Anunt-contestatie Senior

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Anunt-contestatie Senior

Mesaj de Vladut Mateianu »

In atentia lui George, Iulian +colegii lor

Amenintarile cu plangerile, contestatiile, etc facute de Senior ptr a va descalifica au fost facute doar la misto. Am vrut doar sa vedeti si voi cum e sa fi in pielea Buzaului, adica sa fi nevinovat si altii sa iti caute nod in papura doar ca sa te elimine si sa intre ei in locul tau.

In alta ordine de idei, baietii mei de la club nu au avut de gand si nu or sa aiba vreodata in cap sa faca vreo contestatie sau sa ceara vreo descalificare ca sa mearga ei mai departe. Chiar daca am iesit pe ultimul loc la Floreasca, sa stiti ca suntem cu totii sportivi si apreciem mult munca depusa de cei care ne-au batut. Pe balta, ca intre pescari.

In concluzie, puteti dormi linistiti, dar nu uitati ca Buzaul nu doarme linistit. Si poate ar fi trebuit si voi sa interveniti cand ati vazut ca se vrea eliminarea lor de catre 2 oameni, mai ales ca sunt colegi de-ai vostri !

PS Postarea lui Trofim insa a spus totul : trebuiau eliminati ! :oops: Sa nu uite vorbele astea, roata se invarte....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

a1mer

Re: Anunt-contestatie Senior

Mesaj de a1mer »

Vladut te-as ruga frumos pe viitor sa nu mai interpretezi tu postarile mele cum iti convine ci asa cum apar ele.
M-am exprimat asa doar in contextul in care se respecta regulamentul stabilit de voi....crede-ma ca nu ma bucur deloc.
ps:echipa mea a jucat corect.
Trofim Cristian

CS Green Lake

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

a1mer scrie:.
M-am exprimat asa doar in contextul in care se respecta regulamentul stabilit de voi.....
care voi?
The One Team

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

In calitate de presedinte al Cs Green Lake si capitan al lotului nostru tin sa fac cateva precizari legate de acest mic incident nedorit care a umbrit putin desfasurarea primei manse a CN si care aduce o pata nemeritata imaginii clubului nostru si nu in ultimul rand poate si colegilor nostri de la Hook Buzau.
In primul rand lotul Green Lake nu a venit la aceasta mansa sa streseze si sa vaneze greseli pentru a-si usura drumul spre calificare in urmatoarea etapa..Green Lake a venit la acest CN sa pescuiasca intr-un cadru organizat respectand adeversarii si spiritul competitiei la cel mai inalt nivel.A fost o intrecere sportiva unde fiecare lot a avut dreptul sa-si elaboreze propia strategie respectand regulamentul si adversarii.In ceea ce ne priveste am avut o strategie simpla in care titularii trebuiau sa inceapa un pescuit simplu,iar rezervele sa adune rapid informatii pentru a recupera handicapul creat de lipsa unui antrenament in prealabil pentru ca am considerat ca cel mai bun antrenament este concursul in sine.
Este lesne de inteles faptul ca nu ne-am dorit o eliminarea a echipei Hook,nici noi nici ceilalti 4 manageri de la celelalte loturi dovada fiind votul unanim doar cu o penalizare,suntem oameni si toti putem gresi si sunt convins ca nimeni dintre cei care au fost implicati nu au fost rau intentionati incepand de la echipa sanctionata si pana la arbitrul sef.Noi nu am facut nimic mai mult decat sa semnalam o problema respectand punctul 71 din regulament.
Inca odata asa cum am facut si la finalul concursului felicit lotul Hook Buzau pentru victoria meritata si sper ca relatiile de prietenie sa ramana la fel ca inainte,fire intinse.

Personal imi doresc incurajarea respectarii regulamentului in spiritul competitiei,respectul reciproc intre pescari si nu in ultimul rand lotul cel mai bun sa castige corect prin merit,strategie si organizare.

