URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de andrei vladeanu »

AMR 2
The One Team

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

andrei vladeanu scrie:
DAVID NICU scrie:[
Tot ce tinea de regulament,judecarea si respectarea lui era in atributia tuturor managerilor si a arbitrilor.
managerii si arbitri erau in majoriatate covarsitoare ai APCR-ului
eu intreb - are si APCR-ul o vina sau nu?

Nu atit APCR-ul ,cit toate cluburile participante la etapa Floreasca poarta vina acelei hotarari luate in cazul clubului de la Buzau,de ce sa plateasca pt aceasta hotarare care nu tine de organizare,dor un club sau doua,sa plateasca toate sau nici unul ,doar asa putem fi echidistanti judecind cu aceasi moneda pe toti cei care au gresit.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

andrei vladeanu
Veteran

au mai ramas ovidius si natural
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:pentru ca planet a avut 4 puncte
Propunere de amendament pentru etapele viitoare
---------------------------------------------------
Incepand cu mansa a 2-a,toate loturile care vor face 4 puncte pe mansa sa se califice automat in finala ,iar Planet ,pentru ca a indeplinit prima '' ACEST BAREM MINIM NECESAR'' sa se califice direct in Anglia la campionatul mondial . :lol: :lol: :idea:
Ceremonia decernarii tricourilor de campioni va avea loc marti 2 iunie 2010 ,ora 16 la sediul APCR :idea: restul etapelor din acest turneu urmand a se disputa ''on line'' :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:pentru ca planet a avut 4 puncte
Propunere de amendament pentru etapele viitoare
---------------------------------------------------
Incepand cu mansa a 2-a,toate loturile care vor face 4 puncte pe mansa sa se califice automat in finala ,iar Planet ,pentru ca a indeplinit prima '' ACEST BAREM MINIM NECESAR'' sa se califice direct in Anglia la campionatul mondial . :lol: :lol: :idea:
Ceremonia decernarii tricourilor de campioni va avea loc marti 2 iunie 2010 ,ora 16 la sediul APCR :idea: restul etapelor din acest turneu urmand a se disputa ''on line'' :lol: :lol: :lol:
da cum s-ar putea introduce soimul in concurs in conditiile in care niciunul dintre organizatorii mansei a 2 a nu poate sa bage 4 loturi pe balta???
dorinta expresa a comisiei de competitii AGVPS este sa bage si soimul si buzaul.

ps insa nu e cazul sa ne facem probleme, pentru ca majoritatea cluburilor APCR a decis deja. mai sunt doua cluburi care nu si-au precizat inca pozitia. 9 au spus deja, unanim, ca nu primesc soimul pe balta. prin urmare, mansa de la sacel o sa se desfasoare cu echipele - planet, pelicanul si hook. asa doresc cluburile din APCR, care se ridica la lupta impotriva AGVPS-ului. este o realitate dura pe care o traim.
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

"da cum s-ar putea introduce soimul in concurs in conditiile in care niciunul dintre organizatorii mansei a 2 a nu poate sa bage 4 loturi pe balta???
dorinta expresa a comisiei de competitii AGVPS este sa bage si soimul si buzaul.

ps insa nu e cazul sa ne facem probleme, pentru ca majoritatea cluburilor APCR a decis deja. mai sunt doua cluburi care nu si-au precizat inca pozitia. 9 au spus deja, unanim, ca nu primesc soimul pe balta. prin urmare, mansa de la sacel o sa se desfasoare cu echipele - planet, pelicanul si hook. asa doresc cluburile din APCR, care se ridica la lupta impotriva AGVPS-ului. este o realitate dura pe care o traim."

Valoare,timpul ramas este foarte scurt,asa ca nu mai cautati sa aruncati "pisica moarta" unul in curtea altuia!!!!"Daca "precedentul" a fost creeat dupa cum ai relatat de catre cei din APCR si daca "dorinta expresa a comisiei de competitii AGVPS este sa bage si soimul si buzaul",datorita acestui "precedent",parerea mea este ca cel mai bun lucru pe care ati putea sa-l faceti,ar fi acela de al acepta pe Soimul in etapa II-a!!!!Trebuie sa tineti cont,ca ar fi pacat cind la sfirsitul acestui CN,lotul care va cistiga sa nu poata pleca in Anglia!!!!Alegeti din trei balti,balta cu suprafata cea mai mare,.................. si repartizati Soimul pe acea balta si cu asta se termina toate discutiile!!!!Asta este parerea mea :wink: !!!!
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

victorah,
din pacate nu vrea baieti
:D
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

andrei vladeanu scrie:victorah,
din pacate nu vrea baieti
:D
Tu ai incercat,iar daca daca "baietii" nu vor, atunci "baietii" sa-si "poarte crucea"!!!! Am citit si am vazut ca le-ai aratat,ca daca nu vor,mai mult ca sigur ca APCR,va pierde si protocolul incheiat cu AGVPS!!!! Eu iti spun sa mai incerci sa-i convingi pe "baieti"pentru ca "altii" abia asteapta ca sa se intimple "lucrul"acesta!!!! :wink:
Victoras Petcu

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ victoras

nu cred ca-i asa simplu, fiindca nici uneia din echipe nu-i convine sa se bata cu 3 in loc de 2

in alta ordine de idei, nu stiu cine a scos-o p-aia ca planet se duce din oficiu, dar cred ca ar fi cea mai mare aberatie posibila...

@ andrei vladeanu

nu-i asa ca nu-i bine sa-ti bage cineva ceva pe gat atunci cand tu nu esti de acord cu acel ceva ??? :D

solidaritatea este frumoasa, dar asa cum spui, agvps profita din plin de gresala facuta la floreasca, unde comisia avea drepturi depline, dar numai in a aplica regulamentul...pacat ca s-a ajuns aici din cauza unor greseli omenesti facute cu buna intentie...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:eu raman la parerea mea.
ca sa poti sa ai o asemenea atitudine de fronda transanta, trebuie sa fii FARA GRESEALA
DACA ORGANIZEZI, ARBITREZI SI IEI DECIZII IMPECABILE, nu-ti va impune AGVPS-ul niciodata nimic.
de data aceasta (la fel ca in cazul Acvila) ne-au prins in ofsaid. si ne executa. pt ca meritam.
noi nu stim sa ne asumam greseli si amenintam cu neprimirea Soimului.
treaba voastra, a cluburilor, eu am sa va reprezint asa cum va doriti.
insa nu pot sa nu va avertizez ca ne ducem cu capul in zid.
Cea mai pertinenta postare .
Dragi membrii reprezentanti APCR ,va rog sa reflectati adanc,pentru ca daca nu greseati in luarea deciziei la Floreasca ,nu aveam nici o treaba cu AGVPS,SI NU SE AJUNGEA UNDE SA AJUNS :!: :!:
Este clar si normal ca APCR sa tina cu ai lui ,AGVPS cu ai lui .............adevarul sa pierdut pe undeva si nici nu mai intereseaza ,acum ''foaie verde a bobului ,fiecare cu a-l lui .....'' :!:
Nu prea mai este cale de forta cu AGVPS...............PENTRU CA STAU BINE IN GHETE ..........iar noi deabia suntem in slapi :!: :idea: poate la anul cand se vor asterne pe hartie drepturile si indatoririle fiecaruia in parte :!:
Haide sa dam dovada de calm si intelepciune si sa terminam ce sa inceput in bune conditii fara a mai da nastere la interpretari si puneri in scena la festivalul de amatori :idea:
Dar daca se intampla cu Pelicanul :idea: pe el cine i-l apara :!: :?:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”