Vot pentru Soimi sa-u hook fishing club( doar pescari de com

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

d p-c

Re: Vot pentru Soimi sa-u hook fishing club( doar pescari de com

Mesaj de d p-c »

Vladut, in cazul in care vei fi arbitru tu sau cineva de la Senior sau veti fi concurenti vom venii linistiti sa concuram pe frumoasa balta Chiroiu, gandindune doar la pescuit si nu la contestatile ce pot avea loc impotriva noastra.

doruletz
Puncte: 0

Mesaj de doruletz »

Daca majoritatea echipelor au pescuit in afara standului e regretabil!
Lotul nostru nu a facut-o si nici prin gand nu ne-ar trece vreodata sa o facem.poate ca dupa standul A5 standul nostru,A3, a fost cel mai dificil de pescuit.Dar nimeni nu iti promite ca daca ajungi pe stand o sa gasesti plaja de la Copacabana cu tot cu bungalow-uri si extra optiuni :D
De greseli tehnice sau tactice mai greu la lotul Banatul.Numai sa nu uitam energizantele :mrgreen:
Consideram ca a fost un concurs corect si atat vecinii din dreapta noastra , A4 ,nu au lansat afara din stand si au nadit atat cat au putut de corect in conditiile unui vant , ba din pupa,ba invers :mrgreen: ,cat si bunii nostri prieteni din standul A2 nu am reusit sa ii vedem ca erau la o distanta si conformatie a malului care nu ne permitea sa observam vreo abatere de la regulament !
La fel cum a spus si D P-C nu mergem sa contestam pe nimeni,ne pescuim standul si cu asta basta.Uneori cand pierzi,castigi,iar altadata se intampla sa castigi chiar cand castigi :D
Lasati Buzaul in pace, au muncit si isi merita pe deplin calificarea !singurul fapt care conteaza intr-un concurs este acela ca se cantaresc pestii pe care ii prinzi din balta si ii pui pe saltea.Hook asta a facut . Restul nu conteaza.Sa gresesti e omeneste,dar sa fraudezi un concurs intreg e o RUSINE !iar Hook doar a gresit ,nu a furat rezultatul final! :oops:
Sa ne vedem sanatosi ,voiosi si pe Chiroiu 4 !

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

constat ca daca am cerut respectarea unui regulament care este facut prost dupa mine ( punctul cu pescuitul in afara standului corect trebuia sa fie avertizat cu galben) au luat foc toti. Totusi nu uitati ca este vorba de campionatul National de crap si nu de o intrecere prieteneasca la sprituri si gratare. Am facut contestatia la peste o ora dupa ce am constatat ca se pescuia si nadea in afara standului si avea timp suficient ca arbitrii sa intervina dar erau doi din acel club ce nu mi se parea normal ca trebuia sa si cantareasca la propriul club. Am vazut ca a mai spus cineva ca am contestat noi si pe altii.....nu este adevarat am cerut sa se mai uite si ei la directiile de pescuit macar atunci cand fac cantarul la C4 SI C5 ca pe C1 si C3 vedeam clar cum pescuiesc ..( trebuia oare sa-i rugam noi sa-si faca treaba?) . Dupa contestatie a inceput "circul" cu vanarea noastra (noaptea veneau prin boscheti ascunsi si pandea doar doar sa vada ceva neregulamentar).

Vad ca incepeti cu amenintari ,cu contestatii in urma unor poze tip paparatio care trebuia sa le aduceti la cunostinta atunci comform regulamentului si raman cu un gust amar in gura ca astea se trag numai ca am cerut respectarea unui regulament .

ps. Nu uitati sa veniti cu permisele de vanatoare la Chiroiu daca tot o sa ne "vanati".

Buzaul trebuie sa mearga mai departe ca au castigat prin munca si au fost deja "pedepsiti" de comisie.
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

d p-c

Mesaj de d p-c »

Iulian, noi venim la Chiroiu sa pescuim, nu sa facem contestatii. Nu ne place vanatoare si speram sa nu fim vanati. Speram la un concurs corect dupa care sa ne strangem toti mainile si sa ramanem prieteni, indiferent ca vom fi castigatori sau pierzatori. Inchei aici orice postare, nu are rost sa intram in polemici, e mai frumos sa ne dam mana cand ne intalnim pe balta.

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

andrei vladeanu scrie:george,

art 72 din regulament zice asa

Toate incalcarile regulamentului si avertismentele trebuie comunicate Juriului, care este singura autoritate cu puterea de a decide o descalificare. O echipa care face obiectul unei astfel de sanctiuni trebuie sa fie informata imediat asupra acestei decizii . Membri Juriului si arbitrii de sectoare trebuie sa se asigure ca regulamentul este respectat si trebuie sa cunoasca perfect care sunt prevederile acestuia.

1. SINGURA autoritate care putea dicta o eliminare in acest caz era Juriul concursului de pe floreasca, format din cei 5 manageri ai cluburilor care au pescuit acolo.

