Monster Carp "Hermes Peris" ED1 12-15 Octombrie

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

carpw
Mesaje: 317
Membru din: Joi Sep 27, 2012 11:04
Puncte: 0
Localitate: Targoviste

Monster Carp "Hermes Peris" ED1 12-15 Octombrie

Mesaj de carpw »

MONSTER CARP Hermes Peris ED 1
12-15 Octombrie
“BY FARLOW TEAM”

Organizatori: DRAGHICIU ANDREI “FARLOW TEAM”
Locatie: Hermes Peris
Echipe participante: 24
Durata concurs: 74 ore
Taxa de participare concurs:
4000 RON / ECHIPA (3 pescari)
(CONCURS BAZAT PE CALITATE SI 4 SECTOARE VALORICE,Sector A-8 pesti,
Sector B-7 pesti,Sector C-6 pesti,Sector D-5 pesti)


Data concursului: 12-15 OCTOMBRIE 2020 (Luni-Joi)

LOCUL 1 – 5.500 EURO
LOCUL 2 – 3.500 EURO
LOCUL 3 – 2.500 EURO
LOCUL 4- 1.200 EURO +PREMII SPONSORI 300EURO!
CAPTURA COMPETITIEI -800 EURO +PREMII SPONSORI 200 EURO!

Captura competitiei se cumuleaza cu celelalte premii!
TOMBOLA la festivitatea de premiere ce va consta in “bani si premii surpriza”
PE LANGA TAXA DE PARTICIPARE,INAINTE DE INCEPEREA CONCURSULUI SE VA MAI ACHITA O TAXA MODICA DE 50 LEI PENTRU TOMBOLA.ORICARE DIN ECHIPELE PARTICIPANTE VOR AVEA SANSA DUPA FESTIVITATEA DE PREMIERE SA CASTIGE 1200LEI +ALTE PREMII SURPRIZA.Cu oaceasta ocazie fac tot posibilul ca macar un membru din fiecare echipa sa fie prezent sub forma de respect, la festivitatea de premiere.

SE PREMIAZA LOCUL: 1, 2, 3, 4 (CONCURS BAZAT PE CALITATEA 8,7,6,5 Pesti)
La general vor merge castigatoarele fiecarui sector.

Balta va fi impartita in 4 sectoare valorice A , B, C si D .
EXEMPLU (SECTOR A 8 Pesti -standuri 3,4,5,6,7,8
SECTOR B 7 Pesti –standuri 2,9,17,18,20,23
SECTOR C 6 Pesti-standuri 10,11,12,13,14,15
SECTOR D 5 Pesti-standuri 1,16,19,21,22,24 )

Pentru a putea face o departajare cat mai corecta si echitabila a sectoarelor, se va tine cont de clasamentele concursurilor desfasurate pana la data concursului, in urma acestora se va stabili prin consultare cu participantii grila finala de concurs a standurilor si repartizarea acestora.
Organizatorii se obliga sa mentina apa la un nivel optim astfel incat sa nu existe fluctuatii in cresterea sau scaderea apei care sa dezavantaje una sau mai multe echipe participante la concurs, exceptie fac cazurile de forta majora: furtuni, cresteri ale debitului apei datorate precipitatilor sau a altor cauze care nu depind de organizatori.

Regulament oficial:

1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare.(ELIMINARE)
2. Firul folosit minim admis este de 0,25 mm pe lanseta(ELIMINARE)
2. Este interzisa nada vie. (ELIMINARE)
3. Runner-ul (al 4-lea pescar) are drepturi depline si va achita o taxa de 150 lei in plus
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti morti. (AVERTISMENT + achitarea contravalorii pestelui, in cazul unei noi abateri, ELIMINARE + achitarea contravalorii pestelui)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci de pastrare pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare, din panza moale. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentiali vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT)
9. Concurentii nu au voie sa circule cu masina pe durata desfasurarii concursului.(AVERTISMNT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap. Rulota poate fi considerata “cort”.(AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari, coji de seminte sau gunoaie imprastiate.(depunctare 1 peste din clasament)
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.Exceptie fac drilurile desfasurate in afara standului numai daca este neaparata nevoie si vecinul/vecinii de stand sunt deacord(AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16.Nadirea grea NU este permisa,nu se nadeste cu spomb,afet,catapulta,etc.Nadirea se face strict din cobra.(AVERTISMENT)
17. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
18. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in-line, fara arc naditor sau feeder.(AVERTISMENT)
19. Se poate pescui si nadi STRICT cu boilies,pop-up.Se poate folosi saculet solubil doar cu bila si pasta pe plumb,aici nu se include arcul/momitor.(AVERTISMENT)
20. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
21. Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecinii putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi (AVERTISMENT).
22. Incercare de mituire si fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator, brigada de arbitrii si personalul din cadrul administratiei lacului atrage ELIMINAREA directa din concurs.
23. Organizatorul este exonerat de orice raspundere cu privire la orice accidente produse pe toata perioada desfasurarii concursului.
25.In caz de forta majora (ex: furtuna, inundatii, etc.) organizatorul poate decide intreruperea
competitiei.Daca conditiile vor permite, concursul se va relua printr-un semnal care va permite pescarilor sa isi reia locurile, urmand ca pescuitul sa se reia la 15 minute dupa acesta.In cazul intreruperii la mai putin de 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta va fi reluata dar durata intreruperii nu va fi adaugata celor 96 de ore programate initial.Daca intreruperea se produce dupa trecerea a 24 de ore de la inceperea competitiei, aceasta nu se va mai relua iar rezultatul final va fi stabilit dupa pestii capturati pana in momentul intreruperii.
26. Se considera ca echipele inscrise in concurs si-au insusit prezentul regulament si sunt de accord cu acesta.

ARBITRAJ

A. Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8:00, la ora 10:00 si seara incepand cu ora 18:00 pana la ora 20:00 unul din arbitri avand un dispozitiv de inregistrare video pentru a indeparta orice suspiciune de fraudare a rezultatelor, filmarile fiind puse la dispozitia particiantilor dupa competitie on-line.
B. La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe si sa semneze pe foaia de arbitraj.
Exceptie de la punctul A face cazul cand un concurent a prins un crap mai mare de 15 kg sau cteno mai mare de 12 KG pe timp de zi. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale, care nu suporta amanare si la o captura de crap,cteno mai mare de 15 kg .Un vecin de stand este obligat sa participle la orice cantarire.
C. In cazul capturarii amurilor,daca acestia nu se prezinta in conditii normale, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul.
D. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului .
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE

I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie model cu picioare, a minciogului ecologic, a celor 10 saci mari obligatorii, a sprayului dezinfectant precum si a monturilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul incepand cu 5kg!
III. Organizatorul isi va rezerva dreptul de a refuza inscrierea unei echipe in concurs.

SANCTIUNI

Incalcarea punctelor: 4, 5, 8, 9, 10, 12, 14, 16, 17, 20 si 21 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus, se dicteaza depunctarea ultimului peste din clasament al echipei respective, iar la a treia eliminarea echipei din concurs)

Incalcarea punctelor 1, 2, 11 si 22 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.

DESFASURARE


Concursul incepe Luni la ora 12:00 si se termina joi la ora 14:00. Daca o echipa inteapa in ultimele minute are la dispozitie 20 minute dupa ora 14:00 sa finalizeze dril-ul.

Adunarea pe balta Luni la ora 7:30, tragerea la sorti la ora 09:30. Dupa tragerea la sorti pana la ora 12:00 se fac doar pregatirile si camparea dar nu se poate executa nimic legat de pescuit(nadire,clipsare,sondare etc.)
La ora 12:00 incepe sondarea, nadirea si pescuitul efectiv.

