Scopexul a fost inventat de Rod Hutchinson si cred ca Val ti-a dat cel mai bun sfat posibil ! Parerea mea !

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca regula baltii permite,cred ca e ok sa iei.Cu conditia sa se respecte un ordin de marime.Asa cum e si la stiuca si la alti pesti.Sunt balti din Ungaria unde daca nu prinzi iti dau ei la plecare(am citit in ALP).Moose_master scrie:il iei acasa de foame sau pentru a arata bunicii si vecinilor de palier ca esti bun ?
Se prea poate sa ai dreptate il voi incerca trebuie doar sa-mi spui unde il gasesc.Pe langa acestea vreau sa va spun ca aproape orice tip de boilie folosesc il tin in dip sweet corn si carpes de la Sensas plus betaina ( inafara de trigga ).Pt. amur am o reteta proprie si le tin in mujdei de usturoi.Personal incerc orice mi se recomanda , nu am nici o retinere, deci astept cateva optiuni de la voi ....Multumesc.Val Pangica jr scrie:@Gabi - incearca Scopexul de la RH , daca vrei ceva care sa aduca a fructa sau porumb dulce . Parerea mea ca merge bine pe balti de astea invatate cu porumb si chiar daca pare o aroma uzata la acest moment in Anglia si poate in Romania ( pe linga Bucuresti ) - nu uita ca tu esti in situatia baltilor englezesti de acum 20 ani , balti pe care Scopexul a facut minuni . O parere - doar atit !