URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Marinita
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:@dan marinita

Abtinerea este , in general, apanajul celor slabi. Asa ca , lasa frica la o parte si fi barbat. Spune-ti punctul de vedere barbateste, punctul de vedere al clubului.

APCR a hotarat. Punct.

ANDREI VLADEANU :

"alexe, pasa, degeaba veniti cu hartia de la AGVPS la sibiu. din seara asta, acest concurs nu mai este al agvps-ului. ci al cluburilor APCR."

am scris mare ptr ca poate nu se vedea decizia ORGANIZATORILOR CN ! 8)
@Vladute nu sunt slab, se pare ca te faci ca nu vezi o vina care ti se cuvine cu directie de la aceasta organizare de etapa si este precizata de Andrei Vladeanu Presedintele APCR adica ai gresit si nu ai coloana sa recunosti .Din respect pentru tine eu m-am abtinut.
te rog sa ma intelegi ca polemicile nu isi au rostul. :idea:
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Am gresit si eu, recunosc.
Am gresit ca am investit bani, timp si nervi in organizarea unei etape de CN, fara sa avem absolut niciun castig ! De asemenea, am gresit ca nu am fost eu managerul clubului. Nu s-ar fi ajuns aici, echipa Buzau fiind doar avertizata ptr acel incident minor. Si am mai gresit cu faptul ca am crezut ca barbatii sunt barbati !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

cred ca nu ati inteles ,Mateianu a fost rezerva la acest concurs,SI MAI INTREB ODATA CU CE ESTE MAI VINOVAT CLUBUL ORGANIZATOR FATA DE CELELALTE CLUBURI IN LUAREA ACELEI DECIZI?
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Jubi, facerea de bine este fu..re de mama ! :oops: In Romania sigur ! :lol:
Nu vreau sa ma gandesc ce iesea daca ne apucam si noi sa facem contestatii...ca motive erau destule ! :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gaoaza

Mesaj de gaoaza »

huoooaaaaaa.sa va iau discutiie in motz.ca ati uitat d pescuit si faceti numai discutii.de pescuit cand pescuiti!!!!?!!!!?!?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

DAVID NICU scrie:Clubul Pelicanul nu doreste sa fie amestecat in aceasta disputa ,mai ales ca vina principala o are Clubul Senior ca organizator ,plus alti 4 membrii APCR care au dat acea decizie de penalizare incredibila .

Clubul Senior nu era cu nimic mai raspunzator in luarea acelei decizi chiar si ca organizator, decit celelalte cluburi participante la etapa dupa Floreasca.
Si daca nu ati inteles acea decizie a fost luata in unanimitate de toti manageri cluburilor participante.
Nu cred ca intra in atributiile organizatorului luare de decizi unanime.
Domnule David Nicu ,ceea ce trebuia sa faceti dumneavoastra [Clubul Senior ]in acest caz era sa convocati comisia [lucru pe care l-ati facut ]dar si sa anuntati Presedintele APCR si COMITETUL DE CRIZA format din Pangica si Mugurel Ionescu [lucru pe care nu l-ati facut .
Cred ca daca faceati lucrul acesta ,Vladeanu ,Pangica si Mugurel nu a-r fi fost de acord cu hotararea ,a-r fi propus calea legala [iertarea sau eliminarea ]si in acest fel nu se mai ajungea unda sa ajuns !
Stima .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

oanavictor scrie:
DAVID NICU scrie:Clubul Pelicanul nu doreste sa fie amestecat in aceasta disputa ,mai ales ca vina principala o are Clubul Senior ca organizator ,plus alti 4 membrii APCR care au dat acea decizie de penalizare incredibila .

Clubul Senior nu era cu nimic mai raspunzator in luarea acelei decizi chiar si ca organizator, decit celelalte cluburi participante la etapa dupa Floreasca.
Si daca nu ati inteles acea decizie a fost luata in unanimitate de toti manageri cluburilor participante.
Nu cred ca intra in atributiile organizatorului luare de decizi unanime.
Domnule David Nicu ,ceea ce trebuia sa faceti dumneavoastra [Clubul Senior ]in acest caz era sa convocati comisia [lucru pe care l-ati facut ]dar si sa anuntati Presedintele APCR si COMITETUL DE CRIZA format din Pangica si Mugurel Ionescu [lucru pe care nu l-ati facut .
Cred ca daca faceati lucrul acesta ,Vladeanu ,Pangica si Mugurel nu a-r fi fost de acord cu hotararea ,a-r fi propus calea legala [iertarea sau eliminarea ]si in acest fel nu se mai ajungea unda sa ajuns !
Stima .

