Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Au spus şi despre aspirat de 3 ori pe zi...Dan Mitranescu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 0:13Nu stiu daca ati auzit, dar au anuntat la stiri sa stergem praful in casa foarte bine. Au spus sa nu ramana niciun fir de praf.
Nu este de joaca. Stati in casa si stergeti praful.
Din cauza orăşenilor nu mergi tu la pescuit? Din partea mea, fir întins!Vladut Mateianu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 10:29PS. Fatalaii de orase speriati de bombe sa se abtina cu comentariile, sa stea in case si sa se laude in continuare pe fb ca respecta ordonanta. Nu stiu de ce, dar speriatii astia fac mai mult rau decat bine...si presimt ca oricum nu scapa. Tot o sa iasa si ii ia covidele...)
Salut, Vladut!Vladut Mateianu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 10:29Nu stiu de ce, dar in alte tari afectate de virus este permis(si chiar recomandat) iesitul la pescuit ! Suntem noi mai smecheri sau nu inteleg ! Oricum, i-am trimis presedintelui Iohannis o scrisoare, in care i-am explicat exact situatia cu pescuitul. Si distanta dintre pescari, si ca linistire psihica, si ca sursa de hrana, etc. Asteptam raspunsul.
PS. Fatalaii de orase speriati de bombe sa se abtina cu comentariile, sa stea in case si sa se laude in continuare pe fb ca respecta ordonanta. Nu stiu de ce, dar speriatii astia fac mai mult rau decat bine...si presimt ca oricum nu scapa. Tot o sa iasa si ii ia covidele...)
Știi ce o să-ți răspundă. Că trebuia să pui mai mult conservant în amix pe perioada pandemiei.Vladut Mateianu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 10:29Oricum, i-am trimis presedintelui Iohannis o scrisoare, in care i-am explicat exact situatia cu pescuitul. Si distanta dintre pescari, si ca linistire psihica, si ca sursa de hrana, etc. Asteptam raspunsul.