Moderator: gor965
Si-au adus si majoretele?dan _city_center scrie:clubul SOIMUL a ajuns cu ceva peripetii la SIBIU.sau cazat la hotel.
delegatie compusa din 11 masini si trei autocare imense?....
baietii nu au adus majorete.acestea se aflau pe acolo. in excursie.doru_croc scrie:Si-au adus si majoretele?dan _city_center scrie:clubul SOIMUL a ajuns cu ceva peripetii la SIBIU.sau cazat la hotel.
delegatie compusa din 11 masini si trei autocare imense?....
In momentul de fata, participanti in etapa a doua (Sacel) sunt:dan _city_center scrie:trei loturi la startul competitiei.
Clubul Planet Carp, participa in mansa III-a,important este ca se respecta hotarirea AGVPS si ca Soimul va participa in mansa II-a!!!!!Liviu Mihai scrie:clubul planet carp este la sacel. nu a plecat acasa. organizatorii au stabilt ca potrivit deciziei agvps planet carp este calificat direct in mansa III si nu poate participa la etapa II. noi suntem aici, la sacel si vom sta pana cand organizatorul ne va comunica hotararea finala.
Domnule Munteanu,nu fac "imbarligaturi" nu caut decit sa-l tachinez pe Vladut!!!! Nu am nimic cu pescarii si pot sa faca ce vor!!!! Ma aflu intr-o perioada in care doresc sa infiintez un club,cu care sa participam la CN de anul viitor si prin "interventiile" mele doresc sa atrag atentia unuia ca Vladut,ca un regulament trebuie respectat si nu trebuie modificat si intrepretat dupa bunul sau plac,pentru ca la anul sa nu patesc si eu ce au patit "unii"Remus Munteanu scrie:Domnilor,fiind la prima postare VA ROG pe toti (patroni,pescari ,presedinti de diferite grupari,etc) sa nu ma ''proclamati'':CLONA...ca am vazut ca e la moda ca cei cu postari putine sa-si ia in primire ''statutul'' asta...Domnule PETCU(vedeti ca vorbesc cu dl.) de ce nu lasati pescarii sa faca ce stiu si dvs. sa faceti ce stiti pt balta dumneavoastra?De ce faceti tot felul de imbarligaturi ?Sa nu mi-o bagati pe aia cu prostul care vorbeste,va rog..ca nu e cazul![]()