Cupa 15 (Quinze), Hermes Peris, 17-20 octombrie

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Cupa 15 (Quinze), Hermes Peris, 17-20 octombrie

Mesaj de andrei vladeanu »

Cupa 15 (Quinze)
Locatia:Hermes Peris

Organizatori: Hermes Peris (Ionut "Johnny" Voicu) cu sprijinul Andrei Vladeanu si Dan Badarcea
Echipeparticipante: 24
Durata concurs: 72 ore
Taxa de participare: 3000 RON / ECHIPA (3 pescari)

Data: 17-20 octombrie 2019 (Joi-Duminica)

15 de premii de 3000 lei fiecare! Se cumuleaza.
Bonus de 6000 lei.

Clasament

Fiecare crap/cteno clasat intre cei mai mari 15 pesti valoareaza 3000 lei.
Echipa cu cei mai multi pesti incadrati in cei mai mari 15 castiga inca 6000 lei.
In caza de egalitate la nr. pestilor castiga echipa cu cea mai mare cantitate din pestii clasati.
In cazul in care pestele numarul 15 din clasamentul celor mai mari este egalat fix in greutate de un alt concurent, suma de 3000 lei se va imparti la doi si ambii pesti vor conta in clasamentul general.

Regulament:

1. 4 lansete/echipa, un singur carlig la fiecare.(ELIMINARE)
2. Firul folosit minimum admis este de 0,25 mm pe lanseta sau spomb(AVERTISMENT la prima abatere si ELIMINARE la a 2-a)
2. Este interzisa nada vie. (ELIMINARE)
3. Runner-ul (al patrulea pescar) are drepturi depline.
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti morti. (AVERTISMENT + achitarea contravalorii pestelui, in cazul unei noi abateri, ELIMINARE + achitarea contravalorii pestelui)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci de pastrare pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 5. Sacii de pastrare trebuiesa fie model mare, din panza moale. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT)
9. Concurentii nu au voie sa circule cu masina pe durata desfasurarii concursului.(AVERTISMNT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap. Rulota poate fi considerata “cort”.(AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16.Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 8.00 si 18.00. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 mm sau folosirea rachetei de nadit, catapulta, spomb, prastie pentru bulgari.(AVERTISMENT)
17. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retina pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
18. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in-line, feeder sau arc naditor.
19. Se poate pescui si nadi cu orice, mai putin nada vie.
20. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
21. Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecinii putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi (AVERTISMENT).
22. Incercarea de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator, brigada de arbitrii si personalul din cadrul administratiei lacului atrage ELIMINAREA directa din concurs.
23. Organizatorul este exonerat de orice raspundere cu privire la orice accidente produse pe toata perioada desfasurarii concursului.
25.In caz de forta majora (ex: furtuna, inundatii, etc.) organizatorul poate decide intreruperea
competitiei.Daca conditiile vor permite, concursul se va relua printr-un semnal care va permite pescarilor sa isi reia locurile, urmand ca pescuitul sa se reia la 15 minute dupa acesta. In cazul intreruperii la mai putin de 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta va fi reluata dar durata intreruperii nu va fi adaugata celor 72 de ore programate initial. Daca intreruperea se produce dupa trecerea a 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta nu se va mai relua iar rezultatul final va fi stabilit dupa pestii capturati pana in momentul intreruperii.
26. Se considera ca echipele inscrise in concurs si-au insusit prezentul regulament si sunt de accord cu acesta.

ARBITRAJ

A. Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8:00, la ora 13:00 si seara incepand cu ora 18:00, doar in primele 2 zile.
La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe si sa semneze pefoaia de arbitraj.
Exceptie de la punctul A face cazul in care un concurent a prins un crap mai mare de 13 kg sau cteno mai mare de 10 pe timp de zi. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale, care nu suporta amanare si la o captura de crap mai mare de 15 kg si cteno mai mare de 10 kg. La orice extracantar concurentul este obligat sa cantareasca si orice alt cteno capturat. De asemenea, un vecin de stand este obligat sa participe.
B.Dupa primele 2 zile concurentii pot cere cantar suplimentar daca considera ca pestele capturat este mai mare ca ultimul peste din clasament.
C. In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul.
D. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE

I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie model cu picioare, a minciogului ecologic, a celor 5 saci mari obligatorii, a sprayului dezinfectant precum si a monturilor care sa permitae liberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul, indiferent de greutate.
III. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea unei echipe in concurs.

SANCTIUNI

Incalcarea punctelor: 4, 5, 8, 9, 10, 12, 14, 16, 17, 20 si 21 din regulament atrage dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus se dicteaza eliminarea echipei din concurs)

Incalcareapunctelor 1, 2, 11 si 22 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.

DESFASURARE

Concursul incepe Juni la ora 12:00 si se termina Duminica la ora 12:00. Daca o echipa inteapa in ultimele minute are la dispozitie 15 minute dupa ora 12:00 sa finalizeze dril-ul.

