CUPA ROMANIEI - 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
laurentiu sarghie

Re: CUPA ROMANIEI - 2010

Mesaj de laurentiu sarghie »

Andrei,

Ai idee daca echipele vor fi distribuite pe ambele maluri ale baltii?. Din cate am vazut eu saptamana trecuta, ( am facut un inconjur al baltii ), incap lejer 60 echipe pe malul cu umbrarele.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

laurentiu sarghie scrie:Andrei,

Ai idee daca echipele vor fi distribuite pe ambele maluri ale baltii?. Din cate am vazut eu saptamana trecuta, ( am facut un inconjur al baltii ), incap lejer 60 echipe pe malul cu umbrarele.
laurentiu,
inca nu am idee. o sa ma consult si cu voi.
insa, nu stiu cat de multe mai vedeai tu saptamana trecuta... :D :D :D
The One Team

dragomir marius

Mesaj de dragomir marius »

Laurentiu,
Parca ai fost si tu prezent la Party Cup daca nu ma insel, :lol: :lol: :lol: si atunci au incaput cam 55 de echipe daca nu ma insel, acum de ce nu ar merge 60 :?:

laurentiu sarghie

Vedeam printre..." picaturi "..... :lol: Si am vazut si vreo 20 de roamnesti pe saltea. Cel mai important e " dipul " recomandat: Lefe... :wink:

laurentiu sarghie

Marius, ma gandesc ca , Cupa Romaniei se doreste a fi un concurs mult mai serios si poate se doreste o distanta mai mare intre standuri....zic eu, poate ma insel.Intre doua umbrare sunt 60 m , la Party cap daca nu ma insel au fost echipaje si intre umbrare. Gresesc?

dragomir marius

Mesaj de dragomir marius »

Eu personal nu cred ca au fost locuri intre umbrare, poate mai dupa C sa fi fost mai apropiate.

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

au fost locuri si intre umbrare, cu distanta mare intre standuri nu prea incap 60 de echipe...
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

raduionescu45

Mesaj de raduionescu45 »

exista si varianta folosita la CC 2008 cu standuri pe partea opusa pana in dreptul actualului A1. daca am retinut eu bine de la un participant la competitia din 2008 cred ca standurile de pe partea opusa s-au prelungit mult in stanga pentru ca in anumite zone latimea baltii (170, 180, 190m) permite pescuitul fata in fata sau cel mult intercalat astfel incat sa nu fie bagata echipa intre umbrare si tu de pe malul celalat sa pescuiesti in acea zona.
organizatorul ne/va poate lamuri dar cred ca inca nu au inceput pregatirile.

Imagine

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

pana una alta il rog pe laurentiu sa ne spuna ce a prins saptamana trecuta. pe ce loc si poate are si poze, nu numai etichete de lefe... :D
The One Team

laurentiu sarghie

Andrei, nu pot sa spun. E criza , anu asta vreau sa merg la " Carp Show " moca...... :lol:
Cine vrea sa afle cu ce merge pe Hobaia sa se duca pe balta ,si n-o sa regrete.....
Poze nu am facut decat cu telefonul , una e postata la sectiunea " Balti de crap ".

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”