CUPA TOMIS CARP ed V-a - Corbu - 6-9 august 2020

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Avatar utilizator
pharaoh
pescar de competitie
Mesaje: 1174
Membru din: Mar Aug 03, 2010 16:12
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

CUPA TOMIS CARP ed V-a - Corbu - 6-9 august 2020

Mesaj de pharaoh »

Cupa Tomis Carp, Ed. V-a - Lacul Corbu - Constanta – 6-9 august 2020

ORGANIZATOR: CLUB SPORTIV TOMIS CARP CU SPIRJINUL RIG SERVICE
- de Joi pana Duminica (72h)- concurs de cantitate si calitate (cei mai mari 5 pesti) cu premii la general.
- 22 locuri disponibile sectorul B cu subsectoare B2-B12/B15-B25

Taxa: 1300 ron/echipa – maxim 3 membri cu drepturi depline

Avansul se poate achita pana la 30 iunie 2020

Premii la general:
Locul 1 – 4500 ron net + cupe si diplome
Locul 2 – 3000 ron net + cupe si diplome
Locul 3 – 2000 ron net + cupe si diplome
Captura – 500 ron + voucher 500 ron Div Consulting (Razvan Nafornita)
Premiile sunt sunt calculate pentru participarea a 22 de echipe. In cazul in care numarul echipelor este mai mic, premiile se recalculeaza.

AVANSUL ACHITAT NU SE RESTITUIE, ECHIPA RESPECTIVA TREBUIE SA ISI GASEASCA INLOCUITOR PANA LA DATA INCEPERII CONCURSULUI SAU PIERDE AVANSUL.
Ordinea achitarii avansului reprezinta si ordinea grilei pentru prima extragere.
Vor fi 2 extrageri, prima pentru stabilirea ordinii, iar a doua extragerea efectiva a standului de concurs.

Sponsori: RIG Service, Div Consulting (Razvan Nafornita).

Plata avansului de 600 ron se va face in contul:
Asociatia Club Sportiv Tomis Carp
C.I.F. 3416377
Cont IBAN - RO94INGB0000999904884139
ING Bank
Va rog sa specificati pentru cupa Tomis Carp ed V
Va rog sa comunicati pe email:
Numele complet al clubului/echipei si al membrilor;
Datele de facturare (pentru persoanele fizice - CNP-ul platitorului);
Telefon de contact;
O copie dupa OP, poza facuta cu telefonul sau scan..., pe adresa de email florin.bara@cchellenic.com , nituteodorstefan@yahoo.com
Numere de telefon de contact: Florin Bara 0726100383, Nitu Teodor Stefan 0723988886


PE FIECARE SECTOR VOR FI INTOCMITE 2 CLASAMENTE SEPARATE, UNUL BAZAT PE CANTITATE SI UNUL BAZAT PE CALITATE UNDE PUNCTEAZA CEI MAI MARI 5 CRAPI .
Echipa care in clasamentul general va obtine cel mai mic numar de puncte va fi declarata castigatoare. In caz de egalitate la puncte, invingatoare este echipa cu cea mai mare cantitate!
In cazul in care doua sau mai multe echipe sunt la egalitate intr-unul din clasamentele partiale (cantitate sau calitate) vor primi in clasamentul respectiv un nr de puncte egal cu media pozitiei ocupate de acestea (ex1: doua echipe sunt la egalitate pe locul 5, ele vor primi (5+6):2 = 5.5 puncte fiecare; ex2: trei echipe care se clasifica pe locul 8 , vor obtine (8+9+10):3 = 9 puncte fiecare).

PUNCTEAZA CRAPUL ROMANESC, OGLINDA SI AMURUL mai mari de 1 kg.
Premiul de captura se poate cumula cu orice premiu din podium si nu se scade din clasamentul de calitate sau cantitate.

