Fix inainte sa se interzica am venit de la pescuit...repet, respect legea si stau acasa deocamdata...asta nu inseamna ca trebuie sa fiu deacord cu asta...apropo, daca vreau pot sa merg oricand la pescuit in interes de serviciuFlorin Pata scrie: ↑Joi Apr 02, 2020 2:05Multa vrajeala...putina actiune ! Vreau poze cu ''barbati adevarati'' nu ''fatalai''...ca mine de exemplu... de pe balta !
Mateianu Vladut , Dan Mitranescu , Popescu 59 , Eugen Dragnea ...acesti "atleti" fara frica de Covid...toti ''fara interes'' , nu clone...nu atarnatori , unde sunteti la pescuit ???
Vrem multe poze multe din partide de pescuit multiple !!!

Stii ca este pandemie nu inundatie ?!Florin Pata scrie: ↑Joi Apr 02, 2020 2:05PS - Eu "Directoru' " am carat la roaba 10 tone de nisip in ultimele 3 zile ! La lopata si roaba , Eugen Dragnea , care crezi tu ca sunt vreun print inchipuit !!!

Acum pe bune "printisorule", daca nu erau inchise salile de sport mai erai la coada lopetii calare pe roaba sau te holbai la doua buci infipte-n colanti ?
Iar esti gomos si vrei sa ne arati cat de zmeu esti tu, cum te lafai tu pe mosie razand in nasul celui izolat in garsoniera...oare care este diferenta dintre tine si idolul tau Marian Oprisan in cazul asta??? Ne arati tu cum noi toti suntem jegul de sub unghii si tu esti miezul din basica...eeeee afla ca nu esti singurul care-si permite, mai sunt si alti directori care-si administreaza singuri si afacerea si cateva mii de metri patrati fara sa se laude pe forum si care chiar fac bataturi in palma de placere, nu ca-s vremuri de stat acasa...Florin Pata scrie: ↑Joi Apr 02, 2020 2:05Daca te bag la munca langa mine la pamant nu...pescuit lesini in 10 minute !!!
Se baga vreun "Archibald" cu mine sa sape cu un motocultor de 200 de kile , la munca GREA nu ala mancat cacat ???
Si ce dracu faci cu motocultorul ala de te vaiti asa? i-l cari in carca? sau te crezi zeu ca mergi la pas in spatele motocultorului? Ca sa nu mai zic ca tot din grandomanie ne spui ca ai motocultor de 200 kg, iar noi "pulimea" lucram pamantul cu un chinezism de 70 kg...ce conteaza ca prinde mai mult si mai mare...nu are 200 kg si nu e de firma