Festivitatea de premiere joi la ora 15:30

MENTIUNI
- inscrierile se asigura doar prin achitarea avansului de minim 2000 ron
- cei care achita avans si vor sa se retraga , trebuie sa gaseasca un inlocuitor
- organizarea concursului si premiile sunt valabile doar daca cele 24 de locuri sunt ocupate.
- membri echipelor care abandoneaza nejustificat, fac noncombat sau nu participa la festivitatea de premiere, din respect pentru participanti si organizatori nu vor mai fi acceptati la urmatoarele concursuri organizate.


Taxa trebuie achitata pana pe data de 1 SEPTEMBRIE , iar pentru rezervarea locului se poate achita un avans minim de 2000 Ron in limita locurilor disponibile.
Avansul se poate achita Cash sau prin virament bancar.

Telefon de contact:


Draghiciu Andrei “Farlow Team” 0724741912

carpw
Mesaje: 317
Membru din: Joi Sep 27, 2012 11:04
Puncte: 0
Localitate: Targoviste

Re: Monster Carp "Hermes Peris" ED1 12-15 Octombrie

Mesaj de carpw »

Imagine

carpw
Mesaje: 317
Membru din: Joi Sep 27, 2012 11:04
Puncte: 0
Localitate: Targoviste

Re: Monster Carp "Hermes Peris" ED1 12-15 Octombrie

Mesaj de carpw »

Imagine

carpw
Mesaje: 317
Membru din: Joi Sep 27, 2012 11:04
Puncte: 0
Localitate: Targoviste

Re: Monster Carp "Hermes Peris" ED1 12-15 Octombrie

Mesaj de carpw »

Participarea la acest concurs si aparitia pe lista de mai sus o garanteaza plata avansului de 2000lei .Aceasta se poate face in contul
RO33 RZBR 0000 0600 2059 2511 - Draghiciu Andrei.

George Tite
pescar de competitie
Mesaje: 1851
Membru din: Lun Mai 31, 2010 18:47
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Monster Carp "Hermes Peris" ED1 12-15 Octombrie

Mesaj de George Tite »

SECRET OF THE CARP

carpw
Mesaje: 317
Membru din: Joi Sep 27, 2012 11:04
Puncte: 0
Localitate: Targoviste

Re: Monster Carp "Hermes Peris" ED1 12-15 Octombrie

Mesaj de carpw »

Cu mare drag Nea Tite!

carpdiem
Mesaje: 209
Membru din: Mar Noi 03, 2015 21:29
Puncte: 0
Localitate: Craiova

Re: Monster Carp "Hermes Peris" ED1 12-15 Octombrie

Mesaj de carpdiem »

Platit avans.
CarpDiem - Cezar Paunescu - Sandu Bogdan - Neacsu Irinel
CarpDiem - Cezar Paunescu

Dan Draguloiu
Mesaje: 658
Membru din: Lun Apr 29, 2013 17:53
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Monster Carp "Hermes Peris" ED1 12-15 Octombrie

Mesaj de Dan Draguloiu »

O intrebare, arbitrajul cine il asigura?
danezu
Nume utilizator schimbat din drdan

carpw
Mesaje: 317
Membru din: Joi Sep 27, 2012 11:04
Puncte: 0
Localitate: Targoviste

Re: Monster Carp "Hermes Peris" ED1 12-15 Octombrie

Mesaj de carpw »

Toti cei care au platit avansul va rog sa trimite'ti pe WhatsApp dovada platii.
Imediat ce primesc voi actualiza lista.Multumesc mult

carpw
Mesaje: 317
Membru din: Joi Sep 27, 2012 11:04
Puncte: 0
Localitate: Targoviste

Re: Monster Carp "Hermes Peris" ED1 12-15 Octombrie

Mesaj de carpw »

Arbitrajul va fi format din George Iorga,Bebe si Cioara.Arbitrajul de la ultimul Carp Fest si Chalange.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”