REGULAMENT :

1. 4 lansete /echipa, un singur carlig la fiecare (ELIMINARE)
2. Obligatoriu saltele de receptie model mare de tip CRADLE - OBLIGATORIU (pescarii care nu au saltea, vor incepe concursul cand vor remedia problema) – se pot inchiria din incinta fermei contra cost.
3. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (se anuleaza primele 50kg prinse pana in acel moment, apoi, in caz de o noua abatere, ELIMINARE. In cazul in care echipa nu a prins cantitatea de 50kg, calculele se vor face cu “-“)
4. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal. (AVERTISMENT)
5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba un concurent este de 20 (din care cel putin 5 model mare). Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac. Concurentii sunt obligati sa nu pastreze in saci pesti vizibil nepunctabili. (AVERTISMENT)
6. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. (AVERTISMENT)
7. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT). Iar la urmatoarea abatere - ELIMINARE
8. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
9. In casuta este permis iluminatul de orice fel. In afara acesteia nu este permis decat cu lanterna de cap si/sau felinar. (AVERTISMENT)
10. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate.(AVERTISMENT)
11. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit. Intratul in apa se poate face cu acordul si sub supravegherea arbitrului doar pe directia de pescuit (in fata standului) si numai pana la nivelul braului pentru eliberarea pestelui (pestele agatat nu puncteaza). Se permite intrarea in apa, fara acceptul arbitrilor, pentru plasarea sacilor in siguranta. (AVERTISMENT)
12. Pe durata concursului se pot face schimbari, insa nu schimbare de membri intre echipele afisate la startul competitiei.
13. Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 9 si 19. Intre orele 19 si ora 9 se poate nadi doar cu cobra si cu prastia de mana. (AVERTISMENT)
14. Concurentii sunt obligati sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa se retina pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
15. Se pescuieste doar cu plumb simplu (minim 50g). Nu este permisa folosirea naditoarelor, momitoarelor, plumbilor de pasta sau folosirea pastei pe plumbul de pescuit. (ELIMINARE)
16. Se pescuieste OBLIGATORIU cu momeala pe “fir de par”. (ELIMINARE)
17. Modalitatile de nadire permise sunt: nadirea cu mana, nadirea cu prastia, bastoanele (tuburile) de nadire cu boiles, manuite cu una sau ambele maini, lingurile de nadire cu maner actionate cu una sau ambele maini, catapultele pe suport, fixate in pamant, manevrate manual, propulsate cu elastic sau cu arcuri, saculeti solubili, pungi solubile sau fire solubile, rachete de nadire cu diametru interior de maxim 50 mm si lungime de maxim 200 mm aruncate cu ajutorul unei lansete (ELIMINARE)
19. Drillurile se fac numai din stand. (AVERTISMENT)
20. Orice incercare de fraudare a rezultatelor sau a fiselor de arbitraj precum si comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigada de arbitrii, atrage ELIMINAREA directa din concurs.
21. Vizitatorii nu au voie sa ajute participantii la activitatea de pescuit (ex: minciog, spomb, etc). (ELIMINARE)
22. Vizitatorii au voie sa stea in stand doar pe timpul zilei, in intervalul orar 09.00 – 20.00. (AVERTISMENT)


ARBITRAJUL
1. Se fac 4 cantariri pe zi.
2. Se poate cere cantar suplimentar atunci cand participantii au minim 20 de pesti.
3. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale, care nu suporta amanare. Exceptie de la regula (caz special) este situatia cand o echipa a prins o captura mai mare de 15 kg crap/10 kg amur. Daca in urma cantaririi se constata ca pestele are sub 15 kg sau 10 kg (amur), acesta va fi repus in sac pana la urmatoarea operatiune de cantarire oficiala.
4. Caz special - In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor/organizatorului cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul.
5. Nu se pot cere cantariri suplimentare cu 30 minute inainte de cantarul oficial sau in timpul acestuia.
6. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
7. Arbitrii si/sau organizatorul sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj. In cazul in care apar neintelegeri intre echipe vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef care va hotari locul amplasarii markerului .
8. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta organizatorului/arbitrului sef DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, concurentul primeste garantia inapoi.
9. Inainte de inceperea concursului, cat si in timpul acestuia, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie conform regulamentului, a minciocului ecologic (de marime mare), a celor 20 de saci (din care cel putin 5 model mare) obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Concurentii care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu sau il vor intrerupe pana cand vor remedia situatia.
Acestea vor putea revendica doar premiul de CAPTURA CONCURSULUI, daca este cazul.
10. La inceputul concursului arbitrii vor arata, fiecarei echipe in parte,directiile de pescuit. De asemenea, acestea vor fi trasate prin benzile de plastic, acest lucru putind fi observat inca de la intrarea in stand.

