Probleme Victor Petcu

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

F&H
Partener Crapmania.ro

Re: Probleme Victor Petcu

Mesaj de F&H »

"a ajuns ca administratorii de balti sa faca jocurile unora!!!!"

"unii" mina-n mina cu administratorii lacului au adoptat aceasta strategie cu "borhotul"!!!! Mai mult decit atit,i-au instiintat si pe cei de la Cluj,numai pentru faptul ca sa fie scoasa Acvila!!!!Rusine,rusine!!!!

dle Petcu,

faceti niste acuzatii destul de grave la adresa organizatorilor etapei de cn si administratorilor lacului Tancabesti, Vlad si Ovidiu Parfene, acuzatii pe care nici un membru al lotului Acvila nu le sustine, in plus dupa terminarea concursului am avut o discutie personala (-fiind implicat in organizarea acestui concurs) cu dl Szekely si Dl. Buhac, raspunsul la intrebarea: daca considera ca au fost probleme..a fost nu, acelasi raspuns a venit, de asemenea, de la multi membri ai lotului Acvila.
Ei au realizat unde au gresit, dovada si primul post al Dlui Buhac de pe liga de crap.

Dvs. va face placere sa aruncati cu o mana de kkt in buna organizare a acestei etape doar ca sa faceti rau, cu sau fara voie organizatorilor si admin. Tancabesti, doar pentru ca nu aveti cu cine va certa pe forum?..sau pentru a mentine "cald" si acest topic?...cum ar spune av

victor hodorog

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de Victoras Petcu »

dle Petcu,

faceti niste acuzatii destul de grave la adresa organizatorilor etapei de cn si administratorilor lacului Tancabesti, Vlad si Ovidiu Parfene, acuzatii pe care nici un membru al lotului Acvila nu le sustine, in plus dupa terminarea concursului am avut o discutie personala (-fiind implicat in organizarea acestui concurs) cu dl Szekely si Dl. Buhac, raspunsul la intrebarea: daca considera ca au fost probleme..a fost nu, acelasi raspuns a venit, de asemenea, de la multi membri ai lotului Acvila.
Ei au realizat unde au gresit, dovada si primul post al Dlui Buhac de pe liga de crap.

Dvs. va face placere sa aruncati cu o mana de kkt in buna organizare a acestei etape doar ca sa faceti rau, cu sau fara voie organizatorilor si admin. Tancabesti, doar pentru ca nu aveti cu cine va certa pe forum?..sau pentru a mentine "cald" si acest topic?...cum ar spune av

victor hodorog[/quote]

Dle nu cred ca ar trebuii sa faceti aprecieri la adresa mea! Unii,mi-au dat tel si mi-au spus ca ar fi mai bine sa nu mai ma i-au cu cine nu trebuie pe acest site "pt ca ati vazut ce vi sa intimplat!","cine stie ce va mai pregatesc astia altadata! Chiar si unii dintre cei de la Acvila au inceput sa aibe teama de "jocurile de culise"pe care la fac cei din APCR!!!!In orice caz cind afirm ceva,nu afirm ceva inventat de mine!!!! Sunt si alte cluburi din APCR care imi aduc la cunostiinta unele abuzuri facute de cei din APCR,pentru ca lor le este frica sa vorbeasca,tocmai pt a nu fi"sabotati"si ei!!!!Poi ce dle APCR-ul a inceput sa semene a teroare? Dle nu suntem chiori,pt nu nu vedea ceea ce se intimpla!!!! lnca de la inceputul acestui CN se pot observa simpatiile unor persoane cu influenta fata de "unii" si antipatiile fata de altii!!!!Pentru unii se cauta sa se ofere un ajutor cit de mic ca sa mearga mai departe,iar pentru altii se cauta orice mijloace pentru a fi dati afara din competitie!!!! O sa se observe din ce in ce mai mult aceste lucruri,pe parcursul acestui CN!!!!Daca nu o sa am dreptate,o sa-mi cer scuze public pe acest site,fata de cei pe care i-am acuzat pe nedrept!!!! Urez PvTv-lui emisiuni cit mai reusite!!!!
Victoras Petcu

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

multumesc de urari dle petcu..asa sa fie!..
in legatura cu subiectul deschis de dvs. va asigur ca nimeni nu se gandea inainte de jumatatea concursului ca Acvila nu prinde 1 loc din cele 3, probabil multi daca nu toti/toate cluburile -14- s-au bucurat de iesirea din competitie a unui adversar puternic precum s-a dovedit pana acum lotul lui Dan Mitranescu, dar de aici si pana la strategii de scoatere a acestui lot din concurs pe alte cai... e o mica mare distanta, de altfel imi e greu sa-mi imaginez cum "strategia" pe care o invocati dvs nu a mers si in cazul echipei baboieru&piticu, care 2 zile au condus balta detasati..

