INDIVIDUAL TEAM CUP 28 IUNIE-01 IULIE 2020.
CONCURS INDIVIDUAL PE ECHIPE
12 ECHIPE A CATE DOI PESCARI FIECARE!
2 SECTOARE VALORICE!
LOCATIE HERMES PERIS
12 GRILE VALORICE(A SI B)
SE CONTABILIZEAZA CEI MAI MARI 10 PESTI DE ECHIPA!
62 ORE!
TAXA-1350 LEI PESCAR!
LOCUL 1-10.000 LEI
LOCUL 2-5.000 LEI
LOCUL 3-3.000 LEI
CAPTURA C0MPETITIEI-PREMII SPONSORI.
DETALII-0722.553.912 - Iohann
Regulament oficial :
1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare .(ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie . (ELIMINARE)
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti morti. (AVERTISMENT + achitarea contravalorii pestelui, apoi, in caza de o noua abatere, ELIMINARE + achitarea contravalorii pestelui)
4. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare, din panza moale. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac. Se puncteaza crapul romanesc,crapul oglinda si tenul.
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
7. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT)
8. Pe toata durata concursului nicio masina nu are voie sa paraseasca standul (cu exceptia situatiilor de urgenta, caz in care, la o revenire ulterioara pe balta, masina va ramane in parcarea din fata.(AVERTISMNT)
9. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
10. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit.(ELIMINARE)
11. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap (obligatorie la iesirea din stand).Rulota poate fi considerate “cort”.(AVERTISMENT)
12. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
12. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit. Cu acordul vecinilor, se poate scoate pestele din zona standului acestora. Daca acestia nu sunt de acord si fac contestatie, echipa care a scos pestele va primi avertisment.(AVERTISMENT)
14. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
15. Nadirea grea este interzisa (se nadeste numai cu cobra).(AVERTISMENT)
16. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
17. Se pescuieste doar cu plumb, feederul si momitorul sunt interzise.
18. Se nadeste si se pescuieste doar cu boilies (tare, solubil, pop-up). E permis meltex-ul si pasta solubila pe bila.
19. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
20. In cazul oricaror probleme aparute in timpul concursului, ptr. care nu exista prevederi exprese in regulament, decizia finala o are arbitrul sef.
21. Achitarea taxei de inscriere constituie acceptarea prezentului regulament.
ARBITRAJ
A.Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 7.00, la ora 13 si seara incepand cu ora 19.
B.La aceste cantariri sunt OBLIGATI sa participle cate un vecin de stand din stanga si dreapta.
In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul. Exceptie (pe timpul zilei) face cazul cand un concurent a prins o captura mai mare de 15 kg.
Noaptea nu se fac cantariri sub nici o forma.
C.Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
D.Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
E.Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza.. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.
ATENTIONARE
I.Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie model cu picioare, a minciocului ecologic, a celor 10 saci mari obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II.Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si tenul, indiferent de greutate. Clasamentul se va intocmi pe baza celor mai mari 10 crapi.
SANCTIUNI
Incalcarea punctelor 4, 5, 8, 9, 10, 12, 14, 16 ,17 si 20 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (cu exceptia punctului 4, la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus, se dicteaza depunctarea cu cel mai mare peste prins pana in acel moment, iar la a treia eliminarea echipei din concurs)
Incalcarea punctelor 1, 2 si 11 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.