[u]2, o echipa care face obiectul eliminarii trebuia informata IMEDIAT.[/u]

3, membrii Juriului trebuie sa cunoasca perfect regulamentul concursului.

managerul clubului Soimul, pe balta, atunci cand Juriul s-a intalnit sa rezolve contestatia, a aprobat - impreuna cu ceilalti 4 manageri - faptul ca nu trebuie dictata eliminare. si a semnat pt asta.
dupa 48 de ore managerul soimul spune ca vrea eliminare si ca nu a stiut regulamentul. desi, potrivit regulamentului era OBLIGAT sa-l cunoasca.
acest punct din regulament trebuie aplicate la toate concursuri , ca sa nu mai poate sa bate joc unii de munca altora...
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

mircea62

Mesaj de mircea62 »

petre iulian scrie:Am facut contestatia la peste o ora dupa ce am constatat ca se pescuia si nadea in afara standului si avea timp suficient ca arbitrii sa intervina dar erau doi din acel club ce nu mi se parea normal ca trebuia sa si cantareasca la propriul club. Am vazut ca a mai spus cineva ca am contestat noi si pe altii.....nu este adevarat am cerut sa se mai uite si ei la directiile de pescuit macar atunci cand fac cantarul la C4 SI C5 ca pe C1 si C3 vedeam clar cum pescuiesc ..( trebuia oare sa-i rugam noi sa-si faca treaba?) . Dupa contestatie a inceput "circul" cu vanarea noastra (noaptea veneau prin boscheti ascunsi si pandea doar doar sa vada ceva neregulamentar).
La cantar a participat intotdeauna si arbitrul clubului vostru, idem si la constatarea incidentului.
Cu stresul si spionajul voi ati dat tonul: nici nu incepuse bine concursul si v-ati plasat spioni in spatele standurilor C3 si C1. La "vanatoare" voi ati dat tonul.
Daca ai avea macar putin bun simt ai recunoaste ca nu v-am stresat sau vanat greselile ("circul" e doar in capul tau) nici macar dupa ce ati facut contestatia. Daca voiam sa va "fac" era asa de usor sa va arunc o punga cu gunoi in stand (la plecare nu ati chemat pe nimeni sa certifice ca ati lasat standul curat!) si sa-l chem pe Jubileu - tot eliminare era. Orice concurent de pe C iti poate confirma ca am avut o atitudine civilizata si tot timpul le-am atras atentia amical asupra posibilelor greseli ca sa nu se ajunga la avertismente sau chiar mai rau. Ati alunecat si voi in apa si nu aveati cizme - s-a legat cineva de chestia asta??? ... samd
Tineti-o tot asa si o sa aveti din ce in ce mai multi "prieteni". Pe Floreasca v-ati mai facut cativa
Mircea B.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

mircea62 scrie:
petre iulian scrie:Am facut contestatia la peste o ora dupa ce am constatat ca se pescuia si nadea in afara standului si avea timp suficient ca arbitrii sa intervina dar erau doi din acel club ce nu mi se parea normal ca trebuia sa si cantareasca la propriul club. Am vazut ca a mai spus cineva ca am contestat noi si pe altii.....nu este adevarat am cerut sa se mai uite si ei la directiile de pescuit macar atunci cand fac cantarul la C4 SI C5 ca pe C1 si C3 vedeam clar cum pescuiesc ..( trebuia oare sa-i rugam noi sa-si faca treaba?) . Dupa contestatie a inceput "circul" cu vanarea noastra (noaptea veneau prin boscheti ascunsi si pandea doar doar sa vada ceva neregulamentar).
La cantar a participat intotdeauna si arbitrul clubului vostru, idem si la constatarea incidentului.
Cu stresul si spionajul voi ati dat tonul: nici nu incepuse bine concursul si v-ati plasat spioni in spatele standurilor C3 si C1. La "vanatoare" voi ati dat tonul.
Daca ai avea macar putin bun simt ai recunoaste ca nu v-am stresat sau vanat greselile ("circul" e doar in capul tau) nici macar dupa ce ati facut contestatia. Daca voiam sa va "fac" era asa de usor sa va arunc o punga cu gunoi in stand (la plecare nu ati chemat pe nimeni sa certifice ca ati lasat standul curat!) si sa-l chem pe Jubileu - tot eliminare era. Orice concurent de pe C iti poate confirma ca am avut o atitudine civilizata si tot timpul le-am atras atentia amical asupra posibilelor greseli ca sa nu se ajunga la avertismente sau chiar mai rau. Ati alunecat si voi in apa si nu aveati cizme - s-a legat cineva de chestia asta??? ... samd
Tineti-o tot asa si o sa aveti din ce in ce mai multi "prieteni". Pe Floreasca v-ati mai facut cativa
Mircea, gata lasa-i pe baieti, ei au stiut mai bine ca noi ce vor, nu conta modalitatea prin care trebuia sa se califice, nu uita ca nu au facut ceva ilegal.
Balta Puiesti

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu cred ca strategia de concurs a pescarilor si managerilor , in cazul de fata fiind 2 asociatii membre APCR , trebuie sa introduca dihonie in casa si sa transformam mansele viitoare in vanatoare de "vrajitoare" . Are de pierdut in principal valoarea concursului si in secundar lotul de pescarii implicati . Consider ca arbitrajul trebuie sa fie invizibil pe balta si sa fie practicat in spiritul jocului , nu in a atinge un anumit numar de sanctiuni / mansa .
Ca o o gluma , sper ca in rastimpul ramas pina la mansa nr 2 - sa va concentrati pe nada , antrenamente , strategie , samd si nu pe achizitia de echipamente de spionaj :lol: :lol: Nu de alta , dar vine Nea Nitzu pe Chiroiu si spionat a fost mereu , eliminat la pescuit mai rar .... Aici e cheia ! Eu in locul vostru m-as gandi ca e un bun prilej ... sa va ajutati pe voi , la mansele viitoare . Altfel , ma indoiesc ca mai scapa cineva :lol: :lol:

aleinad

Re: Vot pentru Soimi sa-u hook fishing club( doar pescari de

Mesaj de aleinad »

:)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”