la porumb cu mustatiadrian team1 scrie:Adevarul este ca e profesor...apropo stii la ce prinde?

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
la porumb cu mustatiadrian team1 scrie:Adevarul este ca e profesor...apropo stii la ce prinde?
Pai culmea e ca l-am luat la boilies tare .La porumb nu a vrut ! Oricum am portbagajul plin de boilies-uri care merg pe Fantanele nu vad ce asi putea sa mai cumpar.Da-mi te rog un PM cu un tip de boilies si boabe care merg mai bine aici. Merci!Doru Ionica scrie:Razi de mine !? L-am ciuremat
![]()
E crap la 4 kile de te caci pe tine ...
Mai cumpara si tu boilies-uri ...lasa-l draq de porumb
Doru Ionica scrie:@razva.
Ciudat !!?? Eu am fost vineri si n-am nimic de comentat. A fost OK.
PS : La ce balta ai fost ??![]()
![]()
Si la concurs l-ai ciuremat de l-ai spart ! Numai pe ala de 4 kile .Doru Ionica scrie:Razi de mine !? L-am ciuremat
![]()
E crap la 4 kile de te caci pe tine ...
Mai cumpara si tu boilies-uri ...lasa-l draq de porumb
ciogaby scrie:Si ce ati prins? Ca peste s-ar putea sa nu mai fie in balta! Ori se joaca crapul pitulusu cu noi ,ori l-au tras cu navodul in toamna si nu mai este decat foarte putin + niste oglinzi 1-1.5kg bagate probabil de curand.Doru Ionica scrie:@razva.
Ciudat !!?? Eu am fost vineri si n-am nimic de comentat. A fost OK.
PS : La ce balta ai fost ??![]()
![]()
Deviem de la subiect ! Cert este ca e o balta prea mare pt. pestele pe care il are. Anul trecut am mai prins peste dar anul asta parca arunc lansetele in fantana si nu-mi dau seama de ce ! O fi aflat pestele ca ne-am facut abonamente si face misto de noi?Doru Ionica scrie:@razva.
In ziua concursului toate standurile au fost curate.
@ ciogabi
La concurs nu stai unde vrei. Nu merge socoteala de-acasa.Mai degraba merge ce-o vrea DomnulTu ar trebui sa intelegi bine zicala asta
Ai grija ca-l suparam pe ...stii tu cine
si ne trasneste. Salut Domnul Tulitu sa ne apere de hoti
![]()