Nu ati inteles, nu noi eram persoana de legatura cu APCR-ul,organizatorul nu avea acest drept,poate ca era mai bine daca o faceam, dar asta nu inseamna ca vina este a organizatorului.
Ultima oară modificat Mar Iun 01, 2010 23:29 de către DAVID NICU, modificat 1 dată în total.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Vladut Mateianu scrie:@victor petcu

Nu stiu cine ti-a cerut sa te implici sa faci "pace". Si mai ales in ce calitate. Vezi alti patroni de balta care nu au nicio legatura cu pescuitul sa mai intervina in discutiile pescarilor ?

Iar ca sa intelegi, si iti spun ultima oara, deja ma oboseste acest gen de dialog, CN este organizat de APCR si nu are nevoie de nicio hartie de la agvps. CN va desemna echipa CAMPIONA NATIONALA.
Iar agvps va hotara daca va inscrie echipa CAMPIONA NATIONALA la CM sau va trimite tot pe cine trebuie ! De fapt, si in cazul in care nu aparea incidentul Floreasca, tot cine "trebuia" mergea in Anglia..... :oops: Deci nu este nicio pierdere ! :wink:

Ramai sanatos, eu am incheiat orice dialog cu tine.
"Omul din mine" in calitate de viitor participant la CN din 2011,care doreste ca sa nu se mai intimple si la anul ceea ce s-a intimplat in acest CN(si inca nu s-a terminat!!!!)Nu mai confunda AGVPS cu APCR unde unul ca tine,induce lumea in eroare pentru as atinge interesele!!!! :wink: Asa ca,Vladute nu mai "arunca pisica moarta in curtea altuia!"Cred ca toate se vor sparge in capul tau"Eu ma opresc aici si cred ca timpul imi va da dreptate!!!! :wink:
Victoras Petcu

alexe

Mesaj de alexe »

Vladut Mateianu scrie:@victor petcu

Nu stiu cine ti-a cerut sa te implici sa faci "pace". Si mai ales in ce calitate. Vezi alti patroni de balta care nu au nicio legatura cu pescuitul sa mai intervina in discutiile pescarilor ?

Iar ca sa intelegi, si iti spun ultima oara, deja ma oboseste acest gen de dialog, CN este organizat de APCR si nu are nevoie de nicio hartie de la agvps. CN va desemna echipa CAMPIONA NATIONALA.
Iar agvps va hotara daca va inscrie echipa CAMPIONA NATIONALA la CM sau va trimite tot pe cine trebuie ! De fapt, si in cazul in care nu aparea incidentul Floreasca, tot cine "trebuia" mergea in Anglia..... :oops: Deci nu este nicio pierdere ! :wink:

Ramai sanatos, eu am incheiat orice dialog cu tine.
Insinuarile tale sunt de prost gust, am impresia ca iti depasesti atributiile, tu esti un pescar si atata tot. Este urat sa incerci sa compromiti un om care are o balta impecabla si este un organizator fara greseala al competitiilor si isi expune un punct de vedere care nu este pe placul celora din APCR. Mai usor cu sefia asta ca suntem cu toti satuli de tine pana peste cap. ( multi nu iti spun din cauza ca poate nu vor mai fi primiti la concursurile organizate de tine) . iar fata de mine si de Pasa ai sarit de mult calul , ca rasplata la respectul pe care l-ai avut din partea noastra...

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

DAVID NICU scrie:cred ca nu ati inteles ,Mateianu a fost rezerva la acest concurs,SI MAI INTREB ODATA CU CE ESTE MAI VINOVAT CLUBUL ORGANIZATOR FATA DE CELELALTE CLUBURI IN LUAREA ACELEI DECIZI?
Tu nu ai chiar nici o vina Jubi!!!! Vladut a fost rezerva,dar cu puterea de a lua deciziile!!!!Doar clubul ai apartine!!!! :wink:
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”