Probleme Victor Oana

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
FloroiuCiprian
Puncte: 0

Re: Probleme Victor Oana

Mesaj de FloroiuCiprian »

marin laurentiu scrie:@f.ciprian
asta crezi tu...de altfel esti prima persoana pe care o aud ca il acuza pe tata nitu de noncombat...mai apoi,am urmarit desfasurarea concursului foarte atent,ptr ca lupta era stransa la diferente f mici,si cea cea am vazut si cred ca nu numai eu,este faptul ca tata nitu a cantarit aprox cam 50 de kg de la un cantar la altul...nu stiu despre ce noncombat vb in conditiile astea...ce ai fi vrut sa faca,ca nu inteleg? sa nadeasca continuu in conditiile in care avea peste prins cat tot sectorul? crezi ca daca ar fi procedat asa era mai...corect si mai sportiv? crezi ca daca ar fi procedat cum crezi tu ca ar fi fost normal(din pct tau de vedere) echipele Pelicanul nu ar mai fi prins peste sau echipele din brasov ar fi prins mai mult? faptul ca a facut sau nu noncombat tata nitu v-a determinat pe voi sa ocupati doua locuri 5 pe sector?de ce nu i-ati batut pe ovidius si pe carpfan daca erati asa bazati? nu crezi ca va ascundeti neputinta in spatele unor acuzatii nefondate?
baietii de pe B au inceput mai greu ptr ca au realizat mai tarziu ca nu te poti bate cu tata nitu pe peste...si nu avea rost sa astepte pestele pe patul de nada...au schimbat stategia si au ales a pescuiesca mult afara peste t.nitu,exclusiv la boilies, la interceptie,tactica care le-a adus 2 crapi de 7, unul de 8 ,unul de 9 si 2 de 11 kg...asta a fost lozul castigator :wink: ,ptr ca fi sigur ca nu le-a bagat nimeni pestele in carlig....sau poate a dat oana vreun telefon si cu vreo 2-3000 de euro a angajat cativa scafandrii :lol: :lol: :lol: ,hai sa fim seriosi....a fost vb doar de inspiratie si ...hazard....acelasi hazard care a facut sa pierdem 2 locuri 3 pe sector la diferente de cateva sute de grame...v-am mai spus....va inteleg supararea si frustrarea ptr ca ati pierdut calificarea beneficiind de una din cele mai bune grile de pe balta...practic ati plecat cu un loc 1 de sector de la tragerea la sorti...ca nu ati putut mai mult e problema voastra si ar trebui mai bine sa va analizati prestatia decat sa jigniti in stanga si dreapta....in fine,probabil aversitatea voastra fata de v.oana va impiedica sa ganditi limpede...daca asa credeti ca va rezolvati problemele..ok....bagati materiale pana ramaneti fara inspiratie :mrgreen:

Nu stiu de cate ori ai pescuit tu langa Nitu,dar eu iti garantez ca el face acelasi lucru(schimbat,nadit,cautat,etc.etc)indiferent ca are 1,10, sau 100 de kg avantaj de la inceput pana la sfarsit(vezi Crapmania 2010)!Cum dracu si-a schimbat stilul chiar acum?

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

FloroiuCiprian scrie: ...ci doar am fost foarte deranjat de faptul ca,voi ati intrat pe ultima suta de m intr-o competitie unde nu se dorea astfel de lucruri si unde toata lumea a fost de acord...
Care lucruri?
Adica, daca noi am intrat pe ultima suta de metri asta inseamna ca am adus virusul in regulamentul APCR, regulament pe care l-am insusit de-a lungul competitiei?
Tu crezi ca daca una din echipe a fost aprovizionata in timpul regulamentar cu trei saculeti si niste etc-uri de la TataNitu ne-a avantajat pe noi cu ceva?
Domnu Nitu, crezi ca a lasat pescuitul sau a lasat-o mai moale ca sa prinda Pelicanul peste? :shock:
Uita-te in ograda ta pescare, vezi ce borsh fain au facut echipele din A(A2) si B in conditiile in care pe A1 si A3 s-a prins peste la greu.
Noi pe A4 cand am vazut cum intra pestele lui Dudi pe A3 am actionat si am avut rezultat. Tu vorbesti mult si pe masura pescuitului care l-a facut lotul tau, adica prostii.
Baga un ochi la Ovidius, care au luptat ENORM si v-au dat jos pe unde au putut. Si pe noi ne-a bagat la apa, noroc de diferenta de cantitate.
Poate gasesti si la ei ceva in ograda, am auzit ca au vorbit cu cei de la Pelicanul sa pescuiasca la comun cu aceeasi nada ca sa nu mai prinda OJPS peste. Sa mor de nu a fost asa, si Pelicanul si Ovidius aveau galeti negre cu bile, culmea pana si aruncarile de 130+ m erau parca la fel.
Nu stiu ce sa zic, pare utopic, dar cred ca echipele de peA1-Natural Carp, A3-Carpfan, A4-Damnbirds, A5-Ovidius, B1-Damnbirds, B2-NaturalCarp au conlucrat astfel ca A2-OJPS sa nu mai prinda peste...
Pana atunci numai bine! :wink:
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

