URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de Victoras Petcu »

alexe scrie:
DrHook scrie:Pasa faci jocul cretinului de Zarguzon, nu cred ca nu ai onoare :oops:
Daca este din amuzament, sincer cred ca ati mers prea depatre........
Voi de la Buzau... cred ca echipa este formata din tigani slobozi la gura... sau mai bine zis condusa , ar trebui sa fii un om de onoare, nu unul care umbla cu tot felul de mismsuri din dorinta de a castiga. Te rog sa nu mai jignesti pe nimeni din clubul nostru, ingrijestete de desculti din clubul tau....!!!
Dle,daca incepi cu jigniri de genul acesta,iti recomand sa citesti cu atentie si sa "cugeti ": " Mai bine taci si dai impresia ca esti prost,decit sa vorbesti si sa confirmi asta"!!!! :wink:
Victoras Petcu

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

petcuvicto scrie:
alexe scrie:
DrHook scrie:Pasa faci jocul cretinului de Zarguzon, nu cred ca nu ai onoare :oops:
Voi de la Buzau... cred ca echipa este formata din tigani slobozi la gura... sau mai bine zis condusa , ar trebui sa fii un om de onoare, nu unul care umbla cu tot felul de mismsuri din dorinta de a castiga. Te rog sa nu mai jignesti pe nimeni din clubul nostru, ingrijestete de desculti din clubul tau....!!!
Dle,daca incepi cu jigniri de genul acesta,iti recomand sa citesti cu atentie si sa "cugeti ": " Mai bine taci si dai impresia ca esti prost,decit sa vorbesti si sa confirmi asta"!!!! :wink:
Aveti dreptate domnule Petcu.
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

alexe scrie:
Bate pe google Genes Florin si sper sa te convingi......... :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

mircea62

Mesaj de mircea62 »

a batut pana l-a umplut de sange da' tot nu s-a convins :lol: :lol:
Mircea B.

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Opinie Green Lake, George nu avea acces la computer:

Clubul Green Lake nu este de acord cu decizia AGVPS de a promova direct in mansa a III-a clubul Planet Carp si de a admite Clubul Soimul in mansa a II-a.

Clubul Green Lake considera valide rezultatele obtinute in mansa de pe Floreasca asa cum au fost ele re-validate de Comisia CN.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

matei1971

Mesaj de matei1971 »

o comparatie: Irlanda a pierdut calificarea la CM in urma unui hent din care å rezultat golul calificarii iar fifa nu a inclus-o si pe ea pe lista participantelor!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@victorash

Ce frumos ii coafezi pe Agvps....Oare ce interes ai ? :roll: Sau o faci din convingere.... :lol:

PS Sa vedem ce parere or sa aiba niste domni de discriminarea facuta de Agvps : "mereu vor avea dreptate membrii afiliati Agvps in fata celor neafiliati !"
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Vladut Mateianu scrie:@victorash

Ce frumos ii coafezi pe Agvps....Oare ce interes ai ? :roll: Sau o faci din convingere.... :lol:

PS Sa vedem ce parere or sa aiba niste domni de discriminarea facuta de Agvps : "mereu vor avea dreptate membrii afiliati Agvps in fata celor neafiliati !"
Vladute,dupa cum stii meseria mea de baza,nu este cea de "coafez" asa ca nu pot sa-i "coafez" pe cei de la AGVPS si culmea sa mai iasa si coafurile frumoase!!!!! :lol: Poate ma confuzi cu Val,dar se pare ca nici el nu se prea price la "coafat" si cred ca cel de la AGVPS s-a suparat pe el ca i-a stricat coafura!!!! :wink: Degeaba rizi,dar o fac din convingere!!!! :wink:
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

AMR 1
natural
The One Team

alexe

Mesaj de alexe »

mirceaef scrie:Opinie Green Lake, George nu avea acces la computer:

Clubul Green Lake nu este de acord cu decizia AGVPS de a promova direct in mansa a III-a clubul Planet Carp si de a admite Clubul Soimul in mansa a II-a.

Clubul Green Lake considera valide rezultatele obtinute in mansa de pe Floreasca asa cum au fost ele re-validate de Comisia CN.
Iepuras am inteles cu toti pozitia ta dar decizia finala este alta. am facut o contestatie si am primit un raspuns....ce nu iti place?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”