eu ma opresc aici ...va urez de asemenea fire intinse pe balta dvs si sa va propun sa analizati mai bine informatiile pe care le primiti de la "binevoitori" ca poate nu sunt cele mai exacte, sa ne vedem sanatosi la filmari in finala pe MV2

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

PvTv scrie:multumesc de urari dle petcu..asa sa fie!..
in legatura cu subiectul deschis de dvs. va asigur ca nimeni nu se gandea inainte de jumatatea concursului ca Acvila nu prinde 1 loc din cele 3, probabil multi daca nu toti/toate cluburile -14- s-au bucurat de iesirea din competitie a unui adversar puternic precum s-a dovedit pana acum lotul lui Dan Mitranescu, dar de aici si pana la strategii de scoatere a acestui lot din concurs pe alte cai... e o mica mare distanta, de altfel imi e greu sa-mi imaginez cum "strategia" pe care o invocati dvs nu a mers si in cazul echipei baboieru&piticu, care 2 zile au condus balta detasati..

eu ma opresc aici ...va urez de asemenea fire intinse pe balta dvs si sa va propun sa analizati mai bine informatiile pe care le primiti de la "binevoitori" ca poate nu sunt cele mai exacte, sa ne vedem sanatosi la filmari in finala pe MV2
Multumesc de urari,am sa tin cont de propunerea dvs si sa ne vedem cu bine la filmari in finala CN pe MV2,unde veti fi primiti cu placere oricind doriti.
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

M-am interesat, nu este zvon.
Angajatii lui Vlad Parfene, sustin ca multe dintre echipele participante si-au facut provizii de "borhot" inainte de inceperea mansei...... direct din gramada de pe malul baltii, lucru perfect egal.
Ca nu si-au facut si lotul Acvila, nu cred ca este treaba organizatorului sau a proprietarului baltii.

Concluzie : in lupata boilies-mamaliga , a castigat borhotul ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

alin rusu

Mesaj de alin rusu »

chiar acei "unii" mina-n mina cu administratorii lacului au adoptat aceasta strategie cu "borhotul"!!!! Mai mult decit atit,i-au instiintat si pe cei de la Cluj,numai pentru faptul ca sa fie scoasa Acvila!!!!Rusine,rusine!!!!

DOMNULE PETCU
Va rog cand mai faceti afirmatii in care pomeniti Clubul meu sa aveti si dovezi in ceea ce spuneti :!: Nu accept sa fie implicat in discutii de 2 lei.
Alin Rusu
C.S. CARP CLUJ SOCIETY
A.P.C.R.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

petcuvicto scrie:dle Petcu,

victor hodorog
Dle nu cred ca ar trebuii sa faceti aprecieri la adresa mea! Unii,mi-au dat tel si mi-au spus ca ar fi mai bine sa nu mai ma i-au cu cine nu trebuie pe acest site "pt ca ati vazut ce vi sa intimplat!","cine stie ce va mai pregatesc astia altadata! Chiar si unii dintre cei de la Acvila au inceput sa aibe teama de "jocurile de culise"pe care la fac cei din APCR!!!!In orice caz cind afirm ceva,nu afirm ceva inventat de mine!!!! Sunt si alte cluburi din APCR care imi aduc la cunostiinta unele abuzuri facute de cei din APCR,pentru ca lor le este frica sa vorbeasca,tocmai pt a nu fi"sabotati"si ei!!!!Poi ce dle APCR-ul a inceput sa semene a teroare? Dle nu suntem chiori,pt nu nu vedea ceea ce se intimpla!!!! lnca de la inceputul acestui CN se pot observa simpatiile unor persoane cu influenta fata de "unii" si antipatiile fata de altii!!!!Pentru unii se cauta sa se ofere un ajutor cit de mic ca sa mearga mai departe,iar pentru altii se cauta orice mijloace pentru a fi dati afara din competitie!!!! O sa se observe din ce in ce mai mult aceste lucruri,pe parcursul acestui CN!!!!Daca nu o sa am dreptate,o sa-mi cer scuze public pe acest site,fata de cei pe care i-am acuzat pe nedrept!!!! Urez PvTv-lui emisiuni cit mai reusite!!!![/quote]

Nea Victore ma scuzi te rog frumos ca ma bag si eu insa o fac din postura de spectator si de chibitz al acestui CN ,dvs. inainte nu faceati altceva decat sa fiti echidistant in toate discutiile purtate pe acest forum insa acum ati devenit din ce in ce mai vehement in toate declaratiile si afirmatiile facute.Nu conteaza cui sunt adresate sau carui lot,va intreb si eu ptr linistea mea: nu credeti ca pe viitor se poate sa numai aveti asa de multi pescari de competitie ca clienti?
Ptr ca am vazut ca din ce in ce mai multi pescari care pana acum catva timp va laudau balta,se jura ca nu vor mai trece pe la dvs.Iar a doua intrebare ar suna cam asa: ce pescari va doriti sa aveti mai mult pe balta,cei de competitie sau amatori?
Multumesc anticipat ptr raspunsurile dvs
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

petcuvicto scrie: Sunt si alte cluburi din APCR care imi aduc la cunostiinta unele abuzuri facute de cei din APCR,pentru ca lor le este frica sa vorbeasca,tocmai pt a nu fi"sabotati"si ei!!!!Poi ce dle APCR-ul a inceput sa semene a teroare? Dle nu suntem chiori,pt nu nu vedea ceea ce se intimpla!!!!
victorash, sponsorizezi o asociatie terorista?