FloroiuCiprian scrie:
marin laurentiu scrie:@f.ciprian
asta crezi tu...de altfel esti prima persoana pe care o aud ca il acuza pe tata nitu de noncombat...mai apoi,am urmarit desfasurarea concursului foarte atent,ptr ca lupta era stransa la diferente f mici,si cea cea am vazut si cred ca nu numai eu,este faptul ca tata nitu a cantarit aprox cam 50 de kg de la un cantar la altul...nu stiu despre ce noncombat vb in conditiile astea...ce ai fi vrut sa faca,ca nu inteleg? sa nadeasca continuu in conditiile in care avea peste prins cat tot sectorul? crezi ca daca ar fi procedat asa era mai...corect si mai sportiv? crezi ca daca ar fi procedat cum crezi tu ca ar fi fost normal(din pct tau de vedere) echipele Pelicanul nu ar mai fi prins peste sau echipele din brasov ar fi prins mai mult? faptul ca a facut sau nu noncombat tata nitu v-a determinat pe voi sa ocupati doua locuri 5 pe sector?de ce nu i-ati batut pe ovidius si pe carpfan daca erati asa bazati? nu crezi ca va ascundeti neputinta in spatele unor acuzatii nefondate?
baietii de pe B au inceput mai greu ptr ca au realizat mai tarziu ca nu te poti bate cu tata nitu pe peste...si nu avea rost sa astepte pestele pe patul de nada...au schimbat stategia si au ales a pescuiesca mult afara peste t.nitu,exclusiv la boilies, la interceptie,tactica care le-a adus 2 crapi de 7, unul de 8 ,unul de 9 si 2 de 11 kg...asta a fost lozul castigator :wink: ,ptr ca fi sigur ca nu le-a bagat nimeni pestele in carlig....sau poate a dat oana vreun telefon si cu vreo 2-3000 de euro a angajat cativa scafandrii :lol: :lol: :lol: ,hai sa fim seriosi....a fost vb doar de inspiratie si ...hazard....acelasi hazard care a facut sa pierdem 2 locuri 3 pe sector la diferente de cateva sute de grame...v-am mai spus....va inteleg supararea si frustrarea ptr ca ati pierdut calificarea beneficiind de una din cele mai bune grile de pe balta...practic ati plecat cu un loc 1 de sector de la tragerea la sorti...ca nu ati putut mai mult e problema voastra si ar trebui mai bine sa va analizati prestatia decat sa jigniti in stanga si dreapta....in fine,probabil aversitatea voastra fata de v.oana va impiedica sa ganditi limpede...daca asa credeti ca va rezolvati problemele..ok....bagati materiale pana ramaneti fara inspiratie :mrgreen:

Nu stiu de cate ori ai pescuit tu langa Nitu,dar eu iti garantez ca el face acelasi lucru(schimbat,nadit,cautat,etc.etc)indiferent ca are 1,10, sau 100 de kg avantaj de la inceput pana la sfarsit(vezi Crapmania 2010)!Cum dracu si-a schimbat stilul chiar acum?
sincer nu stiu care e stilul lui tata nitu...ptr ca daca stiam asa de bine(precum altii) cum pescuieste, aplicam si noi acelasi stil si castigam 2 din 3 sectoare...sau poate 2 locuri 5 din 3 :roll: :lol: :lol: :lol: .....
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

