Calitate Japoneza. Subtiri, rezistente, teflonate, micro spin, inteapa impecabil, le tine varful, forma cea mai prinzatoare

https://danmitranescu.ro/carlige-crap/1 ... onate.html

Moderator: Dan Mitranescu
De foarte multi ani, mai exact din 1997, pescuiesc cu carlige ce au forma "chinu" si pe care le desfac cu patentul foarte mult. Toti prietenii cu care am pescuit imi stiu "nebunia".gimi_mures scrie: ↑Vin Ian 03, 2020 22:16Seamănă cu modelul krank de la korda.
Daca sunt cel putin la fel de bune vor avea succes pe piată. Forma lor nu cred ca este intamplatoare.
Felicitari !
Lucesc din cauza luminii puternice de la fotografierea produsului . Culoarea este mata, specifica teflonarii.gimi_mures scrie: ↑Sâm Ian 04, 2020 8:24Mi se pare ca lucesc mult mai tare decat alte carlige teflonate. Sti cumva din ce cauza ?
Eu am folosit Krank-urile de la Korda. Forma da unghiul de intepare si asta mi-a placut la ele, deoarece sunt adeptul deschiderilor mari si a "sucirii" carligelor. Asta faceam eu pe Sasame.danbd scrie: ↑Sâm Ian 04, 2020 12:31Salut Dan
Am intele eu bine ca ati folosit acest model de carlige pe monturi elicopter?
Monturi elicopter cu fir rigid?
varianta asta sau varianta cu ochetul intors spre spate?
Vor ajunge si cele cu ochet intors?
Dupa mintea mea... la ce forma au astea... pe montura cu amnezia se 'inchid' de tot
Multumesc,
Au ceva in comun cu cele de la Fl?
Am luat tot de la tine din gama FL (alea de seamana cu Fox) si au varful slab rau.
Multumeac,
Modelul asta de carlig, pentru montura helicopter, se leaga direct cu cu fluocarbon, fara varnis.