URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ovidius ?
Green Lake ?
Natural Carp ?
Carp West ?
Brasov ?
Planet Carp ?

Curaj, lasati telefoanele si SCRIETI-VA PAREREA !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Si clubul nostru dezaproba interventiile AGVPS care trec peste deciziile Comisiei CN si rezultatele obtinute in etape. Vom avea un CN in care va domina suspiciunea ca interesele AGVPS sunt altele decat ale noastre. Nu este corect fata de toti cei implicati in CN sa le fie impuse schimbari de reguli si decizii. Este imperios necesar sa respectam cele votate la Sinaia si Bucuresti iar daca protocolul semnat de noi cu AGVPS atarna de un fir atat de subtire atunci cred ca pana la urma tot se va rupe, nu va rezista firul, prea mare greutatea.

Gabi Sandu - Planet Carp (citat de pe apcr.eu)
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:Este adevarat ca exista varianta ca Planet Carp sa se califice automat in mansa urmatoare pe considerentul ca a avut cel mai bun punctaj in mansa 1?
da
Pe ce criteriu ?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pe baza carui regulament????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ce Planet si nu Natural sau Carping ??????????!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

pentru ca planet a avut 4 puncte
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:Manevre, spagi, interventii. Soimul plateste.
fraternizare, pastrama, delasare, durere-n caras, incompetenta. Vladeanu plateste.

asa as putea rezuma atitudinea clubului Senior, organizator de etapa in prima mansa. binecunoscutul manager nicu jubileu, cu o vasta experienta in domeniu, numit de tine in aceasta functie, impreuna cu arbitrul APCR - mihai vasile zis baros - impreuna cu alti 4 presedinti din 5 APCR au facut un mare cacat la floreasca.
selaru mi-a zis clar ca am gresit, noi APCR-ul. si ca trebuie sa acceptam un compromis pentru aceasta greseala.
vladut, cu agvps sau fara, in CN sau in cupa prieteniei, o etapa de cn nu se face cu pastrama, bere, fratie si manageri care jubileaza. nu merge.
vezi organizari la tancabesti si cetariu.
The One Team

cata bh

Mesaj de cata bh »

Citat de pe www.apcr.eu

Opinia C.S CARP WEST TIMISOARA, exprimata de ARDELEAN STEFAN - presedinte club:
CARP WEST se alatura cluburilor care nu sunt de acord cu interventia nejustificata a AGVPS si doreste continuarea campionatului in formula votata si aprobata de catre cluburile membre APCR.Nu este de acord cu incalcarea repetata a protocolului semnat cu APCR, de catre acestia si suntem pregatiti sa ripostam legal impotriva acestora impreuna cu colegii si prietenii nostri dornici de o competitie corecta, cinstita si bazata pe rezultatele din teren si nu pe manevrele din culise. Nu avem nici o problema cu lotul SOIMUL, ii respectam dar frumos si sportiv ar fi sa recunoasca rezultatul din teren si sa se retraga cu onoare asa cum au facut-o si celelate cluburi care au fost eliminate si asa cum vom face si noi in cazul in care alte loturi isi dovedesc calitatile si maiestria in fata noastra.Dorim ca din aceasta competitie, cel mai bun lot sa reprezinte Romania la CM, un lot bazat pe valoare, corectitudine si sportivitate, lot care sa fie sustinut moral si sufleteste de toti cei care au ramas acasa iar in caz contrar sa fie priviti cu admiratie ca fiind cel mai bun lot din tara.
CARP WEST TIMISOARA
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

andrei vladeanu
Veteran

AMR 6
hai ca se poate!
The One Team

cata bh

Mesaj de cata bh »

Vali Vesa este pe drum si imi va dicta postarea intrucat nu are acces la net.
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

oanavictor scrie:..............
Este adevarat ca exista varianta ca Planet Carp sa se califice automat in mansa urmatoare pe considerentul ca a avut cel mai bun punctaj in mansa 1?
Scuze ptr. off-topic...de unde a aparut "ideea" asta ? Primele 2 manse sunt considerate eliminatorii (punctele nu se cumuleaza si conteaza doar ptr. stabilirea clasamentului mansei respective) iar din mansa a 3-a ,loturile ramase in competitie pleaca cu ZERO puncte !...asa scrie in Regulament , la punctul 76 !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

am spus mereu , trebuie sa fim o forta , sa fim uniti si sa respingem pe oricine vrea sa se infiltreze pe cai oculte in c.n. , altele decat cele pe care le-am urmat noi , cand te apuci si faci concesii ajungi in situatia de fata , care se va perpetua la nesfarsit , singura varianta viabila este respectarea lucrurilor votate la Sinaia , cu toate neajunsurile ce deriva de aici , inclusiv pierderea protocolului cu agvps , poate parea o opinie auirea in conditiile in care noi am fost eliminati in prima etapa , dar eu spun acelasi lucru inca din iarna .
<°))))))><
><((((((°>

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”