FloroiuCiprian scrie:@marin laurentiu
Si daca iti spun ca am dovada si un martor pe deasupra unde tata Nitu spune unui membru C.S.Pelicanul:"Auzi tati Victor Oana trebuie sa-i multumeasca lui Tata Nitu ca pelicanii s-au calificat"ce spui si nu ma lua cu faza ca v-a dat un kg de bile,ca imi este greu sa cred ca voi ati stat si v-ati calificat doar ajutati de ceva nada cu mosmoande de la Nitu!
Eu nu am afirmat niciodata ca noi nu ne-am calificat pentru ca Nitu a facut manevre cu Oana,ci doar am fost foarte deranjat de faptul ca,voi ati intrat pe ultima suta de m intr-o competitie unde nu se dorea astfel de lucruri si unde toata lumea a fost de acord,dar de,a fost virusat de gripa aviara :wink:
Daca te multumeste cu ceva,sa stii ca eu nu sunt multumit de prestatia care am avut-o,dar te asigur ca aceste nemultumiri nu se reflecta in iesirile mele ulterioare!
Raspunde-mi te rog daca poti,tu cum te-ai fi simtit sa stii ca Nitu a facut blat cu Claudiu Cozma sa ne calificam noi in detrimentul altor 2 echipe?
Te salut si-ti doresc fir intins in continuare!
si eu am un martor care poate sa afirme ca partenerul meu irinel,a facut blat pe un kill de palinca cu barbutanu' sa scape pestele in drill cu 10 minute inainte de final si astfel sa ocupe ovidius locul 3 pe sector :lol: :lol: :lol: ...dar tot nu i-a iesit schema ca aveam mai multe kg...lu' tati nitu cum reaq i-o fi iesit ditamai ....ecuatia?
ce tare e tata nitu....
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

Ce faceti voi acum cu indepartarea atentiei de la subiect nu sunt altceva decat scuze,iar cine se scuza se acuza,vorba proverbului!Lasati strategiile ca aici nu tin doar pe balta! :wink:

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Din ciclul "cine n-are sa-si cumpere", "munca e bratara de aur", samd, ti pup si ne vedem la anu!
Si nu uita: "dãi drumu' câ'i zâuã" :D
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@const. emilian

Nu ar strica sa afli si parerea baietilor de la Ovidius, care in proportie de 95% coincide. La fel si acuzatiile.
Doar ca nu ii lasa presedintele lor sa scrie pe forum..... :wink:

Dar poate va veni si vremea aia !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:exista dovezi potrivit carora ati fost victima unei conspiratii pentru a se califica cine trebuie?
eu nu detin astfel de dovezi si probabil ca ti-ai dat seama de asta din povestirea mea...nu a fost o conspiratie, a fost insa o bataie de joc vis a vis de munca si de pregatirea unor oameni si poate indirect asta a avantajat una din echipe, fortuit, spun eu.
ok, multumesc, cornele.
iata, asadar, ca in 2007 echipa clubul pescarilor nici nu era pe primul loc in momentul eliminarii si nici nu a fost victima unei conspiratii.

scandalurile si tensiunile existente astazi se intampla si din cauza acestori acuzatii paranaoide care au purtat de-a lungul vremii semnatura acestui om - victor oana.

pentru punctul 1, imi permit sa-l citez pe ciprian. oana, esti un jegos.
urmeaza punctul 2.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Invidios si frustrat. Deoarece nu a avut niciun rezultat notabil in 20 de ani de cariera, s-a apucat sa dea cu pietre in cei care au adus glorie Romaniei......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Invidios si frustrat. Deoarece nu a avut niciun rezultat notabil in 20 de ani de cariera, s-a apucat sa dea cu pietre in cei care au adus glorie Romaniei......
daca dadea cu pietre, eu personal nu aveam nicio problema.
problema a fost ca scenariile lui paranoide au avut si urechi care sa le asculte. iar asa s-au nascut zvonurile si soaptele noptilor de concursuri pe balti. si contestatiile. si carcota. si tot ce vedeti acum.

minte nonsalant si cu zambetul pe buze. nu cunoaste ce este rusinea sau jena. brodeste niste fapte si intamplari dupa bunul plac, pentru a iesi ceva acuzator. apoi te chnui sa demonstrezi ca minte si inventeaza, o faci, iar el trece la alta. si ranjeste.

iar ca sa revin, acestea sunt motivele pt care nu numai ca nu am de gand sa-l atentionez pe ciprian pt ce zice, ci afirm ca sunt de acord cu el. am mai spus. cu un astfel de om, altfel nu se poate. imi cer scuze celorlalti.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”