
Localitate: Roman
Contact:

Re: Boilies Special Cup - editia a-XIII-a 07-10 Octombrie Hermes Peris

Mesaj de dlacademician »

Alex Rotaru

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”