CENTURY PRET IMBATABIL !!!!

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

@Caaron

daca vroiam sa te dau afara de pe Forum - o faceam de mult . Ce e asa de greu de inteles ? Mai luai citiva prieteni cu tine - dar nu sunt eu baiat asa rau .
Repet - parerea mea este ca magazinul Senzor este cel mai bun la ora actuala , din Bucuresti . Cind spun bun - spui - marfa calitate , mereu ancorat la actualitate , un sfat , o gluma , o discutie , mai gasesti un prieten , etc . Pierzi 2-3 ore la ei in magazin si nu simti ! Vrei ceva pe comanda iti aduc baietii si nici nu dai avans , daca esti de incredere . La voi am cumparat de vreo 2 ori si posibil sa mai cumpar si in viitor . Dar parerea mea este aia de mai sus.

chieftain

re

Mesaj de chieftain »

acum nu vreau sa fac reclama, dar (de exemplu) cred ca scule shimano gasesti si la gipo(care da si garantie din cate stiu). pacat ca majoritatea din vanzatorii de la magazinul de la gara nu au nici o treaba cu ale pescuitului. de ex. am fost sa vad un spod shimano beastmaster si domnisoara pe care am intrebat-o se uita la lansete de rapitor. :(

deh, magazine de scule mai sunt prin bucuresti, dar o vorba buna (recomandari, sfaturi pentru cine isi permite) gasesti mai greu.

chieftain

re

Mesaj de chieftain »

si sa nu uitam ca marfa se mai duce si dintr-o parte in alta. :)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Multumim ptr increderea acordata Val ! Retine proverbul acesta : vantul bate, apa trece, PIETRELE RAMAN !
@chieftain
Dar de ce nu pomenesti nimic de preturile la Shimano de la Gipo ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

chieftain

re

Mesaj de chieftain »

acum la preturi depinde de politica firmei.
la prima vedere pot fi preturi mari si vanzare la putine persoane (mai cu bani ashea) sau preturi cat mai mici si vanzare cu duiumul (pentru toata lumea).
oricum la preturile de peste tot din Romania sa nu uitam ca "," contribuie si nea-ndarat statul roman prin taxele si impozitele sale.
chiar si ashea preturile de la magazin mi se par mari (chiar daca marfa se vinde in magazin si nu la colt de strada sau piata) pentru ca sunt sigur ca la o comanda mai mare ashea la producator (cum face un magazin mai maricel care se respecta) se obtin si reduceri substantiale.
ma rog discutia este lunga, nu shtiu daca are rost sa mai continuam...

p.s.: intentia mea nu este sa supar pe nimeni ci doar sa-mi zic parerea.
p.s.2: oricum multe din supararile si problemele romanilor pleaca de la saracia oamenilor, chiar daca Romania poate nu este o tara saraca. :(

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@caaron
Bai baiete te bagi ca musca in cacat..eu ma refeream la magazinul fratilor Florescu de la Obor dar n-am vrut sa dau nume. Dar daca tu te simti buticar bisnitar este problema ta. Si laso moarta cu referirile discrete la etnie cat timp ai buticul pe teritoriul meu. Altfel............ :twisted:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Caaron icearca sa fi mai ponderat ca a sosit iarna si derbeul sa cam incheat. Pune frana si oprestete ca nu este vara sa ne BRONZAM :twisted: :wink: :evil: :twisted:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Fanica lasal ca au trecut sarbatorile si este bine sa icepi anul curat tati.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Vad ca comportamentul acestui caaron lasa mult de dorit in fata mai multor oameni. Daca va transcriu de ce obraznicii se tine in discutia de pe privat despre lansetele Century va apuca groaza.
Oare patronul lui o sti cum se comporta ?
Pentru mine este un subiect inchis.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”