Moderator: gor965
acest punct din regulament trebuie aplicate la toate concursuri , ca sa nu mai poate sa bate joc unii de munca altora...andrei vladeanu scrie:george,
art 72 din regulament zice asa
Toate incalcarile regulamentului si avertismentele trebuie comunicate Juriului, care este singura autoritate cu puterea de a decide o descalificare. O echipa care face obiectul unei astfel de sanctiuni trebuie sa fie informata imediat asupra acestei decizii . Membri Juriului si arbitrii de sectoare trebuie sa se asigure ca regulamentul este respectat si trebuie sa cunoasca perfect care sunt prevederile acestuia.
1. SINGURA autoritate care putea dicta o eliminare in acest caz era Juriul concursului de pe floreasca, format din cei 5 manageri ai cluburilor care au pescuit acolo.
[u]2, o echipa care face obiectul eliminarii trebuia informata IMEDIAT.[/u]
3, membrii Juriului trebuie sa cunoasca perfect regulamentul concursului.
managerul clubului Soimul, pe balta, atunci cand Juriul s-a intalnit sa rezolve contestatia, a aprobat - impreuna cu ceilalti 4 manageri - faptul ca nu trebuie dictata eliminare. si a semnat pt asta.
dupa 48 de ore managerul soimul spune ca vrea eliminare si ca nu a stiut regulamentul. desi, potrivit regulamentului era OBLIGAT sa-l cunoasca.
La cantar a participat intotdeauna si arbitrul clubului vostru, idem si la constatarea incidentului.petre iulian scrie:Am facut contestatia la peste o ora dupa ce am constatat ca se pescuia si nadea in afara standului si avea timp suficient ca arbitrii sa intervina dar erau doi din acel club ce nu mi se parea normal ca trebuia sa si cantareasca la propriul club. Am vazut ca a mai spus cineva ca am contestat noi si pe altii.....nu este adevarat am cerut sa se mai uite si ei la directiile de pescuit macar atunci cand fac cantarul la C4 SI C5 ca pe C1 si C3 vedeam clar cum pescuiesc ..( trebuia oare sa-i rugam noi sa-si faca treaba?) . Dupa contestatie a inceput "circul" cu vanarea noastra (noaptea veneau prin boscheti ascunsi si pandea doar doar sa vada ceva neregulamentar).
Mircea, gata lasa-i pe baieti, ei au stiut mai bine ca noi ce vor, nu conta modalitatea prin care trebuia sa se califice, nu uita ca nu au facut ceva ilegal.mircea62 scrie:La cantar a participat intotdeauna si arbitrul clubului vostru, idem si la constatarea incidentului.petre iulian scrie:Am facut contestatia la peste o ora dupa ce am constatat ca se pescuia si nadea in afara standului si avea timp suficient ca arbitrii sa intervina dar erau doi din acel club ce nu mi se parea normal ca trebuia sa si cantareasca la propriul club. Am vazut ca a mai spus cineva ca am contestat noi si pe altii.....nu este adevarat am cerut sa se mai uite si ei la directiile de pescuit macar atunci cand fac cantarul la C4 SI C5 ca pe C1 si C3 vedeam clar cum pescuiesc ..( trebuia oare sa-i rugam noi sa-si faca treaba?) . Dupa contestatie a inceput "circul" cu vanarea noastra (noaptea veneau prin boscheti ascunsi si pandea doar doar sa vada ceva neregulamentar).
Cu stresul si spionajul voi ati dat tonul: nici nu incepuse bine concursul si v-ati plasat spioni in spatele standurilor C3 si C1. La "vanatoare" voi ati dat tonul.
Daca ai avea macar putin bun simt ai recunoaste ca nu v-am stresat sau vanat greselile ("circul" e doar in capul tau) nici macar dupa ce ati facut contestatia. Daca voiam sa va "fac" era asa de usor sa va arunc o punga cu gunoi in stand (la plecare nu ati chemat pe nimeni sa certifice ca ati lasat standul curat!) si sa-l chem pe Jubileu - tot eliminare era. Orice concurent de pe C iti poate confirma ca am avut o atitudine civilizata si tot timpul le-am atras atentia amical asupra posibilelor greseli ca sa nu se ajunga la avertismente sau chiar mai rau. Ati alunecat si voi in apa si nu aveati cizme - s-a legat cineva de chestia asta??? ... samd
Tineti-o tot asa si o sa aveti din ce in ce mai multi "prieteni". Pe Floreasca v-ati mai facut cativa