FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
dragos2710

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de dragos2710 »

adrian team1 scrie:Adevarul este ca e profesor...apropo stii la ce prinde?
la porumb cu mustati :lol: :lol: :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

ciogaby
Puncte: 0

Mesaj de ciogaby »

Doru Ionica scrie::lol: Razi de mine !? L-am ciuremat :lol: :lol: E crap la 4 kile de te caci pe tine ... :lol:
Mai cumpara si tu boilies-uri ...lasa-l draq de porumb :lol:
Pai culmea e ca l-am luat la boilies tare .La porumb nu a vrut ! Oricum am portbagajul plin de boilies-uri care merg pe Fantanele nu vad ce asi putea sa mai cumpar.Da-mi te rog un PM cu un tip de boilies si boabe care merg mai bine aici. Merci!

razva

Mesaj de razva »

Doru Ionica scrie:@razva.
Ciudat !!?? Eu am fost vineri si n-am nimic de comentat. A fost OK.
PS : La ce balta ai fost ?? :lol: :lol: :lol:

i-a vezi? recunoasteti peisajele?

sunt chiar miercuri inainte de "concurs" :)))

ciogaby

Mesaj de ciogaby »

Doru Ionica scrie::lol: Razi de mine !? L-am ciuremat :lol: :lol: E crap la 4 kile de te caci pe tine ... :lol:
Mai cumpara si tu boilies-uri ...lasa-l draq de porumb :lol:
Si la concurs l-ai ciuremat de l-ai spart ! Numai pe ala de 4 kile .:lol: :lol: :lol: Daca nu va dadea drumul la ala bulgaresc nu prindea nimeni nimic .

razva

Mesaj de razva »

ciogaby scrie:
Ciudat !!?? Eu am fost vineri si n-am nimic de comentat. A fost OK.
PS : La ce balta ai fost ?? :lol: :lol: :lol:
Si ce ati prins? Ca peste s-ar putea sa nu mai fie in balta! Ori se joaca crapul pitulusu cu noi ,ori l-au tras cu navodul in toamna si nu mai este decat foarte putin + niste oglinzi 1-1.5kg bagate probabil de curand.

"a fost ok" iata si dovada,poate recunosti peisajul,

sunt miercuri inainte de concurs 26.05.2010 cind pp ca l-ai "CIUREMAT"
Fişiere ataşate
Gunoaie_Fantanele_II_mic.jpg
Gunoaie_Fantanele_II_mic.jpg (141.89 KiB) Vizualizat de 804 ori
Gunoaie_Fantanele_I_mic.jpg
Gunoaie_Fantanele_I_mic.jpg (117.38 KiB) Vizualizat de 804 ori

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@razva.
In ziua concursului toate standurile au fost curate.
@ ciogabi
La concurs nu stai unde vrei. Nu merge socoteala de-acasa.Mai degraba merge ce-o vrea Domnul :wink: Tu ar trebui sa intelegi bine zicala asta :wink: Ai grija ca-l suparam pe ...stii tu cine :twisted: si ne trasneste. Salut Domnul Tulitu sa ne apere de hoti :lol: :lol:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

ciogaby

Mesaj de ciogaby »

In ziua concursului toate standurile au fost curate.
@ ciogabi
La concurs nu stai unde vrei. Nu merge socoteala de-acasa.Mai degraba merge ce-o vrea Domnul :wink: Tu ar trebui sa intelegi bine zicala asta :wink: Ai grija ca-l suparam pe ...stii tu cine :twisted: si ne trasneste. Salut Domnul Tulitu sa ne apere de hoti :lol: :lol:
Deviem de la subiect ! Cert este ca e o balta prea mare pt. pestele pe care il are. Anul trecut am mai prins peste dar anul asta parca arunc lansetele in fantana si nu-mi dau seama de ce ! O fi aflat pestele ca ne-am facut abonamente si face misto de noi? :)

zeu97

Mesaj de zeu97 »

Am fost in weekendul asta la Fantanele..si am ramas frumos surprins ....
-taxa e de 50 de lei zi , sau 100 lei noapte ...
-ai voie cu 4 lansete sau 4 undite
-am prins cam 30 de kg ..4 craputzi..la 2kg bucata..si restul caras peste palma ..la 300 de grame
-crapii i-am luat la floare de rama , restul..am vazut ca papa bine la pufulete cu vuermisor
-partea mai putin frumoasa a inceput cnd s-a pus ploaia...si am strans repede sa plecam....ca tata a stat
anu trecut 3 zile cu masina acolo...tot de la ploaie..hahaha
fir intins

ps - de ajuns...e foarte simplu ..de pe drumul Craiova - Calafat , in comuna Radovan e un mare indicator
spre dreapta "Fantanele" ...mergi pe el cam 2-3 km ..drum aceptabil...( de tara) si ajungi direct in balta :-)

fir intins
Fişiere ataşate
Fantanele 2.JPG
Fantanele 2.JPG (103.61 KiB) Vizualizat de 1292 ori

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

:roll:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

pescadore

Mesaj de pescadore »

Buna ziua, vin de pe balta.

cateva impresii :

1. Crapul se lasa asteptat, in schimb cel proapsat bagat in balta apare din cand in cand la carlig.
2. Zona rezervata abonati e o poveste fratilor. Azi am fost in zona rezervata, si a fost plina de prajinari, pe cand noi abonatii probabil ca trebuie sa pescuim din plopi nu?

Si acum intrebare :
Domnilor administratori, au fost 3 abonati in zona rezervata, am vazut clar numele lor pe chitantierul baiatului care mi-a capsat abonamentul, cum procedam in cazurile astea? Ce fac eu abonat cand in zona rezervata abonatilor nu am unde sa pescuiesc? Ma duc la unul care nu are abonament sa ma iau cu el de gat ca sa se dea la o parte? Si asta in momentul in care probabil omul a platit balta? Sau e zona rezervata daca gasesti loc liber, sau cum? Spuneti-ne si noua, sa stim cum se pune problema.

In continuare, organizarea lasa de dorit...

Eu a trebuit sa ma bag cu japca intre prajinari, sa pot sa pescuiesc si eu 7 ore unde am platit asta primavara...

In rest vreme frumoasa, caras la fel si un ciortan sa fie acolo de samanta.

Va salut si va urez fire intinse!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”