ps care sunt acele alte cluburi din APCR terorizate de cei din APCR. spune-mi ca sa pot lua masuri.
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

shimanobig scrie:
petcuvicto scrie:dle Petcu,

victor hodorog
Dle nu cred ca ar trebuii sa faceti aprecieri la adresa mea! Unii,mi-au dat tel si mi-au spus ca ar fi mai bine sa nu mai ma i-au cu cine nu trebuie pe acest site "pt ca ati vazut ce vi sa intimplat!","cine stie ce va mai pregatesc astia altadata! Chiar si unii dintre cei de la Acvila au inceput sa aibe teama de "jocurile de culise"pe care la fac cei din APCR!!!!In orice caz cind afirm ceva,nu afirm ceva inventat de mine!!!! Sunt si alte cluburi din APCR care imi aduc la cunostiinta unele abuzuri facute de cei din APCR,pentru ca lor le este frica sa vorbeasca,tocmai pt a nu fi"sabotati"si ei!!!!Poi ce dle APCR-ul a inceput sa semene a teroare? Dle nu suntem chiori,pt nu nu vedea ceea ce se intimpla!!!! lnca de la inceputul acestui CN se pot observa simpatiile unor persoane cu influenta fata de "unii" si antipatiile fata de altii!!!!Pentru unii se cauta sa se ofere un ajutor cit de mic ca sa mearga mai departe,iar pentru altii se cauta orice mijloace pentru a fi dati afara din competitie!!!! O sa se observe din ce in ce mai mult aceste lucruri,pe parcursul acestui CN!!!!Daca nu o sa am dreptate,o sa-mi cer scuze public pe acest site,fata de cei pe care i-am acuzat pe nedrept!!!! Urez PvTv-lui emisiuni cit mai reusite!!!!

Nea Victore ma scuzi te rog frumos ca ma bag si eu insa o fac din postura de spectator si de chibitz al acestui CN ,dvs. inainte nu faceati altceva decat sa fiti echidistant in toate discutiile purtate pe acest forum insa acum ati devenit din ce in ce mai vehement in toate declaratiile si afirmatiile facute.Nu conteaza cui sunt adresate sau carui lot,va intreb si eu ptr linistea mea: nu credeti ca pe viitor se poate sa numai aveti asa de multi pescari de competitie ca clienti?
Ptr ca am vazut ca din ce in ce mai multi pescari care pana acum catva timp va laudau balta,se jura ca nu vor mai trece pe la dvs.Iar a doua intrebare ar suna cam asa: ce pescari va doriti sa aveti mai mult pe balta,cei de competitie sau amatori?
Multumesc anticipat ptr raspunsurile dvs[/qu

Domnule,nu cred ca daca imi spun parerile pe acest site,ar trebuii ca unii dintre pescarii de competitie sa se supere!!!!Daca se vor supara probabil ca or sa fie mai putini pescari de competitie pe balta ca clienti !!!!La a doua intrebare,va raspund ca as dorii sa am pe balta mai multi pescari de competitie decit pescari amatori!!!

P.S. A inceput sa-mi treaca supararea cu Acvila si probabil ca o sa fie mai multa liniste pe acest site din partea mea!!!!Sunt in prag de a infiinta un club,club cu care doresc sa particip la CN din anul 2011!!!!La anul nu or sa mai fie probleme de genul care au fost la acest inceput al CN (sa speram ca nu or sa mai fie si altele)!!!! :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

andrei vladeanu scrie:
petcuvicto scrie: Sunt si alte cluburi din APCR care imi aduc la cunostiinta unele abuzuri facute de cei din APCR,pentru ca lor le este frica sa vorbeasca,tocmai pt a nu fi"sabotati"si ei!!!!Poi ce dle APCR-ul a inceput sa semene a teroare? Dle nu suntem chiori,pt nu nu vedea ceea ce se intimpla!!!!
victorash, sponsorizezi o asociatie terorista?

ps care sunt acele alte cluburi din APCR terorizate de cei din APCR. spune-mi ca sa pot lua masuri.
Nu Valoare,cum sa sponsorizez eu o asociatie terorista!!!! :D Eu sponsorizez APCR-ul,care are citiva(ai numeri pe degetele de la o mina)care se cred a fi "miezi",dar........................... :lol:
Mie imi place apa plata,apa minerala nu o suport,iar de "Sifon"nici sa n-aud..... :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”