Moderator: gor965
Multumesc de urari,am sa tin cont de propunerea dvs si sa ne vedem cu bine la filmari in finala CN pe MV2,unde veti fi primiti cu placere oricind doriti.PvTv scrie:multumesc de urari dle petcu..asa sa fie!..
in legatura cu subiectul deschis de dvs. va asigur ca nimeni nu se gandea inainte de jumatatea concursului ca Acvila nu prinde 1 loc din cele 3, probabil multi daca nu toti/toate cluburile -14- s-au bucurat de iesirea din competitie a unui adversar puternic precum s-a dovedit pana acum lotul lui Dan Mitranescu, dar de aici si pana la strategii de scoatere a acestui lot din concurs pe alte cai... e o mica mare distanta, de altfel imi e greu sa-mi imaginez cum "strategia" pe care o invocati dvs nu a mers si in cazul echipei baboieru&piticu, care 2 zile au condus balta detasati..
eu ma opresc aici ...va urez de asemenea fire intinse pe balta dvs si sa va propun sa analizati mai bine informatiile pe care le primiti de la "binevoitori" ca poate nu sunt cele mai exacte, sa ne vedem sanatosi la filmari in finala pe MV2
Dle nu cred ca ar trebuii sa faceti aprecieri la adresa mea! Unii,mi-au dat tel si mi-au spus ca ar fi mai bine sa nu mai ma i-au cu cine nu trebuie pe acest site "pt ca ati vazut ce vi sa intimplat!","cine stie ce va mai pregatesc astia altadata! Chiar si unii dintre cei de la Acvila au inceput sa aibe teama de "jocurile de culise"pe care la fac cei din APCR!!!!In orice caz cind afirm ceva,nu afirm ceva inventat de mine!!!! Sunt si alte cluburi din APCR care imi aduc la cunostiinta unele abuzuri facute de cei din APCR,pentru ca lor le este frica sa vorbeasca,tocmai pt a nu fi"sabotati"si ei!!!!Poi ce dle APCR-ul a inceput sa semene a teroare? Dle nu suntem chiori,pt nu nu vedea ceea ce se intimpla!!!! lnca de la inceputul acestui CN se pot observa simpatiile unor persoane cu influenta fata de "unii" si antipatiile fata de altii!!!!Pentru unii se cauta sa se ofere un ajutor cit de mic ca sa mearga mai departe,iar pentru altii se cauta orice mijloace pentru a fi dati afara din competitie!!!! O sa se observe din ce in ce mai mult aceste lucruri,pe parcursul acestui CN!!!!Daca nu o sa am dreptate,o sa-mi cer scuze public pe acest site,fata de cei pe care i-am acuzat pe nedrept!!!! Urez PvTv-lui emisiuni cit mai reusite!!!![/quote]petcuvicto scrie:dle Petcu,
faceti niste acuzatii destul de grave la adresa organizatorilor etapei de cn si administratorilor lacului Tancabesti, Vlad si Ovidiu Parfene, acuzatii pe care nici un membru al lotului Acvila nu le sustine, in plus dupa terminarea concursului am avut o discutie personala (-fiind implicat in organizarea acestui concurs) cu dl Szekely si Dl. Buhac, raspunsul la intrebarea: daca considera ca au fost probleme..a fost nu, acelasi raspuns a venit, de asemenea, de la multi membri ai lotului Acvila.
Ei au realizat unde au gresit, dovada si primul post al Dlui Buhac de pe liga de crap.
Dvs. va face placere sa aruncati cu o mana de kkt in buna organizare a acestei etape doar ca sa faceti rau, cu sau fara voie organizatorilor si admin. Tancabesti, doar pentru ca nu aveti cu cine va certa pe forum?..sau pentru a mentine "cald" si acest topic?...cum ar spune av
victor hodorog
victorash, sponsorizezi o asociatie terorista?petcuvicto scrie: Sunt si alte cluburi din APCR care imi aduc la cunostiinta unele abuzuri facute de cei din APCR,pentru ca lor le este frica sa vorbeasca,tocmai pt a nu fi"sabotati"si ei!!!!Poi ce dle APCR-ul a inceput sa semene a teroare? Dle nu suntem chiori,pt nu nu vedea ceea ce se intimpla!!!!
shimanobig scrie:Dle nu cred ca ar trebuii sa faceti aprecieri la adresa mea! Unii,mi-au dat tel si mi-au spus ca ar fi mai bine sa nu mai ma i-au cu cine nu trebuie pe acest site "pt ca ati vazut ce vi sa intimplat!","cine stie ce va mai pregatesc astia altadata! Chiar si unii dintre cei de la Acvila au inceput sa aibe teama de "jocurile de culise"pe care la fac cei din APCR!!!!In orice caz cind afirm ceva,nu afirm ceva inventat de mine!!!! Sunt si alte cluburi din APCR care imi aduc la cunostiinta unele abuzuri facute de cei din APCR,pentru ca lor le este frica sa vorbeasca,tocmai pt a nu fi"sabotati"si ei!!!!Poi ce dle APCR-ul a inceput sa semene a teroare? Dle nu suntem chiori,pt nu nu vedea ceea ce se intimpla!!!! lnca de la inceputul acestui CN se pot observa simpatiile unor persoane cu influenta fata de "unii" si antipatiile fata de altii!!!!Pentru unii se cauta sa se ofere un ajutor cit de mic ca sa mearga mai departe,iar pentru altii se cauta orice mijloace pentru a fi dati afara din competitie!!!! O sa se observe din ce in ce mai mult aceste lucruri,pe parcursul acestui CN!!!!Daca nu o sa am dreptate,o sa-mi cer scuze public pe acest site,fata de cei pe care i-am acuzat pe nedrept!!!! Urez PvTv-lui emisiuni cit mai reusite!!!!petcuvicto scrie:dle Petcu,
faceti niste acuzatii destul de grave la adresa organizatorilor etapei de cn si administratorilor lacului Tancabesti, Vlad si Ovidiu Parfene, acuzatii pe care nici un membru al lotului Acvila nu le sustine, in plus dupa terminarea concursului am avut o discutie personala (-fiind implicat in organizarea acestui concurs) cu dl Szekely si Dl. Buhac, raspunsul la intrebarea: daca considera ca au fost probleme..a fost nu, acelasi raspuns a venit, de asemenea, de la multi membri ai lotului Acvila.
Ei au realizat unde au gresit, dovada si primul post al Dlui Buhac de pe liga de crap.
Dvs. va face placere sa aruncati cu o mana de kkt in buna organizare a acestei etape doar ca sa faceti rau, cu sau fara voie organizatorilor si admin. Tancabesti, doar pentru ca nu aveti cu cine va certa pe forum?..sau pentru a mentine "cald" si acest topic?...cum ar spune av
victor hodorog
Nu Valoare,cum sa sponsorizez eu o asociatie terorista!!!!andrei vladeanu scrie:victorash, sponsorizezi o asociatie terorista?petcuvicto scrie: Sunt si alte cluburi din APCR care imi aduc la cunostiinta unele abuzuri facute de cei din APCR,pentru ca lor le este frica sa vorbeasca,tocmai pt a nu fi"sabotati"si ei!!!!Poi ce dle APCR-ul a inceput sa semene a teroare? Dle nu suntem chiori,pt nu nu vedea ceea ce se intimpla!!!!
ps care sunt acele alte cluburi din APCR terorizate de cei din APCR. spune-mi ca sa pot lua masuri.