Moderator: gor965
In lumea voastră eu nu o sa fiu niciodată. Dar nici voi in ce am creat eu. Prin urmare suntem chit.Vladut Mateianu scrie: ↑Joi Sep 05, 2019 13:40Nu trebuie sa va purtati urat cu el. Este bolnav, din pacate inca liber pe strazi si cu acces la net. El in nebunia lui chiar crede ca e cineva in lumea noastra....) E Napoleonul pescarilor !
Te legitimez eu sub semnatura prostului si te ajut sa-i tragi m..e la Doripesco pe 19 sept.Alexandru Popescu scrie: ↑Mie Sep 04, 2019 15:52Pai bai prostovane, daca nu ai mers la scoala cand erai mic nu ai cum sa stii despre istorie si cum se duc informatiile mai departe. Ai dreptate vei ramane in istoria celor ca tine, cea nescrisa si nestiuta de nimeni. Astia tinerii care ii mentionezi mai sus or sa vina si sa faca ciusu pe tine mai devreme sau mai tarziu. Este normal ca cei ce nu mai au putere fizica sa fie inlocuiti de cei care pot, este normal ca cei mai prosti sa stea ani de zile acasa in spatele tastaturii sa promita campionat national, Mondial si sa nu realizeze nimic. Suntem mii de oameni pe acest forum care duc vestea mai departe despre tine ca esti o lebra si ca nu prezinti interes. Baietii mai sus sunt mai domni, ti-o zic mai cu frumosul, eu nu mai pot fii un domn cu tine dupa cum te-ai comportat in trecut. Nu am uitat de tine stai linistit. Saptamana viitoare vin in tara, sa te pregatesti sa iti fac o vizita, daca te gasesc. Sa nu te ascunzi ca ti-am promis ca vreau sa te scuip in fata....
PS Scuze pentru limbrajul mai colorat dar cand vad aceasta creatura, sincer imi place sa imi bat …. de el pe unde il prind.
Un om simplu, mai simplu ca Daniela Crudu, credul, poate putin si cu ceva german in el si cu probleme grave la mansarda. Acest specimen este pe cale de disparitie si ce sa vezi, nu imi pare rau![]()
Legitimatia este de la Asociatia de Locatari?Gabriel Neamtu scrie: ↑Joi Sep 05, 2019 17:33Te legitimez eu sub semnatura prostului si te ajut sa-i tragi m..e la Doripesco pe 19 sept.Alexandru Popescu scrie: ↑Mie Sep 04, 2019 15:52Pai bai prostovane, daca nu ai mers la scoala cand erai mic nu ai cum sa stii despre istorie si cum se duc informatiile mai departe. Ai dreptate vei ramane in istoria celor ca tine, cea nescrisa si nestiuta de nimeni. Astia tinerii care ii mentionezi mai sus or sa vina si sa faca ciusu pe tine mai devreme sau mai tarziu. Este normal ca cei ce nu mai au putere fizica sa fie inlocuiti de cei care pot, este normal ca cei mai prosti sa stea ani de zile acasa in spatele tastaturii sa promita campionat national, Mondial si sa nu realizeze nimic. Suntem mii de oameni pe acest forum care duc vestea mai departe despre tine ca esti o lebra si ca nu prezinti interes. Baietii mai sus sunt mai domni, ti-o zic mai cu frumosul, eu nu mai pot fii un domn cu tine dupa cum te-ai comportat in trecut. Nu am uitat de tine stai linistit. Saptamana viitoare vin in tara, sa te pregatesti sa iti fac o vizita, daca te gasesc. Sa nu te ascunzi ca ti-am promis ca vreau sa te scuip in fata....
PS Scuze pentru limbrajul mai colorat dar cand vad aceasta creatura, sincer imi place sa imi bat …. de el pe unde il prind.
Un om simplu, mai simplu ca Daniela Crudu, credul, poate putin si cu ceva german in el si cu probleme grave la mansarda. Acest specimen este pe cale de disparitie si ce sa vezi, nu imi pare rau![]()
Va fi politia acolo sa vada daca baza este omologata in acte, nu cu o coala A4 plastifiata pe care scrie "omologata" si cu care minte cersetorul asta de la Alba.
Plus ca trebuie sa faca dovada a.g. prin care s-a stabilit calendarul, convocator, ordine de zi, hotarare, comunicare, comisii, arbitrii, etc.
Si cel mai important...sa faca dovada ca e presedinte. Mascariciul nici in fata instantei nu a reusit asta
Ce face el...e fix pix. A adunat acolo cativa milogi, cativa escroci si vreo 2-3 naivi.
Spera sa ajunga si Ministrul si cu Mateoli...ba chiar cica il duce prin Delta sa-l plimbe.
El e vai mama lui de paduche si viseaza plimbari in Delta. A vazut prea multe stiri pe Aneta 3 sau RTV
![]()
E singurul care ar trebui sa organizeze competitiile OFICIALE in tara asta. Din pacate asta e ce poate federatia si al ei conducator la acest moment...sa strice competitiile private! Dupa actiuni de genul asta cu siguranta El grande Presidente este din ce in ce mai iubit de catre pescarii de competitie.Cucu Ionel scrie: ↑Vin Sep 06, 2019 15:43... motivul? Cica este singurul care are dreptul de a organiza concursuri in aceasta tara ...
Băi băieți,gor965 scrie: ↑Sâm Sep 07, 2019 9:11E singurul care ar trebui sa organizeze competitiile OFICIALE in tara asta. Din pacate asta e ce poate federatia si al ei conducator la acest moment...sa strice competitiile private! Dupa actiuni de genul asta cu siguranta El grande Presidente este din ce in ce mai iubit de catre pescarii de competitie.Cucu Ionel scrie: ↑Vin Sep 06, 2019 15:43... motivul? Cica este singurul care are dreptul de a organiza concursuri in aceasta tara ...![]()