Adunarea pe balta Joi la ora 9:00, tragerea la sorti la ora 09:30. Pana la ora 12:00 se fac doar pregatirile si camparea dar nu se poate executa nimic legat de pescuit.
La ora 12:00 incepe sondarea, nadirea si pescuitul efectiv.

Festivitatea de premiere, Duminica la ora 13:30.

MENTIUNI
- inscrierile se asigura doar prin achitarea avansului de minimum 1500 lei.
- cei care achita avans si vor sa se retraga, trebuie sa gaseasca un inlocuitor.
- organizarea concursului si premiile sunt valabile doar daca cele 24 de locuri sunt ocupate.
- membri echipelor care abandoneaza nejustificat, fac noncombat sau nu participa la festivitatea de premiere, din respect pentru participanti si organizatori nu vor mai fi acceptati la urmatoarele concursuri organizate.
- extragerea numarului de ordine se va face in functie de achitarea integrala a taxei.

Taxa trebuie achitata pana pe data de 1 septembrie 2019 ,iar pentru rezervarea locului se poate achita un avans minim de 1500 lei in limita locurilor disponibile.
Avansul se poate achita la administratia baltii Hermes-Peris sau prin virament bancar.

Telefon de contact:

Ionut Voicu - administratie Hemes Peris: 0724.355.320
The One Team

FLORIN61
Mesaje: 338
Membru din: Sâm Iun 25, 2011 20:05
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Cupa 15 (Quinze), Hermes Peris, 17-20 octombrie

Mesaj de FLORIN61 »

Florin Mihalache+Anghelescu Vasile

Cipoc79
Mesaje: 10
Membru din: Joi Dec 20, 2018 10:40

Re: Cupa 15 (Quinze), Hermes Peris, 17-20 octombrie

Mesaj de Cipoc79 »

Anton Ciprian+Negoita Alexandru+David Daniel=achitat avans

ionutbb
Mesaje: 36
Membru din: Joi Mai 05, 2011 22:29

Re: Cupa 15 (Quinze), Hermes Peris, 17-20 octombrie

Mesaj de ionutbb »

Boicu Ionut + parteneri

George Tite
pescar de competitie
Mesaje: 1851
Membru din: Lun Mai 31, 2010 18:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Cupa 15 (Quinze), Hermes Peris, 17-20 octombrie

Mesaj de George Tite »

SECRET OF THE CARP

Avatar utilizator
Ovidiu Bunea
Mesaje: 347
Membru din: Mie Iul 16, 2014 11:34
Puncte: 0
Localitate: Titu, Dambovita
Contact:

Re: Cupa 15 (Quinze), Hermes Peris, 17-20 octombrie

Mesaj de Ovidiu Bunea »

Natural Carp - Costin Ion, Elvis Manoiu, Ovidiu Bunea, Silviu Cretu
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

bujie
Mesaje: 927
Membru din: Lun Dec 05, 2011 13:11
Puncte: 0
Localitate: București

Re: Cupa 15 (Quinze), Hermes Peris, 17-20 octombrie

Mesaj de bujie »

Buji Baits COMPETITION
Brăileanu Florin & Dani Dan
Sper sa nu ma scoti iar de pe lista dl.Jhony.. :oops:
Campion național 2013
Brăileanu Florin
Buji Baits COMPETITION

ionut voicu
Mesaje: 781
Membru din: Sâm Dec 06, 2014 16:29

Re: Cupa 15 (Quinze), Hermes Peris, 17-20 octombrie

Mesaj de ionut voicu »

Clipboard23.jpg
Clipboard23.jpg (108.87 KiB) Vizualizat de 2565 ori
Lista Intentie:

1.Boicu Ionut + parteneri
2.SECRET OF THE CARP
3.Natural Carp - Costin Ion, Elvis Manoiu, Ovidiu Bunea, Silviu Cret
4.Buji Baits COMPETITION-Brăileanu Florin & Dani Dan

Avatar utilizator
Andrei Dumitrescu
Pescar de competitie
Mesaje: 49
Membru din: Vin Apr 05, 2013 17:01
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Cupa 15 (Quinze), Hermes Peris, 17-20 octombrie

Mesaj de Andrei Dumitrescu »

Dutu Dorel & Dumitrescu Andrei
Viitorul Claumar
https://claumarpescar.ro/

<°))))))><

ionut voicu
Mesaje: 781
Membru din: Sâm Dec 06, 2014 16:29

Re: Cupa 15 (Quinze), Hermes Peris, 17-20 octombrie

Mesaj de ionut voicu »

Clipboard23.jpg
Clipboard23.jpg (110.97 KiB) Vizualizat de 2443 ori
Lista Intentie:

1.Boicu Ionut + parteneri
2.SECRET OF THE CARP
3.Natural Carp - Costin Ion, Elvis Manoiu, Ovidiu Bunea, Silviu Cret
4.Buji Baits COMPETITION-Brăileanu Florin & Dani Dan
5.Dan Dumitru

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”