SANCTIUNI
Incalcarea punctelor 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 18, 19, 22 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT. La 2 avertismente primite ECHIPA VA FI ELIMINATA DIN CONCURS.
Incalcarea punctelor 1, 8, 15, 16, 17, 20, 21 atrage dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs precum si incalcarea a doua oara a punctelor 3 si 7.
Echipele care participa la concurs isi dau acceptul implicit si asupra regulamentului.

Avansul garanteaza locul in concurs !
Arbitrajul este asigurat de echipa APS condusa de Gabriel Calota!
Marius Sârbu

Avatar utilizator
pharaoh
pescar de competitie
Mesaje: 1174
Membru din: Mar Aug 03, 2010 16:12
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: CUPA TOMIS CARP ed V-a - Corbu - 6-9 august 2020

Mesaj de pharaoh »

Imagine
Marius Sârbu

Avatar utilizator
surgeon
Mesaje: 519
Membru din: Vin Sep 05, 2014 23:58
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: CUPA TOMIS CARP ed V-a - Corbu - 6-9 august 2020

Mesaj de surgeon »

Club Tomis Carp: Nitu Teodor Ștefan+parteneri

Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk

Sa va dea Dzeu sanatate!

Avatar utilizator
surgeon
Mesaje: 519
Membru din: Vin Sep 05, 2014 23:58
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: CUPA TOMIS CARP ed V-a - Corbu - 6-9 august 2020

Mesaj de surgeon »

Cc Corbu: Ștefan Fâșie+parteneri

Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk

Sa va dea Dzeu sanatate!

Tapu
Mesaje: 49
Membru din: Mar Noi 17, 2015 14:03
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: CUPA TOMIS CARP ed V-a - Corbu - 6-9 august 2020

Mesaj de Tapu »

WLC 1

Avatar utilizator
surgeon
Mesaje: 519
Membru din: Vin Sep 05, 2014 23:58
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: CUPA TOMIS CARP ed V-a - Corbu - 6-9 august 2020

Mesaj de surgeon »

Vlad Rusnacenco, parteneri

Trimis de pe al meu VTR-L09 folosind Tapatalk

Sa va dea Dzeu sanatate!

Avatar utilizator
surgeon
Mesaje: 519
Membru din: Vin Sep 05, 2014 23:58
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: CUPA TOMIS CARP ed V-a - Corbu - 6-9 august 2020

Mesaj de surgeon »

Lista participanti:
1. Club Tomis Carp: Nitu Teodor Ștefan+parteneri
2. Cc Corbu: Ștefan Fâșie+parteneri
3. WLC 1: Dorin Delca+parteneri
4. Vlad Rusnacenco+parteneri
Sa va dea Dzeu sanatate!

Avatar utilizator
surgeon
Mesaje: 519
Membru din: Vin Sep 05, 2014 23:58
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: CUPA TOMIS CARP ed V-a - Corbu - 6-9 august 2020

Mesaj de surgeon »

Lista participanti:
1. Club Tomis Carp: Nitu Teodor Ștefan+parteneri
2. Cc Corbu: Ștefan Fâșie+parteneri
3. WLC 1: Dorin Delca+parteneri
4. Vlad Rusnacenco+parteneri
5. Dacic Club: Andrei Serban+parteneri
Sa va dea Dzeu sanatate!

Avatar utilizator
surgeon
Mesaje: 519
Membru din: Vin Sep 05, 2014 23:58
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: CUPA TOMIS CARP ed V-a - Corbu - 6-9 august 2020

Mesaj de surgeon »

6. Mirel Steflea+parteneri

Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk

Sa va dea Dzeu sanatate!

Avatar utilizator
surgeon
Mesaje: 519
Membru din: Vin Sep 05, 2014 23:58
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: CUPA TOMIS CARP ed V-a - Corbu - 6-9 august 2020

Mesaj de surgeon »

Carpatic Club: Tudor J.+ parteneri

Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk

Sa va dea Dzeu sanatate!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”