Moderator: gor965
andrei vladeanu scrie:managerii si arbitri erau in majoriatate covarsitoare ai APCR-uluiDAVID NICU scrie:[
Tot ce tinea de regulament,judecarea si respectarea lui era in atributia tuturor managerilor si a arbitrilor.
eu intreb - are si APCR-ul o vina sau nu?
Propunere de amendament pentru etapele viitoareandrei vladeanu scrie:pentru ca planet a avut 4 puncte
da cum s-ar putea introduce soimul in concurs in conditiile in care niciunul dintre organizatorii mansei a 2 a nu poate sa bage 4 loturi pe balta???oanavictor scrie:Propunere de amendament pentru etapele viitoareandrei vladeanu scrie:pentru ca planet a avut 4 puncte
---------------------------------------------------
Incepand cu mansa a 2-a,toate loturile care vor face 4 puncte pe mansa sa se califice automat in finala ,iar Planet ,pentru ca a indeplinit prima '' ACEST BAREM MINIM NECESAR'' sa se califice direct in Anglia la campionatul mondial .![]()
![]()
![]()
Ceremonia decernarii tricourilor de campioni va avea loc marti 2 iunie 2010 ,ora 16 la sediul APCRrestul etapelor din acest turneu urmand a se disputa ''on line''
![]()
![]()
Tu ai incercat,iar daca daca "baietii" nu vor, atunci "baietii" sa-si "poarte crucea"!!!! Am citit si am vazut ca le-ai aratat,ca daca nu vor,mai mult ca sigur ca APCR,va pierde si protocolul incheiat cu AGVPS!!!! Eu iti spun sa mai incerci sa-i convingi pe "baieti"pentru ca "altii" abia asteapta ca sa se intimple "lucrul"acesta!!!!andrei vladeanu scrie:victorah,
din pacate nu vrea baieti
Cea mai pertinenta postare .andrei vladeanu scrie:eu raman la parerea mea.
ca sa poti sa ai o asemenea atitudine de fronda transanta, trebuie sa fii FARA GRESEALA
DACA ORGANIZEZI, ARBITREZI SI IEI DECIZII IMPECABILE, nu-ti va impune AGVPS-ul niciodata nimic.
de data aceasta (la fel ca in cazul Acvila) ne-au prins in ofsaid. si ne executa. pt ca meritam.
noi nu stim sa ne asumam greseli si amenintam cu neprimirea Soimului.
treaba voastra, a cluburilor, eu am sa va reprezint asa cum va doriti.
insa nu pot sa nu va avertizez ca ne ducem cu capul in zid.