Bravo Gabi!gabisandu scrie:Nea Victor noi nu trebuie sa facem nimic. Vom respecta decizia luata de APCR. Nu suntem de acord sa ne calificam din oficiu, vrem lupta pe balta. Sper ca decizia sa ramana cea de acum o saptamana.

Moderator: gor965
Bravo Gabi!gabisandu scrie:Nea Victor noi nu trebuie sa facem nimic. Vom respecta decizia luata de APCR. Nu suntem de acord sa ne calificam din oficiu, vrem lupta pe balta. Sper ca decizia sa ramana cea de acum o saptamana.
Departe de mine gindul de a organiza CN!!!! Daca APCR-lui i se va retrage dreptul de a mai organiza CN in anul 2011,asta se va intimpla datorita unuia ca tine,care nu doreste sa-si recunoasca greselile!!!!Mai mult cauta sa-i convinga si pe altii sa-i urmeze exemplul!!!!Vladut Mateianu scrie:Apcr nu are absolut nimic de pierdut daca nu respecta ordinele AGVPS-ului. Nici daca i se retrage organizarea CN. Probabil ca o sa o obtina Victorash Petcu ( a se citi Szekeli) si Apcr va participa fara sa mai aiba vreo sarcina sau indatorire. Apoi, de pe margine, se pot face multe lucruri interesante....![]()
Ce este clar, AGVPS NU va respecta niciodata APCR ca partener, ci doar va da ordine cine sa mearga mai departe si cine nu. Ca o adevarata organizatie comunista care inca mai traieste. Sa vedem cat....
mircea62 scrie:Hmmmmm se simte un miros de limbi date in parti dorsale ....
Domnu Petcu, noi nu lingem pe nimeni si nici nu intervenim cu diverse, vrem doar sa fie respectata decizia APCR-ului, altfel suntem chiar sclavii hotieipetcuvicto scrie:mircea62 scrie:Hmmmmm se simte un miros de limbi date in parti dorsale ....
Mirosul la care faceti referire,poate se simnte prin "cercurile in care va desfasurati activitatea"!!!!![]()
Voi de la Buzau... cred ca echipa este formata din tigani slobozi la gura... sau mai bine zis condusa , ar trebui sa fii un om de onoare, nu unul care umbla cu tot felul de mismsuri din dorinta de a castiga. Te rog sa nu mai jignesti pe nimeni din clubul nostru, ingrijestete de desculti din clubul tau....!!!DrHook scrie:Pasa faci jocul cretinului de Zarguzon, nu cred ca nu ai onoare![]()
Daca este din amuzament, sincer cred ca ati mers prea depatre........
Dl Genes,daca ati scris "noi nu lingem pe nimeni si nici nu intervenim cu diverse ", va spun din partea mea,ca nici macar prin gind nu-mi trec asfel de lucruri!!!! Trebuie sa se inteleaga o data pentru todeauna,ca nu "APCR centreaza si tot APCR da si cu capul"!!!!DrHook scrie:Domnu Petcu, noi nu lingem pe nimeni si nici nu intervenim cu diverse, vrem doar sa fie respectata decizia APCR-ului, altfel suntem chiar sclavii hotieipetcuvicto scrie:mircea62 scrie:Hmmmmm se simte un miros de limbi date in parti dorsale ....
Mirosul la care faceti referire,poate se simnte prin "cercurile in care va desfasurati activitatea"!!!!![]()