Cu stima si respect
GA.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

@Vladut

Vladut,singurul loc in care putem interveni constructiv nu la misto din punctul meu de vedere este in Comisia Campionatului National. :wink:

Este ultima noastra postare legata de subiect pt ca avem nevoie de liniste pt a organiza in bune conditii urmatoarea etapa de pe Chiroiu pt a iesi totul ok asa cum v-am obisnuit.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

a1mer scrie:Vladut te-as ruga frumos pe viitor sa nu mai interpretezi tu postarile mele cum iti convine ci asa cum apar ele.
M-am exprimat asa doar in contextul in care se respecta regulamentul stabilit de voi....crede-ma ca nu ma bucur deloc.

Are dreptate Vladut!

"Problema este nu ca doar a lansat odata in afara standului si gata....ci a pescuit mult timp acolo si a prins o anumita cantitate de peste....aici vad eu problema.
De aceea exista un regulament pentru toti si trebuie respectat de toti participantii.
In momentul inceperii concursului a fost votat si acceptat.
ps:in afara standului nostru la 10-15 m in dreapta sarea pestele in draci....noi eram cap de stand....de ce nu am aruncat si noi acolo????.....pentru ca aveam o delimitare si am respectat-o.
Felicitari lotului Hook pentru tot ce au realizat.
Am fost jignit de unul din baietii de la Hook.....nu m-am suparat dar nu voi uita.
Prieteni sunt la pescuit de placere sau la un spritz.....la concurs suntem adversari."

CS Green Lake :lol:
Victoras Petcu

cornel

Mesaj de cornel »

Greselile din care nu inveti sunt esecuri. Greselile din care inveti devin lectii!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

George-Alexandru scrie:In calitate de presedinte al Cs Green Lake si capitan al lotului nostru tin sa fac cateva precizari legate de acest mic incident nedorit care a umbrit putin desfasurarea primei manse a CN si care aduce o pata nemeritata imaginii clubului nostru si nu in ultimul rand poate si colegilor nostri de la Hook Buzau.

Cu stima si respect
GA.
in calitate de presedinte al cs green lake si capitan al lotului vreau sa-ti fac si eu o precizare. lasa limba de lemn si textele si pune mana si invata regulamentul. pentru ca Juriul este suveran pe balta. asa am hotarat NOI la sinaia. regulamentul NOSTRU, nu al VOSTRU. da?
e valabil pt toti capitanii de loturi.

cu aceeasi stima si respect
av
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

a1mer scrie:Vladut te-as ruga frumos pe viitor sa nu mai interpretezi tu postarile mele cum iti convine ci asa cum apar ele.
Mai Cristi tu vorbesti de suparare cand la inceputul competitiei faceai braile iar pe noi ne-ai facut panaramele grupei?
Esti un flacau plin de el, tare-n gura si nu pot recunoaste cu bune rezultate in pescuit, dar asta nu face sa desconsideri alti pescari.
Stiu ca nu te intereseaza parerea mea.
Fir intins in urmatoarea etapa.
Balta Puiesti

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

George-Alexandru scrie:@Vladut

Vladut,singurul loc in care putem interveni constructiv nu la misto din punctul meu de vedere este in Comisia Campionatului National. :wink:

Este ultima noastra postare legata de subiect pt ca avem nevoie de liniste pt a organiza in bune conditii urmatoarea etapa de pe Chiroiu pt a iesi totul ok asa cum v-am obisnuit.
si pentru linistea noastra :roll:
pe un anumit sector,la o anume echipa dupa cintarirea pestilor
in loc de 10 saci goi ,apareau 11-12 pesti pe foaie?.....a cui era greseala?....sau asupra carui arbitru se facea presiune ? si de catre cine?:oops:

din pacate am aflat si numele infractorilor care i-mi trimiteau , numai noaptea, pe intuneric bezna, anumiti " arbitrii de-ai casei " in stand pentru a ne controla la ce?.......

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”